Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Revitalizing Cream with Monoi Tiki Takiti oil!

Γεια σου Fairy Girl...

Σου έχω μιλήσει άπειρες φορές για το αγαπημένο μου πολυχρηστικό λάδι monoi tiki tahiti, Ένα λάδι φυσικό, γεμάτο βιταμίνες που θρέφει και ενυδατώνει αιώνες τώρα σώμα, πρόσωπο και μαλλιά των εξωτικών γυναικών της Ταϊτής και όχι μόνο. Πρόσφατα ήρθε στα χέρια μου μία χειροποίητη κρέμα προσώπου, φτιαγμένη από ανθρώπους που αγαπώ και εμπιστεύομαι και περιέχει το μαγικό αυτό λαδάκι!
Η κρέμα Revitalizing Cream είναι μία κρέμα Αναζωογόνησης και τόνωσης με βιολογικό Monoi Tiki Tahiti Oil, Μαύρη Πεύκη και έλαιο Ιπποφαές  και είναι από τα χέρια των  Beekeepers! To Monoi είναι μαλακτικό λάδι, ενυδατικό και βοηθάει στην αποκατάσταση της χαμένης υγρασίας και της ανάπλασης του.


Η Μαύρη Πεύκη συμβάλει ενεργά στην μείωση των ρυτίδων και στην σύσφιξη του δέρματος. Το έλαιο Ιπποφαές περιέχει πάνω από 190 πολύτιμα ενεργά συστατικά και είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, C, E, και Κ και β-καροτένιο (η οποία δίνει το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα στην κρέμα) προωθεί τη φυσική διαδικασία αποκατάστασης, ενυδάτωσης και αναζωογονεί το ξηρό δέρμα. Το εκχύλισμα γκουάβα  που περιέχει έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση!

Μεταξύ άλλων περιέχει Aloe Vera, θαλάσσιο κολαγόνο από φύκια, γάλα Μεταξύ άλλων περιέχει Aloe Vera, θαλάσσιο κολαγόνο από φύκια, γάλα ρυζιού και συνένζυμο Q10.
Με λίγα λόγια μιλάμε για μία κρέμα που θα αγαπήσει το πρόσωπο σου χειμώνα-καλοκαίρι γιατί θα του δώσει ότι ακριβώς χρειάζεται!
Δεν είναι λιπαρή και απορροφάται από το πρόσωπο μου πανεύκολα. Χρειάζεται 2 εβδομάδες χρήσης για να δεις την υφή του προσώπου σου να αλλάζει, να ενυδατώνεται σε βάθος και να γίνεται λαμπερό και ευτυχισμένο! Οι Beekeepers κατασκευάζουν τα καλλυντικά τους μετά από την παραγγελία σας και είναι πάντα φρέσκα και αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη!
Αν θέλεις και εσύ ένα ευτυχισμένο πρόσωπο που θα του προσφέρεις τα καλύτερα κάνε κλικ εδώ (στο  estyshop τους)  και παράγγειλε την Revitalizing Cream by The Beekeepers με το αγαπημένο monoi tiki tahiti oil!



Aγαπάς και εμπιστεύεσαι και εσύ το Monoi oil, Fairy girl? Έχεις δοκιμάσει προιόντα των Beekeepers ή ακόμα?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

6 σχόλια:

  1. Αυτό το άρωμα το έχω ερωτευτεί! Η κρέμα αφήνει και ματ τελείωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορροφάται αμέσως και αφήνει μια βαθιά ενυδάτωση. Εγώ το χρησιμοποιώ για νύχτας.. Αν έχεις ξηρό δέρμα θα σε βολέψει κ για ημέρας.

      Διαγραφή
  2. τελεια πρεπει να ειναι αυτη η κρεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα μια ωραία παρουσίαση για την κρέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η κρέμα φαίνεται πολύ καλή! Θα την δοκιμάσω οπωσδήποτε! Facebook: Πετρούλα Φιλίππου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...