Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

A "Touch of youth" by Bioaroma!

Γεια σου Fairy Girl...

Σήμερα θα σου δείξω ένα καινοτόμο, διαφορετικό προϊόν που διορθώνει ρυτίδες και εξαφανίζει λεπτές γραμμές! Είναι από την ελληνική, αγαπημένη εταιρεία Bioaroma και θα είναι το Αντιγηραντικό roll on προσώπου "Touch of youth".

Πρόκειται για ένα roll on  των 10 γραμμαρίων που περιέχει υπερ συμπυκνωμένα αιθέρια έλαια νυχτολούλουδου, argan και δίκταμου και σβήνει τα σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια, τα χείλη και το μέτωπο, παρέχοντας μια μόνιμη αντιγηραντική ασπίδα που θα κρατήσει το πρόσωπο σας προστατευμένο όλη την μέρα!


Το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ στα σημεία που το θέλω να δράσει, όπως στις γραμμές έκφρασης γύρω από το στόμα (αναπόφευκτες αποδείξεις συχνού χαμόγελου). Στην συνέχεια το ταμπονάρω με τα δάχτυλα μέχρι να απορροφηθεί και μπορώ να πώ ότι τα αποτελέσματα του με εξέπληξαν. Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα οι γραμμές έκφρασης είχαν λειανθεί αισθητά και σε ένα μήνα υπήρχε ορατή μείωση! 
Ένα 100% φυσικό προϊόν σε ένα τόσο μικρό μπουκαλάκι που το καθιστά ιδανικό και για μετακινήσεις! Ποιος είπε λοιπόν ότι η αποτελεσματικότητα στην ομορφιά είναι αποκλειστικό προνόμιο των ακριβών brands? Η bioaroma μας χαρίζει απλόχερα τα ευεργετικά συστατικά της Κρητικής γης σε ένα και μόνο προϊόν, το Αντιγηραντικό roll on προσώπου "Touch of youth" κοστίζει μόνο 16€ και θα το βρεις εδώ!

Διάβασε περισσότερα reviews για τα προϊόντα της Bioaroma εδώ, και πες μου αν έχεις δοκιμάσει κάτι από την εταιρεία και πώς σου φαίνεται το απίθανο αυτό , αντιγηραντικό ρολό!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...