Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Pre Summer Box by My Beauty Box!

Hi Fairies....

Θυμάστε τα εποχιακό κουτάκια του We love e-pharmacies (Beauty and Euphoria Box) που σας είχα δείξει εδώ? Όπως σε ενημέρωσα πρόσφατα το We love e-pharmacies άλλαξε και έγινε My Beauty Box. Το My Beauty Box λοιπόν δεν σταματά να προσθέτει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα νέα προϊόντα που τραβούν την προσοχή μου όλο και περισσότερο! Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το Pre Summer Box, ένα κουτάκι με 5 full size προϊόντα, απίστευτα ανοιξιάτικα και σε απίθανη τιμή! Πάμε να στα δείξω?

Το μεγαλύτερο προϊόν του κουτιού είναι από μία εταιρεία που κάνει νέο και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λανσάρισμα μέσα από το My Beauty Box. Το όνομα της είναι Βlue Scent και το προϊόν που βρίσκεται μέσα στο κουτί είναι μία απίθανη κρέμα σώματος με άρωμα γαρδένια! Περιέχει 250γρ βελούδινης κρέμας και κοστίζει 8,90€. Δες όλα τα αρώματα της Blue Scent εδώ!
Ένα αφρόλουτρο Ventus με άρωμα μεθυστικής βανίλιας που αφήνει το σώμα απαλό, καθαρό και αρωματισμένο!
Μία μάσκα μαλλιών που κυκλοφορεί σε φακελάκι για 2 τουλάχιστον χρήσεις, την Kativa Keratina Deep Treatment Mask η οποία κοστίζει 2€.
Μία μαροκινή spa θεραπεία για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά με άργυλο, την Victoria+ K Moroccan Mineral Clay Mask. Το κουτί περιέχει 200γρ. αργίλου σε σκόνη και κοστίζει 16€. Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες της χρήσης του εδώ!
Ένα γάντι χαμάμ (kessa) για την απόλυτη απολέπιση του σώματος από την Victoria+K. Το exfoliating bath glove θα σου χαρίσει βελούδινο και αποτοξινωμένο δέρμα! Κοστίζει 9€ και θα το βρείς εδώ!
Τα προϊόντα του Pre Summer Box by My Beauty Box κοστίζουν 38,50€, ενώ παραγγέλλοντας το κουτί μπορείς να τα αποκτήσεις στην τιμή των 19€ μόνο! Δεν είναι ευκαιρία? Εγώ ενθουσιάστηκα με το περιεχόμενο του και έχω ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές των προϊόντων του! Σύντομα αναμένεται να εξαντληθεί οπότε αν θέλεις να το παραγγείλεις καλύτερα να βιαστείς Fairy Girl! 
Κάνε click εδώ και κάντο δικό σου άμεσα! 
Επισκέψου το My Beauty Box on Fb, για να ενημερώνεσαι για τα νέα του, από εδώ!

Μήπως το παρήγγειλες ήδη Fairy Girl? Πες μου την γνώμη σου!!!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

  1. Φαίνεται πολύ όμορφο κουτάκι και έχει ωραία προϊόντα! Να τα χαρείς :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαινεται τελειο! το αφρολουτρο απο Ventus το εχω δοκιμάσει και ειναι σούπερ <3
    Δες εδώ τα αγαπημένα του μήνα Απριλίου: http://beauty-corns.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...