Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Argan Oil and Hyaluronic Acid for Hair!

Hi Fairies...

Ο υγρός χρυσός, το argan oil, είναι ανεκτίμητος θησαυρός για τα μαλλιά μας, τα θρέφει και τα μεταμορφώνει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα! Σκέψου όμως, τον συνδυασμό του argan oil με το υαλουρονικό οξύ σε μία ολοκληρωμένη σειρά για τα μαλλιά! Αμέσως σκέφτεσαι ότι μιλάμε για απόλυτη θρέψη, ενυδάτωση και υγεία της τρίχας! Σε όλα αυτά θα προσθέσω τον όγκο και την λάμψη των υγιών μαλλιών και θα σε συστήσω σε μία Ιταλική εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων για τα μαλλιά, την B-app που ήρθε στην Ελλάδα από το αγαπημένο femme-fatale.gr

Η σειρά που δοκίμασα από την B-app είναι η Ενυδατική σειρά με argan oil και υαλουρονικό οξύ. Πρώτα πρώτα θα σου μιλήσω για το Ενυδατικό Σαμπουάν με Ελαιο Argan και Υαλουρονικό Οξύ. 

Τα πολύ ωφέλιμα λιπαρά του argan oil χαρίζουν θρέψη και προστασία στην τρίχα, ενώ το υαλουρονικό οξύ της δίνει όγκο και μία πιο "γεμάτη" αίσθηση! Το σαμπουάν έρχεται σε συσκευασία των 500ml με μία πολύ βολική αντλία! Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά καθώς παράλληλα τα φροντίζει. Η μυρωδιά του είναι υπέροχη, μετά το λούσιμο τα μαλλιά μου είναι ενυδατωμένα και λαμπερά! 

Το ενυδατικό σαμπουάν κοστίζει μόνο 7,95€ στην επαγγελματική συσκευασία των 500ml και μπορείς να το προμηθευτείς από εδώ!

Στην συνέχεια θα σε συστήσω στην Ενυδατική Μάσκα με Ελαιο Argan και Υαλουρονικό Οξύ. Η συγκεκριμένη μάσκα δρα στο εσωτερικό της τρίχας, καθώς την θωρακίζει με τα λιπαρά του argan oil και γεμίζει τα κατεστραμμένα κενά της (ψαλίδα, σπασίματα, αδυναμία) με μόρια υαλουρονικού οξέως! Παράλληλα ξεμπερδεύει την τρίχα χωρίς να την βαραίνει! Το αποτέλεσμα είναι απαλά, μεταξένια μαλλιά! Η ενυδατική μάσκα B-app είναι σε συσκευασία 500ml και κοστίζει και αυτή 7,95€. Μπορείς να την δείς εδώ!

με τις πολύτιμες σταγόνες του, θα χαρίσει λάμψη στα μαλλιά σε συνδυασμό με θρέψη, προστασία και ενυδάτωση! Λίγες σταγόνες στις άκρες σε νωπά ή ακόμα και σε στεγνά μαλλιά και το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό!
Δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά μου και μυρίζει υπέροχα! Κοστίζει 11,95€ για 100ml σε γυάλινο μπουκάλι! Μπορείς να το βρείς και αυτό στο femme-fatale.gr εδώ!
Τα προϊόντα της B-app μου άρεσαν πολύ και τα μαλλιά μου τα αγάπησαν. Είναι άκρως ποιοτικά, επαγγελματικά και απίστευτα οικονομικά. 

Εσύ τι λες Fairy Girl, τα βρίσκεις αρκετά ενδιαφέροντα ως προϊόντα για τα μαλλιά σου? Θα τα δοκίμαζες?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

 Κάποια από τα παραπάνω  προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!  

6 σχόλια:

  1. Μη δω argan κατι με πιανει και τα θελω οοολα!!!! Ποσο τελειες συσκευασιες.. Δεν εχει τυχει να τα δοκιμασω αλλα ειδικα η μασκα μου κλεινει το ματι!!!

    Φιλια πολλα ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σίγουρο ότι θα σε ενθουσιάσουν..κάνε μία δοκιμή!!
    Φιλια Σοφάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τοσα χρονια που ειχα μακρια τα μαλλια μου, κανενα σαμπουαν ευρειας καταναλωσης δεν μου ταιριαζε, παρα μονο της l'oreal απο το κομμωτηριο. τωρα που τα εκοψα κοντα, παλι δεν με ικανοποιει κανενα παρα μονο της orzene και της freshline! οι τιμες για τα υπεροχα προιοντα της freshline ειναι απαγορευτικες για μενα που λουζομαι σχεδον καθε μερα.εχω διαβασει πολλα καλα για διαφορα προιοντα απο το famme-fatale, οποτε σιγουρα θα τα δοκιμασω!ευχαριστουμε Μαιρουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω πώς θα σου ταιριάξει αυτή η σειρά Μαράκι!Και είναι και άκρως οικονομική οπότε μπορείς εύκολα να της δώσεις μία ευκαιρία!! Ευχαριστώ για το σχόλιο σου ! φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι τέτοιοι συνδιασμοί (αργκαν με υαλουρονικό) με κατενθουσιάζουν κάθε φορά. Η συσκευασία υπέροχή και ερωτεύσιμη. Θα τα τσεκάτω σίγουρα :)
    xoxo
    Ηρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...