Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Saryna Key volume 'n' Lift!!

Γεια σου Fairy Girl...

Σήμερα θα σε συστήσω σε μία εταιρεία που πιθανών να μην γνωρίζεις, όμως θα χαρείς πολύ που θα γνωρίσεις! Το όνομα της είναι Saryna Key και είναι μία εταιρεία με προϊόντα για τα μαλλιά που διατίθεται στα κομμωτήρια!

Η βάση της είναι το Shea Butter και σε αυτό βασίζονται όλες τις οι φόρμουλες, που προσφέρουν υγιή και όμορφα μαλλιά! Όταν εγώ πρώτο άκουσα ότι όλα της τα προϊόντα περιέχουν Shea Butter πίστεψα ότι δεν θα μπορέσουν να ταιριάξουν στα δικά μου λεπτά και λιπαρά μαλλιά!

Επέλεξα με μία μικρή δυσπιστία την σειρά Volume and Lift, που απευθύνεται σε λεπτά, αδύναμα και χωρίς όγκο μαλλιά! Δοκίμασα το Volume Lift Treatment Shampoo, το Volume Lift Shea Butter και το Volume Lift Shea Treatment Oil. Δηλαδή ένα σαμπουάν για όγκο, μία μάσκα-βούτυρο και ένα λάδι!
Το σαμπουάν έρχεται σε αυτή την απίθανη συσκευασία (300ml) με αντλία που θεωρώ πολύ βολική. Η σύσταση του είναι εξαιρετικά πηχτή και χρειάζεται μία μικρή ποσότητα για να κάνει αφρό και να καθαρίσει τα μαλλιά ενώ έχει την ιδιότητα να σφραγίζει την υγρασία στο εσωτερικό της τρίχας, ώστε να είναι πάντα ενυδατωμένα! Η μυρωδιά του είναι απίθανη, κάτι σαν ακριβό ελαφρύ άρωμα!

Στην συνέχεια σε καθαρά μαλλιά βάζω μία μικρή ποσότητα (ένα καρύδι) από το Volume lift Shea Butter -το οποίο έχει μια υφή mousse και περιέχει πρωτεΐνες σιταριού και φυσική κερατίνη- μόνο στις άκρες των μαλλιών μου και 3 δάχτυλα πιο πάνω, ώστε να μην έρθει σε επαφή με την ρίζα! Το αφήνω για 2-5 λεπτά (ανάλογα τη διάθεση και το χρόνο μου) και το ξεπλένω....

Αφού τυλίξω τα μαλλιά μου σε μία πετσέτα και φύγει το πολύ νερό, τα χτενίζω και απλώνω 3-4 σταγόνες από το shea oil στις άκρες τους, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ενδυναμώνει και να πυκνώνει την λεπτή τρίχα!

Όλη η σειρά μυρίζει υπέροχα και από το πρώτο κιόλας λούσιμο χάρισε στα μαλλιά μου πραγματικό όγκο, χωρίς να επιβαρύνει καθόλου την λιπαρότητα μου!

Μετά από 1 μήνα χρήσης δηλώνω ότι η σειρά Volume Lift της Saryna Key είναι απίθανη και πραγματικά κάνει τα μαλλιά μου πιο όμορφα και ορατά με περισσότερο όγκο!
Τα Saryna Key θα τα βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια και στην Hair Pro ( εδώ).
Διάβασε και λίγα παραπάνω για την Saryna Key και τον δημιουργό της!

Πώς σου φαίνονται τα Saryna Key, Fairy Girl?? Εσύ επιζητάς τον όγκο στα μαλλιά σου?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...