Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

So! Beauty...as simple as that!

Γεια σου Fairy Girl...

Είναι εκείνο το φθινοπωρινό απόγευμα που σε μελαγχολεί και θέλεις να κάνεις κάτι για να ξεφύγεις! Ντύνεσαι, χτενίζεσαι και ετοιμάζεσαι για μία βόλτα! Λίγο μακιγιάζ στο πρόσωπο, έτσι, τα βασικά, απλά για να νιώσεις λίγο ανανεωμένη. Ήρθε η ώρα του κραγιόν και είσαι σκεφτική. Να βάλεις εκείνο το ενυδατικό lip balm που θα κρατήσει τα χειλάκια σου προστατευμένα και ενυδατωμένα ή να βάλεις εκείνο το μπορντό κραγιόν που πάντα σου φτιάχνει την διάθεση?

Με διαβάζεις πάνω στην ώρα για να σου προτείνω την λύση που θα σε βγάλει από το δίλημμα!
Το matte κραγιόν So Beauty! στην απόχρωση Cherry Pie το γνωρίσαμε μέσα από το υπερ-τέλειο φθινοπωρινό κουτάκι Cherry Box (είναι ακόμα διαθέσιμο) που έχει ένα εποχιακό αφιέρωμα σε ελληνικά brands!

Ναι, η So! Beauty είναι ελληνική και πολύ αυστηρή με τις παραγωγές της, αφού αναζητά το καλύτερο για τον καταναλωτή της! Τα ενυδατικά matte lipsticks της So! Beauty είναι μοναδικά στο είδος τους! Χαρίζουν βαθύ, έντονο χρώμα, ματ αποτέλεσμα και ενυδάτωση στα χείλη μας!
Περιέχουν ενυδατικές  ιδιότητες χάρη στα μικροσφαιρίδια Υαλουρονικού οξέως και το έλαιο argan, Είναι χωρίς parabens, έχουν υπέροχη υφή που απλώνεται σαν βελούδο πάνω στα χείλη και κρατάνε απίστευτα πολύ!
Κυκλοφορούν σε 10 αποχρώσεις και είναι στην ειδική τιμή των 9,90€ λόγω της προσωρινής συσκευασίας τους, αφού σκοπεύουν να φιλοξενηθούν σε νέα πιο μοδάτη και πιο Luxurious συσκευασία, πολύ σύντομα. Μη μου πεις ότι δεν ψήνεσαι ήδη να δοκιμάσεις όλα τα χρώματα κραγιόν από την ελληνική So Beauty?
Παρακάτω σου έχω swatches από μία ποικιλία χρωμάτων!




Και για ρίξε μία ματιά και εδώ! Τα έβρεξα και τους άπλωσα ένα απαλό gel ντεμακιγιάζ και δεν έδειξαν  να πτοούνται!
Τα ενυδατικά matte lipsticks θα τα βρείς διαθέσιμα στο CherryBox αλλά και στο επίσημο eshop της So Beauty! εδώ!
Επισκεφθείτε την σελίδα της So! Beauty στο FB (link) ώστε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες που θα ακολουθήσουν!
Μείνε συντονισμένη γιατί σύντομα θα επιστρέψω με μία τεράστια έκπληξη όλο χρώμα! Πες μου πως σου φάνηκαν τα matte lipsticks by So! Beauty, Fairy Girl...Τι λες? Θα τα δοκιμάσεις?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...