Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Die spot Die!!!

Hi Fairies....

Aγαπημένο SOS θέμα... Ανεπιθύμητα σπυράκια και ακμή, ενηλίκων ή μη! Φαντάσου ένα προϊόν που θα σε βοηθούσε με ένα διάφανο υγρό να τα καταπολεμήσεις και με ένα ελαφρά χρωματισμένο concealer να καλύψεις την κοκκινίλα! Και φαντάσου να είναι και βιολογικό προϊόν και απόλυτα φυσικό! Νομίζεις ότι είναι ανέφικτο? Και όμως η Lavera δημιούργησε ένα θαυματουργό ραβδάκι για να πούμε οριστικά αντίο στα σπυράκια!




Ονομάζεται 2 σε 1 κάλυψη και θεραπεία ενάντια στα σπυράκια με βιολογική μέντα και ψευδάργυρο.
Μία νέα καινοτομία 2 σε 1 για το λιπαρό και ακνεϊκό δέρμα. Το εκχύλισμα βιολογικής μέντας ανανεώνει, καταπραΰνει και καθαρίζει το δέρμα, ενώ ο ψευδάργυρος δρα ως αντιφλεγμονώδες και βοηθάει στην μείωση παραγωγής σμήγματος.

Ένα μεταλλικό roll-on βοηθάει να καταπραΰνουμαι τα σπυράκια και να μειώσουμε την κοκκινίλα. Εφαρμόζουμε το υγρό με το roll-on αμέσως μόλις αντιληφθούμε ένα σπυράκι, και επαναλαμβάνουμε αρκετές φορές μέσα στην μέρα αν το βλέπουμε ότι επιμένει!

Στην συνέχεια, εφαρμόζουμε το  concealer τοπικά και το απλώνουμε ταμποναριστά! Μετά εφαρμόζουμε το make up ή την πούδρα μας!

Είναι πραγματικά μαγικό αυτό το ραβδάκι σας λέω. Αν δε, χρησιμοποιήσεις το gel το βράδυ, τότε έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να ξυπνήσεις χωρίς το ανεπιθύμητο σπυράκι που θα σου χαλούσε την μέρα!

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες και τα συστατικά του προϊόντος στην ιστοσελίδα της Lavera Greece εδώ!
Όλα τα προϊόντα της Lavera διαθέτουν βιολογικά και οργανικά συστατικά, είναι πιστοποιημένα, δερματολογικά ελεγμένα και δεν δοκιμάζονται σε ζώα! 

Εγώ αγαπώ την Lavera...Εσείς Fairy Girls? 

Μην ξεχνάτε το υπερ-γιορτινό giveaway που τρέχει με δώρο 3 πουγκιά με προϊόντα ομορφιάς Lavera!click click click

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Ενθουσιάστηκα και το αγοράζω! Ακριβώς αυτό που ήθελα. Μακαρι να έχει αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...