Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

New Lemongrass Experience by Aromatics!

Γεια σου Fairy Girl..

Σαν beauty addict έχω και εγώ και τις εμμονές μου και αν με διαβάζεις συστηματικά σίγουρα θα τις έχεις εντοπίσει! Μία από αυτές είναι και ο Papoutsanis!  Σίγουρα το έχεις καταλάβει.. Δεν παύω στιγμή να προμηθεύομαι αφρόλουτρα Aromatics και σαμπουάν Olivia! Νιώθω περίεργα όταν δεν βρίσκονται μέσα στο μπάνιο μου! Τα Aromatics τα λατρεύω και το ξέρεις... όλα σχεδόν τα αρώματα είναι αγαπημένα... Ε, καλά, άνθρωποι είμαστε και εμείς και έχουμε τις αδυναμίες μας... Στις έχω αναφέρει εδώ  παλαιότερα! Όμως σήμερα έρχομαι για να προσθέσω ακόμα μία!
Το Aromatics Lemongrass ήταν το μόνο από την σειρά που δεν είχα δοκιμάσει! Όταν ήθελα να πάρω ένα αφρόλουτρο Παπουτσάνη, πάντα είχε εξαντληθεί από τα ράφια! Όμως ο επιμένων νικά και τελικά το πήρα στα χέρια μου! Με εξίταρε η σκέψη ενός δροσερού αφρόλουτρο με την σπιρτάδα του κίτρου, την ευωδιά του γιασεμιού και την υποψία λεμονόχορτου!
Εννοείτε πώς δεν απογοήτευσε τις προσδοκίες μου! Είναι απίστευτα δροσερό, γλυκό - ξινό και αναζωογονητικό! Είναι εκείνο το αφρόλουτρο που θα πιάσω στο χέρι μου όταν είμαι κουρασμένη και θέλω να τονωθώ για να συνεχίσω τη μέρα μου (ή τη νύχτα μου).
Το lemongrass είναι εκείνο που θέλω να μυρίσω όταν το Σάββατο το πρωί μπω στο ντους για να ξεκινήσω το σαββατοκύριακο μου! Από σήμερα λοιπόν, προστίθεται και αυτό στα αγαπημένα μου Aromatics, μαζί με το SpiceCake, το Μusk, το Cashmere και το απαλό Cotton Blossom!

Εσύ το έχεις δοκιμάσει το Aromatics Lemongrass by Papoutsanis, Fairy Girl? Σου αρέσουν τα δροσερά αφρόλουτρα? 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...