Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

An Ancient Secret is Revealed......

Γεια σου Fairy Girl...

Σήμερα θα ανοίξουμε ένα ξύλινο κουτί, σφραγισμένο με βουλοκέρι, το οποίο κρύβει μυστικά ομορφιάς αιώνων πίσω! Θα ταξιδέψουμε σε μία εποχή πολύ παλιά, εκεί στον 14ο αιώνα περίπου, με τα αριστοκρατικά φορέματα, τους κορσέδες, τις μπούκλες και τα περίτεχνα χτενίσματα. Τότε που οι γυναίκες ήταν αληθινές πριγκίπισσες και οι άντρες τις διεκδικούσαν, δίνοντας  μονομαχίες για χάρη τους.

Ανοίγοντας αυτό το πολυτελέστατο, σφραγισμένο τόσο καλά, κουτί, θα ανακαλύψουμε μαζί τα μυστικά ομορφιάς εκείνου του αιώνα!

Τα μυστικά αυτά ανήκουν στην εταιρεία Timothy. K. Μην ξεγελαστείς από το όνομα και βιαστείς να συμπεράνεις ότι πρόκειται για μία ακόμη ξένη εταιρεία. Η εταιρεία είναι ελληνικότατη και εδρεύει στην Λέρο, όπου ο ιδιοκτήτης  και δημιουργός της, είναι ο Τιμόθεος  Κωττάκης ένας χημικός, φαρμακοποιός με μεγάλη πείρα και πολλές σπουδές στο αντικείμενο του (read  more )

Η Timothy. K, είναι μία εταιρία παραγωγής καλλυντικών προϊόντων που δημιουργήθηκε το 2012 με σκοπό να ανατρέψει τα δεδομένα στα καλλυντικά προϊόντα σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλες οι συνταγές του Τιμόθεου Κωττάκη  περιέχουν κατά αποκλειστικότητα αγνά υλικά, και είναι συνταγές που κυκλοφορούσαν μόνο σε βασιλικούς οίκους, συνταγές που προορίζονταν μόνο για πριγκίπισσες και πρίγκιπες. Έτσι απλά λοιπόν αυτά τα μυστικά έφτασαν στα χέρια μου μέσα σε ένα ξύλινο κουτάκι κλεισμένο με βουλοκέρι!

Αφού το άνοιξα, μία δόση πολυτέλειας πλημμύρισε το βλέμμα μου. Ένα πουγκί από κόκκινο βελούδο με χρυσοκέντητο κορδόνι με χώριζε από την μαγεία των περασμένων αιώνων!

Το Principessa Nutritiva Serum, έκανε την εμφάνιση του. Ένας ορός άμεσης θρέψης και ενυδάτωσης που με ελάχιστες σταγόνες σου φέρνουν μια αίσθηση του παλιού, μακρινού παρελθόντος, μια αίσθηση αγαλλίασης, ισορροπίας και ηρεμίας, αίσθηση αυτοπεποίθησης και ψυχικής ανάτασης.

Το άρωμα του είναι απαλό και γλυκό, δεν είναι λάδι, είναι ένας πραγματικός ορός που θα εισχωρήσει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας σου και θα σε μεταμορφώσει! Από την πρώτη κιόλας χρήση παρατήρησα μία φωτεινότητα στο πρόσωπο μου, και στην πρώτη κιόλας εβδομάδα χρήσης, το είχα ερωτευτεί!

Το Principessa Nutritiva Serum είναι για πραγματικές πριγκίπισσες.....και πιστέψτε με, αξίζει σε όλες μας η εμπειρία ενός Timothy. K προϊόντος! 

Τα Timothy. K διαθέτουν eshop, και αυτή την περίοδο το Principessa Nutritiva Serum βρίσκεται σε τιμή προσφοράς και μπορείς να το δεις εδώ! Μπορεί τα προϊόντα να σου φανούν λίγο ακριβά, αλλά πίστεψε με είναι τόσο φυσικά που χρειάζονται ελάχιστη ποσότητα και διαρκούν πολύ-πολύ καιρό. Επίσης είμαι σίγουρη ότι μόλις τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις ,γιατί πραγματικά απευθύνονται σε πριγκίπισσες!
Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της Timothy. K στο fb για να μπορείς να ενημερώνεσαι για προσφορές και νέα προϊόντα!

Λοιπόν Fairy Girl, πώς σου φάνηκε η αποκάλυψη ενός τόσο αρχαίου μυστικού ομορφιάς? Πές μου την γνώμη σου για τα Timothy.K!!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...