Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Vanilla Home Fragrance! The addiction!

Hi Fairies...

Άρωμα γιορτών και κλίμα εορταστικό! Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα λαμπάκια του, τα υπέροχα -διαλεγμένα με αγάπη- στολίδια του... τα μελομακάρονα... όλα αυτά κάνουν την διάθεση  και το σπίτι μας γιορτινά! Όλες θέλουμε όταν μπαίνουμε στο σπίτι μας, αυτό να μοσχοβολάει φρεσκάδα και το αγαπημένο μας άρωμα! Εκείνο το άρωμα που μόλις το μυρίζεις ξέρεις ότι είσαι σπίτι σου και έτσι απλά "ξεφορτώνεις" και αφήνεσαι στην θαλπωρή του! Για μένα αυτό το άρωμα είναι η βανίλια! Κλασσικό θα μου πεις, ναι είναι αλλά είναι ό,τι πιο αγαπημένο έχω! Με "γεμίζει" και με γαληνεύει.


Μόλις είδα ότι το CherryBox έφερε τα νέα αρωματικά χώρου Bargello σε τιμή προσιτή για home fragrance, έσπευσα να το αποκτήσω! Η ποικιλία των αρωμάτων μεγάλη και ... ασυνήθιστη! Ξύλο, βανίλια, λουλούδια, πεπόνι, μάνγκο, γιασεμί, κανέλα και πράσινο τσάι!
Δεν σου κρύβω ότι το σκέφτηκα αρκετά πριν επιλέξω. Ήμουν μεταξύ του γιασεμιού και της αγαπημένης μου βανίλιας, αλλά όπως καταλαβαίνεις κέρδισε η αγαπημένη!


Τα Bargello Fragrances είναι κάτι πολύ όμορφα μπουκαλάκια γεμάτα με το άρωμα της αρεσκείας μας, μέσα στο οποίο τοποθετούμε τα ξυλάκια, τα οποία εμποτίζονται με το άρωμα και το διαχέουν σε όλο το χώρο!
Η αλήθεια είναι ότι με εξέπληξε ευχάριστα η ένταση του, αφού πραγματικά μυρίζει σε όλο το χώρο, όλη την μέρα! Για το πόσο θα διαρκέσει θα όλο το μπουκαλάκι θα σε ενημερώσω με Update, αλλά νομίζω ότι θα διαρκέσει για πάνω από 2 μήνες!


Αν σου αρέσει και σένα, να αρωματίζεις το σπίτι σου με τις μυρωδιές που αγαπάς τότε κάνε click εδώ, στο eshop του CherryBox και διάλεξε μία από τις 8! 
Εσένα ποια μυρωδιά σου άρεσει να έχει το σπίτι σου Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...