Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Από Μάρτη Καλοκαίρι.... Vol.2!

Γεια σου Fairy Girl...

Δεν ξέρω που πήγε ολόκληρος Φεβρουάριος και μετράμε ήδη τις τελευταίες μέρες του... Έρχεται ολοταχώς ο Μάρτιος, που είναι ένας μήνας που αγαπώ πολύ για πολλούς λόγους! Οκ, πρώτα απ'όλα είναι ο μήνας των γενεθλίων μου και σαν γνήσιο παιδί της Άνοιξης λατρεύω κάθε τι ανοιξιάτικο! Το έθιμο του "Μάρτη" για παράδειγμα το ακολουθώ πιστά κάθε χρόνο και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποφάσισα να εμπιστευτώ στο τόσο αυτό σοβαρό θέμα την "Χάντρα και Κλωστή" και τις μαρτιάτικες δημιουργίες της! 


"Oπόχει κόρην ακριβή, το Μάρτη ήλιος μην τη δεί" handmade by Χάντρα και Κλωστή!

Υπέροχες δημιουργίες σε άσπρο - κόκκινο για να μας προστατέψουν από τον Μαρτιάτικο ήλιο! Κόκκινα ματάκια, πεταλουδίτσες και πολλά όμορφα μπιχλιμπίδια έρχονται να στολίσουν τα περίτεχνα πλεγμένα μακραμέ σε κοκκινόλευκες αποχρώσεις από τα ταλαντούχα χέρια της "Χάντρα και Κλωστή".


Μπες στην σελίδα της στο FB εδώ και επέλεξε το Μάρτη που θα σου κάνει "κλικ" για σένα και τους αγαπημένους σου. Άρχισε να σκέφτεσαι Ανοιξιάτικα, γιατί ο Μάρτης ήρθε....και.... από Μάρτη Καλοκαίρι.... έτσι δε λένε??? 

Εσύ Fairy Girl, συνηθίζεις να φοράς Μάρτη????

Μany kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...