Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Autumn Favorites #Hair Edition

Hi Fairy Girl....

Συνεχίζω το sequel με τα αγαπημένα μου για το φθινόπωρο και το #Hair Edition!
Μετά το καλοκαίρι τα μαλλιά μας έχουν υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία και φθορά από τον ήλιο και την θάλασσα και χρειάζονται την μέγιστη φροντίδα όλου του χρόνου! Καταρχήν τώρα που μπήκαμε για τα καλά στο φθινόπωρο, κλείσε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο και κόψε δύο δάχτυλα τα μαλλιά σου ώστε να φύγουν οι αφυδατωμένες άκρες που έχουν υποστεί και την μεγαλύτερη ταλαιπωρία και.... ξεκίνα την επανόρθωση! Θέλεις να δεις τα δικά μου αγαπημένα για να επαναφέρω τα μαλλάκια μου σε αρίστη κατάσταση?

L'anza Healing Strenght τα λάτρεψα αμέσως! Σου μίλησα για αυτά εδώ και πραγματικά το συγκεκριμένο σαμπουάν σε συνδυασμό με το μαλακτικό κάνουν θαύματα για τα μαλλιά μου! Λάμψη, δύναμη, ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα.... Τι άλλο να ζητήσω από ένα σαμπουάν και μία κρέμα?

Φυσικά δεν παραλείπω την μάσκα ενυδάτωσης των μαλλιών μου και πάλι από την L'anza αλλά αυτή τη φορά από την σειρά Healing Moisture! Μικρά μπλέ σφαιρίδια που εισβάλλουν στο βάθος της τρίχας και αποκαθιστούν την υγεία της! Διάβασε λεπτομέρειες εδώ σε παλαιότερη ανάρτηση!
Μετά από το λούσιμο δεν θα μπορούσα φυσικά να παραλείψω το λαδάκι θρέψης από τα Messinian Spa. Το νέο Precious Oil με παρθένο ελαιόλαδο, argan και άλλα πολύτιμα έλαια δεν είναι καθόλου βαρύ και θρέφει με φροντίδα τις άκρες των μαλλιών μου!
Για το στέγνωμα-ίσιωμα χρησιμοποιώ την επαγγελματική στρόγγυλη βούρτσα της Moroccanoil που έχω λατρέψει! Είναι εύχρηστη, δεν φριζάρει τα μαλλιά και δεν τα σπάει καθώς τα ισιώνει! 

Για ένα ελαφρύ κρεπάρισμα, αγαπώ το βουρτσάκι κρεπαρίσματος με φυσική τρίχα, επίσης από την Moroccanoil (δες το εδώ).
Και φυσικά επειδή αγαπώ τις κοτσίδες και τις αλογοουρές τα invisibboble και τα originals hair rings σε διάφορα χρώματα είναι ιδανικά για όλες τις εποχές του χρόνου! Δεν σπάνε τα μαλλιά, δεν τους αφήνουν σημάδι και έχουν υπέροχα χρώματα!

Λοιπόν Fairy Girl εσένα ποια είναι τα Autumn essential για τα μαλλιά σου?
Μπορείς να δείς το #body edition εδώ!
 
Many kisses from Fairy {oo} Mary!

2 σχόλια:

  1. wraia kaloudakia!
    http://www.distinguisheddiva.com/2015/09/loving-lately-too-faced-better-than-sex.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα προϊόντα και πολύ όμορφο post! :)
    Το Precious Oil από Messinian Spa θέλω πολύ να το δοκιμάσω.

    Φιλιά,
    Μαρία από http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...