Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

My Yummy Mummy Diaper Bag!

Γεια σου Fairy Girl...

Η μητρότητα μέσα στις τόσες χαρές που σου προσφέρει είναι και αυτά τα ξεχωριστά αξεσουάρ που χρειάζεται η νέα μαμά και το μωρό της. Όταν μάλιστα η νέα μαμά είναι σαν και μένα που ψάχνει τα πιο cute και girly αξεσουάρ καταλαβαίνεις ότι ακόμα και η πιο απλή τσάντα μητρότητας μετατρέπεται σε μία ατελείωτη αναζήτηση. Για πολλές μέρες έψαχνα μία τσάντα ιδανική για να κουβαλάει όλα τα απαραίτητα του μωρού μας που θα έρθει στον κόσμο σύντομα, αλλά να είναι και εμφανίσιμη ώστε να μην δυσανασχετώ να την κουβαλάω παντού και πάντα, αφού μάλλον θα γίνει το αγαπημένο μου αξεσουάρ. 

Μετά από ενδελεχή αναζήτηση λοιπόν, κατέληξα στις υπέροχες και στις πιο πολυσυζητημένες, στο διαδίκτυο, τσάντες της Pink Lining, και πιο συγκεκριμένα τα μοντέλα της Yummy Mummy


Tα μοντέλα που κυκλοφορούν τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της Pink Lining, όσο και στο Αmazon, είναι πολλά και το ένα πιο χαριτωμένο από το άλλο. Εγώ από την αρχή ερωτεύτηκα το μοντέλο Τulips and Forget me not Changing bag της Yummy Mummy που είναι και ασορτί με το cherry καρότσι μας! Oι διαστάσεις της τσάντας είναι ικανοποιητικές και οι χώροι της υπεραρκετοί.



Στο απόλυτα ροζ εσωτερικό της διαθέτει δυο ισοθερμικές τσέπες για μπιμπερό, δύο τσέπες με λάστιχο για πάνες, θήκη για κινητό, λαστιχάκι για κλειδιά καθώς και εξτρά αλλαξιέρα με cute cupcake τύπωμα, όπως επίσης και διάφανο τσαντάκι για την μεταφορά βρεγμένων ρούχων!











Το ύφασμα της είναι σαν καραβόπανο αδιαβροχοποιημένο, που καθαρίζεται με ένα απλό υγρό πανάκι. Στο εξωτερικό της έχει την κεντρική τσέπη με μαγνητάκι και δύο πλαϊνές πολύ ευρύχωρες τσέπες με σουρωμένο λαστιχάκι!


Την παρήγγειλα από το Amazon από το κατάστημα Mummy and Little me και ομολογώ ότι ήρθε πολύ γρήγορα (μία εβδομάδα) και όταν την πήρα στα χέρια μου δεν απογοητεύτηκα καθόλου, αντίθετα με ενθουσίασε ακόμα περισσότερο. Νομίζω ότι αν είσαι στην ίδια θέση με μένα και ψάχνεις μία τσάντα μωρού αλλά εστιάζεις πολύ και στην εμφάνιση, τότε σου προτείνω ανεπιφύλακτα μία τσάντα Yummy Mummy. Την δική μου μπορείς να την δεις εδώ.
Εμείς μετράμε αντίστροφα για την άφιξη της μικρής μας πριγκίπισσας και ανυπομονούμε να την συναντήσουμε, εσύ Fairy Girl μήπως είσαι σε μία παρόμοια θέση?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

  1. τι ομορφη τσαντα :) με το καλο το αστερακι σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γλυκιά τσαντούλα! Με το καλό Μαίρη μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πανέμορφο,πρακτικό και πολύ πολύ όμορφο!!!!!! <3 <3 <3 <3
    Χαίρομαι τόσο πολύ που το όνειρο σου έγινε πραγματικότητα!Γερή να είναι πάνω απ'όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...