Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Beauty and Euphoria Box Autumn - Limited Edition!

Hi Fairies...

Ξέρω πόσο λατρεύετε όλες τα συνδρομητικά κουτάκια. Η έκπληξη του να παραλαμβάνεις ένα κουτί που δεν ξέρεις το εσωτερικό του είναι μοναδική! H We love pharmacies μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο και περιορισμένης έκδοσης Beauty and Euphoria Pack εποχιακό κουτί για το φθινόπωρο! 
Η We love Pharmacies είναι μία διαφημιστική εταιρεία που επικεντρώνεται στα προϊόντα φαρμακείου, διαθέτοντας στην ιστοσελίδα της ένα μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάλογο στον οποίο μπορεί ο καθένας να βρει τις καλύτερες τιμές σε αυτά που αναζητεί, ανάμεσα σε διάφορα φαρμακεία!


Στα πλαίσια ενημέρωσης για τα προϊόντα φαρμακείου λοιπόν, δημιούργησε το Beauty and Euphoria Pack, μέσω του οποίου όλοι μας μπορούμε να δοκιμάσουμε διάφορα παραφαρμακευτικά προϊόντα (καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής κ.α.).
Στο e-shop του We love Pharmacies μπορείς να βρεις επιλεγμένα Private Label προϊόντα τα οποία αυτή την στιγμή πωλούνται αποκλειστικά από την ιστοσελίδα τους, ενώ σύντομα θα υπάρχουν και σε επιλεγμένα φαρμακεία! 
Αρκετά όμως με τις συστάσεις! Πάμε να σου δείξω τι έχει μέσα το πρώτο Beauty and Euphoria Pack.
1. Gaia Body Milk (full size)+ 1 sachet body shower, με την υπέροχη χαρακτηριστική μυρωδιά του φιστικιού αιγίνης! Χαρίζει απίστευτη απαλότητα και αρωματίζει απαλά το δέρμα.


2. Pure Vanilla Luxury Foam Bath - Private Label (full size). Ένα αφρόλουτρο που μυρίζει υπέροχη, έντονη, γλυκιά βανίλια!



3. TerraNova Life Drink, 3 sachets των 12gr το καθένα.
Ένα διαφορετικό συμπλήρωμα διατροφής με μοναδική σύνθεση υπερτροφών χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα! Χαίρομαι πολύ που θα το δοκιμάσω!
4. Ένα βραχιόλι κρυσταλλοθεραπείας με lapis lazuli!( link αγοράς εδώ, τιμή 8€)

Πολύ όμορφο και πολύ κομψό βραχιόλι που πρέπει να εφάπτεται πάνω στον καρπό ώστε να μπορεί να περάσει όλες του τις ευεργετικές του ιδιότητες, ο κρύσταλλος! Είναι όμορφο, κομψό και με απίστευτο μπλέ χρώμα που έτσι και αλλιώς μου χαρίζει ενέργεια!Είναι φτιαγμένο από ασημένιο ατσαλόσυρμα και έχει κόκκινα διακοσμητικά στοιχεία! Η κάθε πέτρα έχει κάποιες ιδιότητες, συγκεκριμένα η δική μου είναι η...

Λάπις Λαζούλι: Βοηθά στην καλή λειτουργία του αναπνευστικού, σε προβλήματα των πνευμόνων, του λάρυγγα, του νευρικού συστήματος και των αιμοκαθαρτικών οργάνων. Βοηθά στην καταπολέμηση προβλημάτων του θυρεοειδή και ασθενειών των οστών. Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Προσφέρει διαύγεια και ενεργοποιεί τις ικανότητες του νου, βοηθώντας στην πνευματική εναρμόνιση. Τονώνει την αυτοπεποίθησή, διαλύει τις ενοχές, προστατεύει από τη βασκανία και βοηθά στην επίτευξη των στόχων. Η πέτρα της φιλίας και της πίστης, ένα ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας άτομα!

5. Ένα σφουγγαράκι λούφα (private label) σε travel μέγεθος!
Και ένα φυλλάδιο με προσφορές για αγορές στα προϊόντα του κουτιού!
Το Beauty and Euphoria Pack είναι διαθέσιμο σε περιορισμένα κομμάτια και κοστίζει 15€. Μπορείς να το παραγγείλεις άμεσα από εδώ για να κάνεις και εσύ την πρώτη σου γνωριμία μαζί του! 
Ακολούθησε το We love Pharmacies on FB για να ενημερώνεσαι για προσφορές και νέες κυκλοφορίες!

Μήπως ενέδωσες και εσύ στο #ΒΕpack, Fairy Girl??? Πες μου πώς σου φάνηκε για το βοηθήσουμε να γίνει καλύτερο!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...