Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Sumptuous Mascara by Estee Lauder!

Hi Fairies....

Θυμάσαι τότε που είχα πάει στην Εstee Lauder και δοκίμασα τα φανταστικά New Dimension Contouring Kits (μπορείς να τα (ξανά)διαβάσεις εδώ)? Τότε λοιπόν ήταν που ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά μία mascara.... την Sumptuous Extreme by Estee Lauder!

Έντονο μαύρο χρώμα, μάκρος, διαχωρισμός και  έντονες βλεφαρίδες που μαγνητίζουν... Απλά, με μία στρώση, χωρίς κόπο και χωρίς να κολλάνε οι βλεφαρίδες μου! Το βουρτσάκι της είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Κωνικό, τριχωτό και με δύο είδη τρίχας, ελαστικές για να μεταφέρουν περισσότερη ποσότητα προϊόντος και σταθερές για να διαχωρίζουν και να ανυψώνουν τις βλεφαρίδες!
Τη δοκίμασα σε travel size που ήταν μέσα σε ένα υπέροχο γιορτινό νεσεσέρ με άλλες μινιατούρες, Την χρησιμοποιώ καθημερινά και σύντομα λέω να την αποκτήσω και σε full size γιατί αν είσαι mascara addict όπως εγώ, αυτή τη mascara ΠΡΕΠΕΙ να την έχεις στο νεσεσέρ σου!

Mε μία μόνο στρώση δίνει φανταστικό αποτέλεσμα, δεν συμφωνείς Fairy Girls? Έχεις κάποια αγαπημένη mascara από Estee Lauder? Πες μου τις εντυπώσεις σου!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

  1. Την εχω δοκιμάσει κι εγώ σε travel size και μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα!Απο τις καλύτερες που εχω δοκιμασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ την είχα σε travel size και θυμάμαι πως μου είχε αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...