Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Dear Santa...

Dear Santa....

Πέρσι δεν σου έγραψα γράμμα, περίμενα να δω τι θα κάνεις από μόνος σου, και αφού  δεν ήθελα και κάτι συγκεκριμένο, είπα να μην σε ζαλίζω... Φέτος όμως, επέστρεψα δυναμικά....
Ήμουν απίστευτα καλό κορίτσι, δεν ψώνισα πολλά καλλυντικά (μόνο τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ) και γενικά δεν ήμουν καθόλου σπάταλη! Έδωσα και πήρα αγάπη και δεν έκανα αρνητικές σκέψεις! Άλλωστε μόνο όταν σκεφτόμαστε θετικά, όλα γίνονται όπως τα θέλουμε!
Φέτος λοιπόν θα σου ζητήσω ένα και μοναδικό δώρο, το οποίο ούτε πολύ ακριβό είναι, αλλά έχει και άπειρες δυνατότητες βελτίωσης! Σε μπέρδεψα? Άκου λοιπόν, φέτος θέλω ένα βραχιόλι Pandora μαζί με το πρώτο του σύμβολο!

Μου αρέσει απίστευτα η ιδέα του να γεμίζεις ένα βραχιόλι με σύμβολα που το καθένα από αυτά θα σου θυμίζουν κάτι! Έτσι θα βγάλεις και τον καλό μου από την δύσκολη θέση να σκέφτεται τι δώρο να μου πάρει στις διάφορες περιστάσεις! 
 
 

Απλά θα διαλέγει ένα πανέμορφο στοιχείο για να εμπλουτίσουμε το βραχιόλι μου! Τι λες? Δεν είναι απίθανο δώρο? Και φρόντισε σε παρακαλώ να διαλέξεις το πιο όμορφο στοιχείο γιατί είναι και Χριστούγεννα!
 

Αν δεν προλαβαίνεις να πας στα μαγαζιά, δοκίμασε να το παραγγείλεις On line από εδώ! 
Σε ευχαριστώ Άγιε Βασίλη και εύχομαι να προλάβεις να μοιράσεις όλα τα δωράκια σου και φέτος! Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς όλα τα παιδάκια, και τα μικρά αλλά και τα μεγάλα. Όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη μαγεία! Καλά Χριστούγεννα!

Με αγάπη
Fairy Mary!

6 σχόλια:

  1. ειμαι σιγουρη οτι ο Αγιος Βασιλης θα σε ακουσει φετος και θα σου φερει τα υπεροχα δωρακια σου!πως να το αρνηθει απο ενα τοσο καλο κοριτσι! ☺️καλες γιορτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές γιορτές και σε σένα καλή μου.. Ότι επιθυμεις σου εύχομαι!! Ευχαριστώ και για τα καλά σου λόγια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλές γιορτές σου εύχομαι, σίγουρα ο Άη Βασίλης θα σου φέρει αυτό που θες !!!! Σου εύχομαι ότι ποθείς να το αποκτήσεις πάντα υγεία και αγάπη πολύ να έχεις στη ζωή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου Ξανθούλα μου, σου εύχομαι Καλές γιορτές με ευτυχία και πολύ αγάπη!!

      Διαγραφή
  4. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Ο ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ!ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΠΑΝΤΟΡΑ,ΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KALH KAI DIMIOURGIKI XRONIA SE SENA KAI STIN OIKOGENEIA SOU.
    www.beautyisallaround6.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...