Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

How to Clean your Face from Spots with Anti Blemish Solutions!

Γεια σου Fairy Girl....

Αν διαθέτεις λιπαρό ή μεικτό δέρμα και ψάχνεις τρόπο να απαλλαγείς από την λιπαρότητα και τα σπυράκια τότε αυτή η ανάρτηση σε ενδιαφέρει απόλυτα!
Η αλήθεια είναι πως αγαπώ αυτόν τον ανάμεικτο καιρό ακόμα και σήμερα που είναι μία βροχερή μέρα! Aλλά τώρα που φθινοπωριάζει και ο καιρός αλλάζει τι γίνεται αν το πρόσωπο σου είναι λιπαρό ή με τάση ακμής? Θα σου συστήσω δύο νέα προϊόντα που θα περιποιηθούν τις ανάγκες τις εξειδικευμένες εποχιακές ανάγκες του προσώπου σου και θα σε σώσουν από την λιπαρότητα και τα ενοχλητικά σπυράκια!
Ο λόγος για δύο προϊόντα της σειράς Anti Blemish Solutions by Clinique, το Cleansing Gel και το Clearing Gel
Ας ξεκινήσουμε τις συστάσεις με το Anti Blemish Clearing Gel - Clinical το οποίο περιέχει μία 4 σε 1 φόρμουλα η οποία περιλαμβάνει σαλικυλικό οξύ το οποίο καθαρίζει την επιφάνειά του δέρματος από νεκρά κύτταρα και φραγμένουν πόρους.
Περιέχει επίσης εκχυλίσματα από ένα θαλάσσιο φύκι τα οποία καταπραΰνουν και μειώνουν τις κοκκινίλες ενώ αναπλάθουν την "βλάβη" του δέρματος. Το Clearing Gel έχεις την ιδιότητα να ελέγχει την έκκριση λιπαρότητας κατά την διάρκεια της ημέρας, και να την απολεπίζει σταδιακά μέσω του σαλικυλικού οξέως, ώστε να δημιουργεί νέα κύτταρα!

Το εφαρμόζω σε καθαρό πρόσωπο κάθε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό μου με το Cleansing Gel.
Στις αρχές το άπλωνα σε όλη την επιφάνεια του προσώπου μου ενώ μετά τον 1 μήνα, το εφαρμόζω τοπικά σε σπυράκια και στην ζώνη "Τ".

Το Anti Blemish Cleansing Gel είναι ένας gel καθαρισμού που περιέχει επίσης σαλικυλικό οξύ και φροντίζει το δέρμα με τάση ακμής! Αποτρέπει την δημιουργία φραγμένων πόρων και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα ώστε να μην δημιουργούνται νέα σπυράκια! Το χρησιμοποιώ αφού αφαιρέσω το μακιγιάζ μου, κάθε βράδυ αλλά και κάθε πρωί!
Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα και απαλό μασάζ. Μετά από σχεδόν 1,5 μήνα χρήσης θεωρώ ότι με έχουν βοηθήσει και τα δύο αρκετά και ευτυχώς η υγρασία  της εποχής δεν επιβαρύνει την καθαριότητα στο πρώσωπο μου!

Να μην ξεχάσω να σου πω ότι και τα δύο αυτά προϊόντα της σειράς Anti Blemish μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξίσου και σε πρόσωπο αλλά και σε σώμα! Μπορείς να διαβάσεις και για άλλα δύο αγαπημένα μου προιόντα από τα Anti Blemish Solutions εδώ για την νέα αντηλιακή BB cream και εδώ για την compact!

Εσύ Fairy Girl έχεις δοκιμάσει κάτι από την σειρά anti Blemish Solutions? Πώς καταπολεμάς της επιπλέον έκκριση λιπαρότητας  κατά την διάρκεια της ημέρας? 

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή! 

1 σχόλιο:

  1. Το σαλικυλικό οξύ είναι φανταστικό για το λιπαρό δέρμα με τάσεις ακμής! Ωραίο ποστ Μαίρη, φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...