Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Happy 3rd Blogiversary Fairy Make up Tales!

Γεια σας αγαπημένα Fairy Girls...

H σημερινή ανάρτηση είναι εξαιρετικά εορταστική γιατί το Fairy Make up Tales, συμπληρώνει τα 3 χρόνια λειτουργίας του! Yeyyyy!!!
Σαν σήμερα πριν από 3 χρονιά η πρώτη μου ανάρτηση δημοσιεύτηκε με τη χαρά και την ελπίδα να διαβαστεί!  Μόλις μία εβδομάδα μου πήρε  να αποφασίσω ότι θέλω να δημιουργήσω αυτό το νεραΐδοblog και μαζί με τον "τεχνικό" μου αρχίσαμε να το υλοποιούμε. Το κίνητρο μου ήταν  η ανάγκη μου να μοιραστώ την αγάπη μου για την ομορφιά  με όλες εσάς που σας ενδιαφέρει! 



Σήμερα λοιπόν το Fairy Make up Tales είναι ένα blog ομορφιάς που καθημερινά, το διαβάζουν περίπου 1200 άτομα (κατά μέσο όρο) και απαρτίζεται από 2152+ μέλη που το αγαπάνε και το στηρίζουν! Η σημερινή ανάρτηση είναι η 603η και αυτό με κάνει ιδιαιτέρως περήφανη γιατί σημαίνει ότι και αυτό το χρόνο που πέρασε ήμουν συνεπής στην ανάρτηση νέων θεμάτων σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα!
H πρώτη ανάρτηση που άρχισε να διαβάζεται και έκανε τις πρώτες 100 μαζεμένες προβολές ήταν η "Έχετε ακούσει για το bombari?", και η καλύτερη ανάρτηση που έσπασε ταμεία και δεν ήταν διαγωνισμός, ήταν -και συνεχίζει να ανεβαίνει- η "Shiseido Sun protection compact and liquid foundation - REVIEW -", ενώ θυμηθείτε όταν σας μίλησα για το Monoi Tiki Tahiti στην 5η μου ανάρτηση  πολύ πριν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα! Και μόλις φέτος ξεκίνησα τα Fairies Cooking, μία σειρά αναρτήσεων που αγαπήσατε, όπου σας δείχνω συνταγές που έκανα, βήμα βήμα!

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλες εσάς που με στηρίξατε από τα πρώτα μου βήματα ως beauty blogger αλλά και εσάς που με ανακαλύψατε στην πορεία και με αγαπήσατε! Χαίρομαι απίστευτα όταν βρίσκεται ενδιαφέροντα τα θέματα μου και σημαίνει πάρα πολλά για μένα όταν αφιερώνεται 2 λεπτά για να μου γράψετε ένα σχόλιο!

Σας ευχαριστώ όλες Fairy Girls... και σαν υπόσχομαι να συνεχίσω να δοκιμάζω και να bloggάρω με τους ίδιους ρυθμούς ώστε να σας ενημερώνω πρώτες για όλα τα νέα στο τομέα της ομορφιάς...και όχι μόνο!
Happy 3d Blogiversary 
Fairy Make up Tales....
Μην απομακρυνθείτε...... θα ακολουθήσουν εκπλήξεις για να το γιορτάσουμε! Στο εν τω μεταξύ θέλω να μου πείτε τι αγαπήσατε εσείς, στο Fairy Make up Tales μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια?
  Many kisses from Fairy {oo} Mary!

12 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Happy B-day Fairy's Blog...και εις άλλα μεγαλεία!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια Πολλα και σου ευχομαι τα καλυτερα σε σενα και στο ομορφο blog σου! Εισαι πηγη εμπνευσης για ολες μας!!! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο χαίρομαι με τις ευχές σας!!! Χίλια ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά Fairy Mary!!!!!! Η αγάπη σου για την ομορφιά και τις γυναίκες, είναι διάχυτη σε κάθε σου ανάρτηση..... Είναι ωραίο να υπάρχει κάποιος να σου θυμίζει ότι εκτός από σύζυγος-εργαζόμενη και μαμά είσαι ΚΑΙ γυναίκα!!!!! Σε ευχαριστώ λοιπόν (ξέρεις εσύ...) και σ'αγαπώ!!!!! Φιλούμπες Μαιρούλα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια πολλά Fairy Mary (4η φορά)!!!!!!! Η αγάπη σου για την ομορφιά και τις γυναίκες είναι διάχυτη σε κάθε σου ανάρτηση..... Είναι ωραίο να υπάρχει κάποιος να σου θυμίζει ότι, εκτός από μαμά - σύζυγος - εργαζόμενη είσαι ΚΑΙ γυναίκα!!!!!! Σε ευχαριστώ λοιπόν (ξέρεις εσύ!!!!) και σ' αγαπώ φίλη..... Φιλούμπες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να χαίρεσαι το blog σου και να συνεχίσεις να ανεβάζεις υπέροχα posts, τα οποία όλες λατρεύουμε!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά Μαίρη μου!!! Αυτό που αγαπάω στο μλογκ σου είναι ή συνέπεια!!!! Τα πιο συχνά ποστ που έχω δει σε μπλογκ ποτέ και επειδή έχω μπλογκ ξέρω ποσό δύσκολο είναι αυτό 💋💋💋

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χρονια πολλα και δημιουργικα στο blog σου!! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμείς ευχαριτούμε για τα ομορφα posts σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Xρόνια Πολλά! Σου εύχομαι πολλά πολλά, δημιουργικά και νεραϊδένια ποστς!
    xo,
    ohmydarlingdeer.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...