Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Miss Cop! The new make up colors!

Hi Fairies...

Μία νέα σειρά μακιγιάζ έκανε την εμφάνιση της στο αγαπημένο μας CherryBox, είναι γαλλική και το όνομα της είναι Miss Cop. Πρόκειται για μία επαγγελματική σειρά μακιγιάζ με πολύ προσεγμένες συσκευασίες αλλά και απίθανες τιμές!

Θα ξεκινήσουμε με την παλέτα eye tab white που δεν πρέπει να λείπει από κανένα μακιγιάζ αφού περιέχει χρώματα που ταιριάζουν σε όλες τις ώρες της ημέρας και έχω λατρέψει την υφή τους. Έχει ματ και pearly τελειώματα, και εφόσον χρησιμοποιείς primer (όπως εγώ) θα δεις το χρώμα τους να γίνεται ακόμα πιο έντονο και να κρατάει όλη μέρα χωρίς υπερβολή. 



Η τιμή της είναι super δελεαστική και μπορείς να την δεις εδώ!

Τα βερνίκια της Miss cop με εξέπληξαν ευχάριστα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Το πινελάκι τους είναι πλατύ και ιδανικό για εύκολη εφαρμογή, στεγνώνει αμέσως, και μετά από τρεις στρώσεις που έβαλα στο αγαπημένο μου baby pink στέγνωσε σε ένα λεπτό!
Το εκπληκτικό είναι ότι τα έχω στα νύχια μου εδώ και πέντε μέρες, κάνοντας δουλειές και τα πάντα, και το χρώμα έχει μείνει σαν την πρώτη μέρα εφαρμογής του! Μπορείς να δεις τις διαθέσιμες αποχρώσεις εδώ, οι οποίες ανανεώνονται διαρκώς!

Για τα Smoothy Gloss Lip Pencils τι να πρωτοπώ? 8 αποχρώσεις για όλα τα γούστα που χαρίζουν έντονο χρώμα, ενυδάτωση και διάρκεια! Απλώνεται σαν χάδι στα χείλη και διαρκεί πολλές ώρες, ενώ η συσκευασία του είναι ιδανική για να το έχω διαρκώς στην τσάντα μου! Μπορείς να τα βρεις εδώ σε υπέροχη τιμή!



Αν ψάχνεις και εσύ ιδιαίτερα προϊόντα μακιγιάζ σε πολύ καλές τιμές, χωρίς να κάνεις όμως έκπτωση στην ποιότητα τότε τα Miss Cop πρέπει να τα δοκιμάσεις! Επισκέψου το CherryBox eshop και κάνε την παραγγελία σου.. Με ποια λες να ξεκινήσεις Fairy Girl? Ποια ξεχώρισες?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

  1. να σχολιάσω αρχικα την κουπα που ειναι τελεια.Αλλα η παλέτα φαινεται δελεαστική....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει.... η παλέτα eye tab είναι απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!!! ❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...