Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Re-Energizing Sleeping Cream by Lavera!

Γεια σου Fairy Girl...

Φαντάσου μία κρέμα νύχτας που λειτουργεί ενώ κοιμάσαι και επαναφορτίζει όλα τα κύτταρα του προσώπου σου και να τα αναζωογονεί με μία μόνο εφαρμογή! Η αγαπημένα Lavera μόλις κυκλοφόρησε την Re-energizing Sleeping Cream η οποία υπόσχεται αναζωογόνηση και ανάπλαση του προσώπου κατά την διάρκεια της νύχτας. Ακούγεται ονειρεμένο σωστά?


 Μία κρέμα  που καταπολεμά τα σημάδια της κούρασης. Έχει μία απίστευτα κρεμώδη υφή η οποία γίνεται ένα με το πρόσωπο, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα και γυαλάδα! Ακόμα και μετά την πρώτη χρήση το δέρμα μου το επόμενο πρωί, ήταν ονειρεμένο! Απαλό, φρέσκο, λαμπερό, ενυδατωμένο και ξεκούραστο.
Η Re-Energizing Sleeping Cream περιέχει συστατικά βιολογικής καλλιέργειας όπως το αμυγδαλέλαιο, το ελαιόλαδο και το σταφύλι. Περιέχει ακόμα υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε που χαρίσουν περισσότερη ενέργεια στα κύτταρα του δέρματος, λείο και απαλό δέρμα και φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα!
Τα προϊόντα Lavera  είναι 100% πιστοποιημένα φυσικά καλλυντικά με υψηλής ποιότητας βιολογικά φυτικά συστατικά! Είναι απαλλαγμένα από σιλικόνη και παραφίνη. Είναι 100% απαλλαγμένα από παραβένες και συνθετικά χρώματα! Μπορείς να διαβάσεις και για άλλα προϊόντα Lavera που έχω αγαπήσει, εδώ! Τα προϊόντα Lavera μπορείς να τα αποκτήσεις σε διάφορα καταστήματα με βιολογικά καλλυντικά, όπως το organicland.gr!
Eπισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα της Lavera και ενημερώσου για όλα τα προιόντα της (link)

Αγαπάς τα οργανικά, φυτικά καλλυντικά Fairy Girl? Έχεις δοκιμάσει κάτι από την Lavera?

Many kisses from Fairy {oo} Mary! 

1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..ΜΟΝΟ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΜΩΡΟΥ..ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ Μ ΝΕΡΑΙΔΑ,ΞΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ-ΖΩΗ ΤΗΝ ΛΕΝΕ- ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Lavera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...