Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Contouring with New Dimension!

Hi Fairy Girl...

Θυμάσαι που σου είχα δείξει την εμπειρία μου με το contouring στον πάγκο της αγαπημένης μου Estee Lauder? Εκεί με την βοήθεια της ταλαντούχας αισθητικού της Estee μου έγινε εφαρμογή των νέων New Dimension Face and Eyes Sculpt Kits. Διάβασε τα πάντα εδώ...


 To ερώτημα βέβαια ήταν κατά πόσο εφικτό θα ήταν να κάνω την εφαρμογή σε πρόσωπο και μάτια, μόνη μου στο σπίτι! Έτσι λοιπόν πήρα τις νέες μου παλέτες New Dimension Shape + Sculpt Eye Kit και New Dimension Shape + Sculpt Face Kit και ξεκίνησα τις δοκιμές! Οι οδηγίες που είχα λάβει από την αισθητικό της Estee ήταν εξαιρετικά κατανοητές και πανεύκολες αλλά και πάλι είχα μία αγωνία για το αποτέλεσμα!

Η New Dimension Shape + Sculpt Eye Kit περιέχει τρεις "σκιές", δύο με κρεμώδη σύσταση και μία σε πούδρα (contour color). Ξεκινάμε βάζοντας το νούμερο ένα που είναι ένα άχρωμο Primer το οποίο μόλις το εφαρμόσεις στο μάτι απλά εξαφανίζεται!
Στην συνέχεια χρησιμοποιούμε την highlight απόχρωση, η οποία είναι εξαιρετικά λαμπερή, στην εσωτερική γωνία του ματιού και κάτω από το τόξο των φρυδιών για να δώσουμε την απαραίτητη λάμψη! 
Τέλος με το contour color, το οποίο είναι ένα υπέροχο matte tan χρώμα κάνουμε ένα νοητό V στην εξωτερική γωνία του ματιού και στο τελείωμα του κινητού βλεφάρου (crease). Έτσι δημιουργούμε ένα βάθος το οποίο κάνει αντίθεση με τις λάμψεις και κάνουμε τα μάτια μας να φαίνονται πιο ξεκούραστα και λίιιγο μυστηριώδη! Εγώ βάζω και λίγο highlighter στο κέντρο του κινητού βλεφάρου για λίγο περισσότερο φως.
Στην συνέχεια περνάμε στο Face Contouring με την New Dimension Shape + Sculpt Face Kit. Μπορείς να κάνει το contouring πριν από την εφαρμογή της βάσης, για πιο φυσικό αποτέλεσμα ή να το εφαρμόσεις πάνω από το foundation! Εγώ προτιμώ τον δεύτερο τρόπο, μιας και οι κρεμώδεις συστάσεις δίνουν έτσι και αλλιώς ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα! 
Η New Dimension Shape + Sculpt Face Kit αποτελείται από δύο αποχρώσεις με κρεμώδη σύσταση και ένα σφουγγαράκι με γωνία!  Ξεκινάμε με το contouring, δηλαδή με την σκούρα απόχρωση! Με την μυτερή άκρη του applicator  ή με ένα καλό foundation brush κάνουμε μία γραμμή από τον λοβό του αφτιού και προς το πηγούνι. 
Στην συνέχεια κάνουμε δύο κάθετες γραμμές στα πλαϊνά της μύτης και κατά μήκος στις ρίζες των μαλλιών μας. Τέλος, κάνουμε μια γραμμή κατά μήκος του σαγονιού και στον λαιμό για να δώσουμε βάθος και πιο λεπτά χαρακτηριστικά! Στην συνέχεια τοποθετούμε την ανοιχτή απόχρωση στα σημεία που φωτίζονται φυσικά, Κάνοντας ένα νοητό σταυρό. Μέτωπο, κατά μήκος την ράχη της μύτης, το ν πάνω από τα χείλια και το πηγούνι. 
Δεν ξεχνάμε τα φωτίσουμε δεξιά και αριστερά της μύτης στα μάγουλα και ψηλά στα μήλα.
Δεν είναι πανεύκολα τα βήματα? Ξέρεις όμως ποιο είναι το πιο μεγάλο μυστικό του contouring? Το blending! Με ένα φαρδύ και παχύ πινέλο αναμειγνύουμε τις γραμμές και τις σβήνουμε ώστε να ενσωματωθούν στο υπόλοιπο μακιγιάζ και να μην είναι είναι καθόλου ορατές. Ο σκοπός του contouring είναι να μην είναι ορατό ή επιτηδευμένο το αποτέλεσμα, απλά να φαίνεται σαν να τονίζουμε φυσικά τα χαρακτηριστικά μας!

Νομίζω πώς οι παλέτες New Dimension Shape + Sculpt Eye and Face Kits της Estee Lauder, είναι ό,τι πιο έξυπνο και απλό έχει κυκλοφορήσει για να κάνει το contouring εύκολο στην χρήση όλων μας και όχι μόνο των Make up Artists! 
Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, Fairy Girl, σου συνιστώ να πας σε μία αισθητικό της Estee και να ζητήσεις να το δοκιμάσεις! Είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστείς! Πες μου αν σου φαίνεται εύκολο και αν κάνεις και εσύ contouring στο πρόσωπο σου!

1 σχόλιο:

  1. Μου άρεσε το New Dimension Shape + Sculpt Face Kit! θα το κοιτάξω την επόμενη φορά που θα βρεθώ στο Hondo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...