Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Total Beauty Eye Cream CC

Hi Fairies...

Σας μίλησα προχτές για πρώτη φορά για την Tecnoskin και δήλωσα ενθουσιασμένη για την Total Face Beauty Cream CC της (διάβασε περισσότερα εδώ). Σήμερα όμως θα σου  μιλήσω για ένα προϊόν ακόμα πιο καινοτόμο και ακόμα πιο λατρεμένο! Ο λόγος για την Total Beauty Eye Cream CC by Tecnoskin!




Σκέψου το λίγο, κάθε πρωί βάζεις την κρέμα ματιών σου, το αντηλιακό σου, το foundation και τέλος το concealer σου, για να ξεκουράσεις λίγο το βλέμμα σου! Ε, λοιπόν αυτά όλα είναι παρελθόν. Τώρα απλά βάζεις την Total Face Beauty CC και αμέσως μετά την Total Beauty Eye Cream CC.
Μία κρέμα ματιών που μειώνει τις ρυτίδες, “σβήνει” τους μαύρους κύκλους και κάνει micro-lifting σε λίγα λεπτά! Απίθανο δεν ακούγεται?

"Χάρη στο ισχυρό αντιρυτιδικό πεπτίδιο που περιέχει, διεγείρει την σύνθεση του κολλαγόνου και μειώνει, έως και κατά 38,6% τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Ενυδατώνει αποτελεσματικά (+27%*) την επιδερμίδα και δρα αντιοξειδωτικά. Ταυτόχρονα με το φυτικής προέλευσης δραστικό που περιέχει, προσφέρει μέσα σε λίγα λεπτά, άμεση και διαρκή σύσφιξη." 

Γιατί την αγάπησα? Γιατί έχει ένα υπέροχο απαλό χρώμα με επαρκή κάλυψη, που καλύπτει και ξεκουράζει το βλέμμα μου, ενώ παράλληλα προστατεύει την περιοχή γύρω από τα μάτια μου! Αμέσως μετά την εφαρμογή του, ανανεώνει την περιοχή γύρω από τα μάτια ώστε να δείχνει πιο σφριγηλή και φωτεινή.  Έτσι τώρα τα έχω όλα-σε-ένα και για πρόσωπο αλλά και για τα μάτια!
Διάβασε λεπτομέρειες για την Total Beauty Eye Cream CC από την ιστοσελίδα της Tecnoskin εδώ! 
Τα προϊόντα της tecnoskin θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία  On line και μη σε πολύ προσιτές τιμές!

Πώς σου φαίνεται η ιδέα της all in one CC + Concealer για τα ματάκια σου, Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Κάποια από τα παραπάνω προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

8 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα! Αγαπώ τα all in one προϊόντα. Στα υπόψιν σίγουρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λατρεψα!Εχει αντικαταστησει επαξια το κονσιλερ και το αποτελεσμα ειναι φωτεινο κ ξεκουραστο βλεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι από τα πολύ λατρεμένα προιόντα για μάτια το οποίο είναι άκρως αποτελεσματικό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαίρη έχεις την μαγικη ιδιότητα να μεγαλώνεις ανεπανόρθωτα την wishlist μου... She is guilty your honor....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aγόρασα το συγκεκριμένο προιον επειδή διάβασα καλά σχολια εδώ... Κορίτσια εμένα με απογοητευσε στο τέλος...! Ενώ έχει τέλεια απόχρωση και φοβερή κάλυψη για cc cream , με το που γύρισα σπίτι μετα απο 6 ώρες, παω στον καθρέφτη και τι να δω; Είχε γίνει σαν διαβρωμένο, ξεφλούδισμένο κάτω απο τα μάτια και να φαίνονται γραμμες και ρυτίδες χειρότερα! Απλά απαράδεκτο! Πλεον το φοράω με ενα ενυδατικό της mac για τα μάτια γιατί μόνο του ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. Aυτά είχα να πώ , και αγαπημένο μου Fairy συνέχισε την καλή δουλειά! Τρέλαινομαι για τα πόστ σου και αποφάσισα να γράφω και εγω σε σχόλιά μου διάφορα προιόντα που έχεις δοκιμάσει και εσυ.. ! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ariel μου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου.. Λυπάμαι που δεν σου ταίριαξε καθόλου η,cc.αλήθεια αναρωτιέμαι γιατι. Εγώ την χρησιμοποιω κάθε μέρα ανελειπως και την φοραω για περίπου 10 ώρες μέχρι να γυρίσω σπίτι και είναι εκεί .. Στην θέση της. Ίσως η περιοχή κάτω απο τα μάτια σου να είναι πιο ξηρη. Δοκίμασε να φοράς μια ενυδατικη ματιών και μετά αυτή σαν concealer. Και άλλες Φίλες που την δοκίμασαν ενθουσιάστηκαν ή αλήθεια είναι. Θα χαρώ να διαβάζω πιο συχνά σχόλια σου και εντυπώσεις σου από αλοτι έχεις δοκιμάσει... Πολλά φιλία doll

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...