Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Liquid Powder Matte Effect by Nee Milano!

Hi Fairies....

Aνάρτηση με θέμα το μακιγιάζ σήμερα! Και συγκεκριμένα θα σας δείξω μία βάση προσώπου, λίγο διαφορετική από τις άλλες! Το όνομα της είναι Liquid Powder Matte Effect και είναι από την εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων Nee Make up Milano! Την δική μου την βρήκα σε μικρή συσκευασία μέσα στο περσινό Ανοιξιάτικο CherryBox  και από την πρώτη κιόλας εφαρμογή μου έκανε εντύπωση!


Καταρχήν να σου πώ ότι στα χέρια μου έχω την απόχρωση 129, η οποία εκ πρώτης όψεως θα σου φανεί σκούρα, όμως θα σου πώ να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για έχει ένα απίστευτα φυσικό τελείωμα και πολύ ουδέτερο χρώμα! 
Η υφή της Liquid Powder είναι σαν ένα κλασσικό foundation, χρειάζεται πολύ μικρή ποσότητα, έχει πολύ καλή κάλυψη και άμεσο ματ αποτέλεσμα που διαρκεί! 
Η εφαρμογή της είναι απλή, αφού απλώνεται πανεύκολα στο πρόσωπο, είτε με τα δάχτυλα είτε με πινέλο, το δοκίμασα και με σφουγγαράκι αλλά απορροφάει μεγάλη ποσότητα και μειώνει την κάλυψη, οπότε δεν το προτείνω! Έχει πολύ φυσικό τελείωμα πούδρας και πραγματικά μένει ματ για πάνω από 6 ώρες στο πρόσωπο μου! Aφού απλωθεί στο πρόσωπο στεγνώνει εντελώς και νιώθεις σαν να μην φοράς κάτι!
Θα το βρεις διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις, στο eshop του CherryBox εδώ!

Το Liquid Powder Mat Effect είναι ιδανικό για όλες τις εποχές, για καθημερινή χρήση και ιδιαιτέρως για μεικτές-λιπαρές επιδερμίδες. Αν θέλεις και εσύ ένα ματ αποτέλεσμα, με κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα, που διαρκεί πολλές ώρες, η απάντηση είναι Liquid Powder Mat Effect by Nee Make up Milano!
Μήπως το δοκίμασες και εσύ, Fairy Girl? Αν ναι, πώς σου φάνηκε?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον προϊόν και θα το έχω σίγουρα στα υπόψιν μου κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...