Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Shampoo for thin and weak hair by Foltene!

Hi Fairies....

Τώρα το καλοκαίρι με την θάλασσα και τον ήλιο υπάρχουν πολλές από εμάς που αντιμετωπίζουμε μία εποχιακή τριχόπτωση, η οποία όμως όσο απλή και αν είναι δεν πάθει να μας ανησυχεί και να μας αγχώνει! Βέβαια αυτό είναι το μεγαλύτερο μας λάθος γιατί το άγχος επιβαρύνει την τριχόπτωση. Η Foltène®PHARMA είναι μια εταιρεία παγκοσμίου φήμης, που εξειδικεύεται στα προϊόντα μαλλιών και στην τριχόπτωση! Εγώ για πρώτη φορά δοκίμασα κάτι από την Foltène®PHARMA και μετά από 1 μήνα χρήσης είμαι έτοιμη να σου πώ την γνώμη μου!



Το Foltene Thining Hair for Women, είναι ένα ενδυναμωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για γυναίκες που υποφέρουν από αδύναμα μαλλιά και τριχόπτωση.

Η Foltène®PHARMA στο επίσημο site της το συστήνει ως εξής:
Η αποτελεσματικότητα του βασίζεται στη συνεργική δράση των παρακάτω συστατικών:
  • Tricalgoxyl®: Το πατενταρισμένο ενεργό συστατικό της Foltène®PHARMA που ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών, τονώνει τα λεπτά και αδύναμα μαλλιά και αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής
  • Εκχύλισμα Panax Ginseng: Δυναμώνει τα μαλλιά, δίνοντας τους όγκο και λάμψη
Η σύνθεση χωρίς Sodium Laureth Sulfate (SLES), parabens, mineral oil, silicones και paraffin wax εξασφαλίζει εξαιρετικά απαλή καθαριστική δράση, διατηρώντας την υγεία των μαλλιών χωρίς να διαταράσσει το φυσικό προστατευτικό φιλμ του τριχωτού της κεφαλής.  

Εγώ έχω να πω ότι από την πρώτη κιόλας εβδομάδα να μαλλιά μου σταμάτησαν να πέφτουν και ένα μήνα είναι πιο δυνατά και "γεμάτα". Δεν κάνει πάρα πολύ αφρό αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, η μυρωδιά του δεν ήταν καθόλου ενοχλητική, θα έλεγα μάλιστα ότι ήταν ανεπαίσθητη. Μετά το λούσιμο κρίνεται απαραίτητη η χρήση μαλακτικής κρέμας (ειδικά για τα δικά μου λεπτά μαλλιά) και έτσι δοκίμασα μερικά δειγματάκια από την μαλακτική κρέμα της Foltène®PHARMA , η οποία μαλάκωσε και ξεμπέρδεψε αμέσως τα μαλλιά μου, χωρίς όμως να τα βαραίνει!
Περιέχει έλαιο Jojoba, Aloe Vera, Ceramide και Βιταμίνη Ε και είναι σίγουρο ότι θα την αναζητήσω σε full size και θα επανέλθω με αναλυτικό review!
Τα προϊόντα της Foltene μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία, εγώ ενδεικτικά βρήκα το Thining Hair Shampoo στο I-natural.gr σε τιμή 7,75€ από 11€, δες εδώ

Αλήθεια Fairy Girl, εσύ αντιμετωπίζεις εποχιακή τριχόπτωση μέσα στο καλοκαίρι ή το φθινόπωρο? Έχεις δοκιμάσει κάτι από την Foltene?

Μany kisses from Fairy {oo} Mary!

Κάποια από τα παραπάνω προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

1 σχόλιο:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...