Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

My Elvive Fibralogy!

Γεια σας Fairy Girls....

Σήμερα θα μιλήσουμε και πάλι για μαλλιά...... Έκανα που λέτε το test της Εlvive από το myelvive.gr και το αποτέλεσμα ήταν ότι τα μαλλιά μου θέλουν όγκο (αλήθεια???) και δύναμη... Οπότε μου ταιριάζει η σειρά Elvive Fibralogy και κάπως έτσι απλά, έφτασε στα χέρια μου.
Ομολογώ ότι τα τελευταία χρόνια δεν τα πολυπροτιμώ αυτού του είδους τα σαμπουάν, επιλέγω πιο αγνά και πιο φυσικά όπως αυτά εδώ και εδώ. Όμως η συγκεκριμένη σειρά υπόσχεται όγκο και δύναμη στα λεπτά και αδύναμα μαλλιά, οπότε και δεν μπόρεσα να αντισταθώ! Η σειρά Fibralogy αποτελείται από 4 προϊόντα!
Σαμπουάν πυκνότητας, serum για όγκο, μαλακτική κρέμα μαλλιών και μάσκα όγκου! Το σαμπουάν έχει πολύ ωραία μυρωδιά και χρειάζεται λίγη ποσότητα μια και κάνει πολύ αφρό!
Στην συνέχεια βάζω στις ρίζες των μαλλιών μου λίγο από το serum και το αφήνω ενώ εφαρμόζω την μάσκα ή/και την μαλακτική και στην συνέχεια τα ξεπλένω!
Εντυπώσεις? Καταρχήν να πω ότι το serum και η κρέμα δεν βάρυναν καθόλου τα μαλλιά μου και τα καθάρισαν από λιπαρότητα εξαιρετικά καλά! Αφού στέγνωσαν λοιπόν ο όγκος ήταν κάτι υπαρκτό. Δοκίμασα να τα στεγνώσω με πιστολάκι, αλλά τα άφησα να στεγνώσουν και φυσικά! Και στις δύο περιπτώσεις τα μαλλιά μου διέθεταν έναν φυσικό όγκο από τη ρίζα τους. Φυσικά εννοείτε ότι όταν τα στέγνωσα με πιστολάκι και μάλιστα αναποδογυρισμένα, το αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο έντονο! Μετά από ένα μήνα χρήσης δεν παρατήρησα κάποια ενδυνάμωση της τρίχας μου, αλλά τα μαλλιά μου διατηρούνται ενυδατωμένα και ζωηρά!
Ξεχωρίζω την μάσκα που έχει μορφή gel, είναι ροζ, μυρίζει τέλεια και αφήνει τα μαλλιά μου απίστευτα μαλακά και αρωματισμένα!
Μπορείς να κάνεις και εσύ το test της myelvive εδώ και να δεις ποια σειρά elvive καλύπτει τις ανάγκες των δικών σου μαλλιών!
Μήπως έχεις δοκιμάσει την σειρά Fibralogy, ή κάποια άλλη Elvive σειρά Fairy Girl? Θα χαρώ να μάθω τις εντυπώσεις σου!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν της σειράς αν και θα ήθελα. :)
    Πολύ ωραίο post Μαίρη μου και εξαιρετικές φωτογραφίες!
    xoxo
    Ηρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...