Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Something Relaxing for Hydration!

Hello Fairy Girls....

Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση! Ο κρύος καιρός και η επερχόμενη Άνοιξη ζητά ενυδάτωση για να προφυλάξουμε το δέρμα μας από την αφυδάτωση και την ξηρότητα και να το έχουμε πάντα απαλό! H Macrovita ξέρει καλά το κεφάλαιο ενυδάτωση αφού χρησιμοποιεί πάντα ελαιόλαδο στις συνθέσεις της. Σήμερα θα σου γνωρίσω την κρέμα σώματος που με εξέπληξε!


Είναι η "κρέμα σώματος Relaxing" και περιέχει λάδι ελιάς και λεβάντα! Είναι γεμάτη πλούσια αντιοξειδωτικά, θρεπτικά και μαλακτικά συστατικά και βοηθάει το δέρμα να μένει απαλό και ελαστικό, ότι ακριβώς χρειαζόμαστε αυτή την εποχή δηλαδή!

Μυρίζει πολύ διακριτικά λεβάντα και αν το απλώσεις σε όλο το σώμα μετά το ντους, πριν πέσεις στο κρεβάτι, σου υπόσχομαι να έχεις τον πιο χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο!

Σου είπα ότι με εξέπληξε, η συγκεκριμένη κρέμα... Αναρωτιέσαι γιατί? Γιατί ενώ απορροφάται πολύ εύκολα (ιδανική σύνθεση για χειμώνα που ντυνόμαστε αμέσως), η ενυδάτωση διαρκεί μέχρι να ξαναμπείς στο ντους! Την επόμενη μέρα, αγγίζοντας το δέρμα σου θα δεις ότι είναι σαν να έχει μόλις απλώσει την κρέμα, τόσο απαλό και τόσο ενυδατωμένο!

Τα προϊόντα της Macrovita έχω αρχίσει να τα αγαπώ, είναι πάντα Δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς παραφινέλαια, βαζελίνη, σιλικόνες και Parabens και τα συστατικά τους είναι 99% φυσικής προέλευσης και φυσικά είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ!
Θέλεις και άλλους λόγους για να αγαπήσεις και εσύ την Macrovita? Ρίξε μία ματιά στην ιστοσελίδα τους για να βρεις τα προϊόντα που σου ταιριάζουν (link) και κάνε και μία επίσκεψη στην σελίδα τους στο FB, παίζουν πολλά δώρα! Σου ξαναμίλησα για την Macrovita εδώ...για μία υπέροχη κρεμο-μάσκα με argan!


Έχεις δοκιμάσει κάτι από Macrovita Fairy Girl? Έχεις μήπως κάτι να μου προτείνεις να δοκιμάσω?


Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

  1. sounds like a great cream to try!!

    http://www.distinguisheddiva.com/2016/02/travel-diary-vienna-in-grey-coat-and.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σα να την εκτιμώ όλο και περισσότερο αυτήν την εταιρια :)
    Ειδικά αν αυτή η κρέμα μυρίζει όπως λες τόσο ωραια, τότε ναι, ειναι οτι πρεπει για υπνο!
    xoxo φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...