Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Κίρκη και περισσότερα Christmas sets by Fresh Line

Hi Fairies...

Κάθε Χριστούγεννα η αγαπημένη (σε όλες μας) Fresh Line κυκλοφορεί εορταστικά κουτάκια, με αρωματικές ποικιλίες για να κακομάθουμε και να περιποιηθούμε λίίίγο παραπάνω τον εαυτό μας, ή τις φίλες μας! Φέτος τα εορταστικά πακέτα είναι πολλά και καλύπτουν όλα τα γούστα! Εγώ σαν φανατική των αγνών αρωμάτων της Fresh Line, δυσκολεύτηκα πολύ να επιλέξω ένα set! Ο πιο πρόσφατος μου, Fresh Line εθισμός, ήταν η σειρά Διώνη και είναι ό,τι πιο όμορφο έχω μυρίσει μέχρι σήμερα (διάβασε σχετικά εδώ).
Όμως φέτος επέλεξα την σειρά Premium σειρά Aρωματοθεραπείας Κίρκη! Εντάξει ναι, το παραδέχομαι στην αρχή με τράβηξε το παιχνιδιάρικο μωβ χρώμα της! Στην συνέχεια όμως τα αρώματα από λεβάντα, βιολέτα, τριαντάφυλλο και γιασεμί, καθώς και οι ζεστές νότες της βανίλιας χάιδεψαν απαλά την μύτη μου και μου έκαναν το click! 

Ένα σαπούνι  100% χειροποίητο, με Λεβάντα που κάνει το ντους απόλαυση με την μυρωδιά του αλλά και με τον απαλό αφρό του που καθαρίζει και περιποιείται το σώμα.
Μία κρέμα σώματος σε απαλό μωβ χρώμα που απλώνεται βελούδινα στο σώμα μου και απορροφάται αμέσως, ενώ το αφήνει απαλό και για ώρες αρωματισμένο με το ιδιαιτέρως εκλεπτυσμένο άρωμα της!
Ένα Body Splash που έρχεται να ολοκληρώσει την  ενυδατική περιποίηση του σώματος μου αλλά και να τονώσει το πνεύμα και τον οργανισμό μου απαλλάσσοντας τον από το stress της ημέρας!


Δεν ξέρω γιατί αλλά όλες τις σειρές της Fresh Line που έχω δοκιμάσει επιλέγω να τις χρησιμοποιώ, εξ ολοκλήρου με τα βραδινά ή με τα πρωινά ντους! Μου δίνουν την αναζωογόνηση που θέλω για να ξεκινήσει η μέρα μου, αλλά και με τυλίγουν με τα μοναδικά αρώματα τους και με χαλαρώνουν λίγο πριν πέσω για ύπνο! 
Η Κίρκη είναι μία μοναδική σειρά και αν δεν την έχεις δοκιμάσει είναι ευκαιρία αφού κοστίζει μόνο 25€ από 37€ που έχει κανονική τιμή! Η γκάμα των γιορτινών πακέτων είναι πολύ μεγάλη και μπορείς να πάρεις μία γεύση....
Eπισκέψου την Fresh Line on Facebook για να ενημερωθείς για τα νέα πακέτα και τα σημεία πώλησης! Ενδεικτικά εγώ σου αναφέρω ότι η Κίρκη είναι διαθέσιμη στο eshop του CherryBox εδώ!
Λέω να επιστρέψω με ένα δωράκι από τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα της Fresh Line! Τι λες θα είσαι εδώ γύρω? Ποιό σου άρεσε περισσότερο?

Many kisses from {oo} Mary! 

Κάποια από τα παραπάνω  προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!   

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...