Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

New Release!!! Sensial Creme Yeux Hydratante by Castalia!

Hi Fairies...

Βρήκα μία νέα κρέμα ματιών για την οποία ανυπομονώ να σας μιλήσω και αφού τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής είναι αυτή που θα σώσει και σένα! Η Sensial Creme Yeux Hydratante by Castalia  είναι μία ενυδατική κρέμα ματιών η οποία καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τις γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια!



Περιέχει  δύο συστατικά ενυδάτωσης το HyActive και το Moist 24TM, τα οποία προσφέρουν 24ώρη ενυδάτωση στην περιοχή γύρω από τα μάτια ενώ βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας, και το Eyeliss το οποίο προλαμβάνει και καταπολεμά σακούλες και μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια!

Πρόσφατα τα μάτια μου παρουσίασαν μαύρους κύκλους για πρώτη φορά και ομολογώ ότι ήταν μία καλή εποχή για να τεστάρω μία τέτοια κρέμα ματιών! Χρησιμοποίησα την Sensial Creme Yeux Hydratante πρωί και βράδυ και μέσα σε δύο εβδομάδες είχα απαλλαγεί από τους ανεπιθύμητους κύκλους! Η λάμψη της επιδερμίδας μου επανήλθε γρήγορα και η περιοχή είναι φανερά τονωμένη και ενυδατωμένη!
Η νέα Sensial Creme Yeux Hydratante ήρθε για να συμπληρώσει την σειρά Sensial που απευθύνεται σε ευαίσθητες και δυσανεκτικές επιδερμίδες! Η Castalia για ακόμη μια φορά με άφησε τρισευτυχισμένη με τα νέα προϊόντα της..

Έχεις δοκιμάσει κάτι από την σειρά Sensial by Castalia, Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...