Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

The Winter CherryBox is here....

Hi Fairies....

Κάθε φορά που αλλάζει μία εποχή το πρώτο που σκέφτομαι είναι "Πότε άραγε θα κυκλοφορήσει το εποχιακό CherryBox?". Οι συνδρομές για το Winter CherryBox άνοιξαν, και εγώ σήμερα είχα την απεριόριστη χαρά να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη και να επισκεφτώ το CherryBox και φυσικά να παραλάβω ιδιοχείρως το WinterBox μου... Το περιεχόμενο του ήταν υπέροχο και απίστευτα πιο πάνω από την αξία του (20€). Ξέρω ότι αγωνιάτε να δείτε τι έχει μέσα, οπότε ας μην σας καθυστερήσω άλλο! 5 full size προιόντα και 2 deluxe size!


1. Bellapierre Cosmetics - Waterproof Gel Lip Liner (full size 20€)
Όσες δοκιμάσατε την πολυχρηστική σκιά της Bellapierre που βρήκαμε σε προηγούμενο κουτάκι, ενθουσιαστήκαμε και γνωρίσαμ την εταιρεία! Το αδιάβροχο μολύβι χειλιών είναι στην απόχρωση Trully Red και απλώνεται εύκολα. Διαρκεί όλη μέρα και δημιουργεί το τέλειο αποτέλσμα. είναι εμπλουτισμένα με αγνά ορυκτά, φυσικά κεριά και αντιοξειδωτικά!

2. Korres Βερνίκι νυχιών Metallic Red (full size 6,80€)
Τα βερνίκια του Κορρέ δεν χρειάζονται συστάσεις, όλες τα έχουμε δοκιμάσει και όλες τα έχουμε αγαπήσει. Η σύνθεση του βοηθά στην ενυδάτωση και ενδυνάμωση των νυχιών. Το χρώμα είναι απόλυτα Χριστουγεννιάτικο και όσες αγαπάτε τα κόκκινα, αυτό θα το ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ!

3. ΚΥΑΝΑ Μάσκα μαλλιών αναδόμησης με εκχυλίσματα φυκιών!(9,90€)
Μία μάσκα μαλλιών με φυσικά συστατικά της σειράς Herboria MAX, ιδανική για την ανζωογόνηση και ανάπλαση των κατεστραμμένων ή ταλαιπωρημένων μαλλιών. Την είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και την είχα λατρέψει! Διάβασε σχετικά εδώ!

4. Fouka Organic Cosmetics, Mountain Bloom Orgnic Serum, Oil Free (full size 17€)
΄Ενας ορός προσώπου που προσφέρει φωτεινή όψη, είναι  μη λιπαρός και έχει 98% βιολογικά συστατικά. Είναι ιδανικός για νεανικά ευαίσθητα δέρματα, αλλά συγχρόνως παρέχει αντιρυτιδική προστασία σε λιπαρές επιδερμίδες που την έχουν ανάγκη! Οξυγονώνει τα κύτταρα της επιπδερμίδας και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέι και να αποκτά φωτεινή όψη!

5. Fouka Organics Cosmetics Κρέμα Λάμψης ματιών (full size 25€)
Είναι μία αντιρυτιδική, βιολογική κρέμα ματιών που προλαμβάνει τις ρυτίδες Περιέχει ginger, καλέντουλα και βιολογικά αποστάγματα Ρόδου Δαμασκού που αρωματίζει την κρέμα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Η κρέμα αυτή αποτελεί ένα εξαιρετικό προιόν ώς κρέμα νυχτός προσώπου και ματιών για νεανικά δέρματα. Σε περίπτωση ακμής εφαρμόστε τοπικά στις πασχουσες περιοχές προσώπου και πλάτης.

6. The Olive Sense - Σαπούνι Ενεργού άνθρακα (deluxe size 3,50€)
Ακόμα ένα ελληνικό προιόν. Η Olive Sense παράγει σαπούνια 100% φυτικά αποκλειστικά με βάση το εξτρα παρθένο ελαιόλαδο και πολύτιμα βότανα της ελληνικής φύσης! Το σαπούνι ενεργού άνθρακα είναι ιδανικό για αποτοξίνωση, καθαρισμό και απολύμανση της επιδερμίδας.

7. Bargello Perfume - άρωμα (δείγμα).
Μία εταιρεία με τεράστια γκάμα αρωμάτων, αποτελούν την ιδανική λύση για την αγορά του αγαπημένου σας αρώματος σε μία πιο οικονομική εκδοχή! Μυρίζει υπέροχα και έχει διάρκεια γιατί είναι Eau de Parfum. Μόλις πρόσφατα δοκίμασα τα Bargello Home Fragrances και έμεινα ενθουσιασμένη, διάβασε περισσότερα εδώ!
Όλα τα προιόντα του Winter CherryBox τα λάτρεψα! Τις δύο κρέμες με βιολογικά συστατικά χάρηκα απίστυετα που θα έχω την ευκαιρία να τις δοκιμάσω..και το μολύβι χειλιών μου έστρωσε καταπληκτικά!! Αν δεν το παρήγγειλες ήδη, σπέυσε να το κάνεις γιατί σύντομα το WinterBox θα είναι Sold out!
Παρήγγειλε το από εδώ!

Λοιπόν, πώς σου φάνηκε το Winter CherryBox? Πρόλαβες να το παραγγείλεις?

Many kisses from Fairy {oo} Mary! 

4 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...