Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Something Greek that saved my oily/combination skin!

Γεια σου Fairy Girl....

Οι ανάγκες της μεικτής-λιπαρής επιδερμίδας τώρα το φθινόπωρο αυξάνονται γιατί μετά το καλοκαίρι το πρόσωπο μας θέλει μία εξτρά φροντίδα! Ανακάλυψα μία μάσκα με χλωροφύλλη η οποία έχει μία απολαυστική εφαρμογή και ευεργετικά αποτελέσματα για την δική μου μεικτή επιδερμίδα! Αυτή η μάσκα χλωροφύλλης ανήκει σε  μία αμιγώς ελληνική εταιρεία με έδρα της Θεσσαλονίκη και μακρά ιστορία! Η Tzimas Cosmetics έχουν την υποδομή, την γνώση και την κατάρτιση για την δημιουργία καλλυντικών που είναι ιδανικά για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας! 


Η μάσκα χλωροφύλλης είναι μία πράσινη κρεμώδες μάσκα που με την πρώτη εφαρμογή στην επιδερμίδα σου χαρίζει μία αίσθηση δροσιάς και την νιώθεις ότι πραγματικά καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα σου. Περιέχει εκχύλισμα μεσογειακών βοτάνων (χαμομήλι, φασκόμηλο, νερομολόχα, βαλσαμόχορτο, αχιλλεία) καθώς και βιταμίνη Β6 που καθαρίζει, τονώνει και φρεσκάρει το δέρμα. 

Αφαιρεί την λιπαρότητα και αφήνει το δέρμα μου ματ και δροσερό. Η εφαρμογή της γίνεται σε καθαρό δέρμα και την αφήνεις 15-20 λεπτά και αφού την ξεπλύνω το δέρμα μου είναι απίστευτα δροσερό και τονωμένο! Την μάσκα χλωροφύλλης μπορείς να την αποκτήσεις από εδώ στην τιμή των 5,90€

Μαζί με την μάσκα χλωροφύλλης δοκίμασα και τις αμπούλες "Λύσις" που απομακρύνουν σε βάθος τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας με α και β υδροξέα και προβιταμίνη Β5! Η κάθε αμπούλα είναι για μία χρήση και τα αποτελεσματικά της είναι θεαματικά! Η συσκευασία περιέχει 5 αμπούλες και προτείνεται χρήση μία κάθε εβδομάδα με δέκα μέρες. Η τιμή της είναι άκρως δελεαστική αφού κοστίζει μόνο 4,25€ η συσκευασία και θα τις βρεις εδώ!

Η πρώτη μου εντύπωση από τα ελληνικά Tzimas Cosmetics ήταν άριστη και ομολογώ ότι θέλω να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα τους! Περιηγήσου και εσύ στην ιστοσελίδα τους και βρες τα προϊόντα που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες.

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από τα Tzimas Cosmetics? Αν έχεις μεικτή  - λιπαρή επιδερμίδα μην διστάσει να δοκιμάσεις την μάσκα που σου προτείνω. Θα ενθουσιαστείς!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!!!

4 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον το post σου!!! Έχω πολύ λιπαρό δέρμα και ακμή (είμαι σε πολύ καλη φάση αυτή την περίοδο) και είμαι στο ναι και στο όχι να δοκιμάσω οξέα φρούτων.. οι αμπούλες είναι αποτελεσματικές σε σημαδάκια και κοκκινίλες;; Η μάσκα πάντως είναι πολύ δελεαστική:) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι αρκετα αποτελεσματικες... ειδικα σε σημαδακια απο παλια σπυρακια... Δοκιμασε τες και περιμενω εντυπώσεις... Ευχαριστω για το σχολιο σου...

      Διαγραφή
  2. θα πω στην αδερφή μου να κοιτάξει τη μάσκα αυτή. Ωραίες οι προτάσεις σου και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσουν... Αν την δοκιμάσει θα χαρώ να διαβάσω τις εντυπώσεις της.

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...