Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Sequins and Stardust! For a Glamourous Make up!

Hello Fairies...

Σου έχω υπέροχη πρόταση για να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς με το πιο λαμπερό μακιγιάζ του χρόνου, το οποίο μάλιστα είναι και περιορισμένης έκδοσης!
Η Wet n Wild παρουσιάζει την νέα εορταστική σειρά Sequins and Stardust. Αποτελείται από 4 υπέρλαμπρα προϊόντα, Megalast lip color, Megalast nail color με απίθανους ιριδισμούς, coloricon loose pigments και coloricon Hollywood star Highlighting Bar!



Ξεκινάμε με τα πιο λαμπερά προϊόντα της σειράς που μου πήραν το μυαλό με την απίστευτη λάμψη τους, την διάρκεια και την ένταση τους.

Η Hollywood star Highlighting Bar είναι μία ολόχρυση πούδρα με ένα αστέρι σε χρώμα σάπιου μήλου που δίνει στα μήλα έναν απίθανο χρωματισμό αναμεμιγμένο με την λάμψη του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν!
Το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει από διακριτικό μέχρι ιδιαιτέρως έντονο και είναι σίγουρο ότι όλοι θα σε ρωτήσουν τι προϊόν φοράς στα μήλα σου, κυκλοφορεί σε 3 αποχρώσεις!

Τα loose Pigments κυκλοφορούν σε 4 χρωματισμούς και καλύπτουν όλο το φάσμα του σαμπανι-ροζ-χρυσό-bronze και είναι προϊόν που μπορεί να φορεθεί σε όλο το πρόσωπο, ως σκιά, ως highlighter ακόμη και για να παίξεις με φωτοσκιάσεις και να φωτίσεις σκοτεινές γωνίες του προσώπου σου!



Το δικό μου είναι το kung-fu lighting και είναι το πιο απαλό της σειράς. Μπορεί στην φωτογραφία να φαίνεται απαλό ως αποτέλεσμα αλλά σαν σκιά ματιών σε συνδυασμό με μία έντονη γραμμή eyeliner και την εκπληκτική λάμψη της πούδρας που σου έδειξα πιο πάνω το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Το Salon Nail Color είναι γεμάτο ιριδίζοντα στοιχεία σε διάφανη βάση ιδανικό για πάνω από έντονα χρώματα βερνικιών, αλλά μπορεί να φορεθεί και μόνο του για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα που όμως δεν θα υστερεί ούτε στο ελάχιστο από το λαμπερό εορταστικό μακιγιάζ σου!

Τέλος, ένα υπέροχο μακιγιάζ χρειάζεται ένα κραγιόν για να ολοκληρωθεί. Το Megalast Lip color σε ροζ απόχρωση (κυκλοφορεί σε 3 αποχρώσεις) είναι ένα κρεμώδες κραγιόν με ματ αποτέλεσμα που θα δώσει το απαιτούμενο βάθος στα χείλη σου! 



Η limited edition Sequins and Stardust by Wet n wild κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών που διαθέτουν Wet n Wild σε απίστευτες τιμές, ποιότητα και διάρκεια... Δοκίμασε την και είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψεις εδώ και θα μου γράψεις τα σχόλια σου!! 

Καλή Χρονιά να έχουμε Fairy Girls, και μην ξεχνάς μαζί με το υπέροχο μακιγιάζ σου να βάλεις και το πιο λαμπερό μακιγιάζ σου για να υποδεχτείς τον νέο χρόνο!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

5 σχόλια:

  1. Είναι όλα τέλεια!!! Αγαπώ τα megalast lip color της Wet n Wild!!! Καλή χρονιά να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θεε μου τι υπέροχη λάμψη είναι αυτή της πούδρας...Απίστευτη.Φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάτρεψα το loose pigment!!! Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε...κυρίως επειδή είναι πολυχρηστικό προϊόν...και super λαμπερό!!! ❤✨❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα όλα....αλλά ξεχώρισα το loose pigment και θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε γιατί είναι super λαμπερό και...πολυχρηστικό προϊόν!!! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...