Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Daily Defense Crème Prodigieuse by Nuxe

Hi Fairies...

Ο ενθουσιασμός μου είναι απερίγραπτος γιατί θα σου παρουσιάσω ένα προϊόν από μία αγαπημένη εταιρεία το οποίο μόλις κυκλοφόρησε αλλά είναι στα χέρια μου εδώ και λίγες εβδομάδες, οπότε έχω ήδη σχηματίσει γνώμη! Ο λόγος για την νέα DD Cream από την αγαπημένη Nuxe!
H Daily Defense Crème Prodigieuse® αποτελεί μία ασπίδα που προστατεύει την επιδερμίδα από την περιβαλλοντική ρύπανση και το stress το οποίο μπορεί να γίνει πολύ οξειδωτικό για την επιδερμίδα μας!

Περιέχει μπλε αμάραντο, βούτυρο Καριτέ και βιταμίνη Ε και έχει απίστευτα πολλές δράσης! 
Ας τις απαριθμήσουμε:
1. Περιέχει πολυφαινόλες, βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε που έχουν αντιοξειδωτική δράση, και άρα επιβραδύνουν την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας που οφείλεται στους περιβαλλοντικούς παράγοντες.
2. Παρέχει 8 ώρες συνεχόμενη ενυδάτωση λόγω της φυτικής γλυκερίνης που περιέχει
3. Παρέχει πλήρη αντηλιακή προστασία με δείκτη SPF 30
4. Ενισχύει την λάμψη της επιδερμίδας λόγω του εκχυλίσματος λευκού τσαγιού που περιέχει. Χαρίζει ομοιόμορφη και φωτεινή επιδερμίδα σε όλους τους χρωματικούς τόνους, με φυσικές χρωστικές.
5. Χαρίζει άνεση στην εφαρμογή και κάλυψη για πάνω από 12 ώρες
6. Η Nuxe χάρισε στην νέα DD Cream,  το αγαπημένο άρωμα του Huile Prodigieuse(αυτό και αν είναι Plus+)
7. Διατίθεται σε 3 αποχρώσεις. 
Νέα DD Crème Prodigieuse®, σε τρεις μοναδικές αποχρώσεις
 
Η συσκευασία της είναι πολύ χαριτωμένη και μεταφέρεται πανεύκολα ακόμα και στο πιο μικρό νεσεσέρ! Η υφή της είναι παχύρρευστη, σχεδόν σαν mousse, αλλά μόλις την απλώσεις στο πρόσωπο, "λιώνει" ομοιόμορφα και χαρίζει μέτρια κάλυψη και απόλυτη λάμψη, σαν να μην φοράς τίποτα! Δεν είναι καθόλου λιπαρή και δεν "βγάζει" και καθόλου επιπλέον λιπαρότητα στην διάρκεια της ημέρας!
Το άρωμα της, είναι το υπέροχο ζεστό άρωμα του Huile Prodigieuse, και πιστεύω πώς αυτό είναι ένα πολύ δυνατό + (plus) τουλάχιστον για εμάς που αγαπάμε αυτή την μυρωδιά.
Επέλεξα την απόχρωση Light, η οποία πραγματικά ταίριαξε απόλυτα με τον χρωματικό μου τόνο! Η κάλυψη της είναι ιδανική, αφού καλύπτει πραγματικά ό,τι δεν πρέπει να φαίνεται, χωρίς να κρύβει την λάμψη του προσώπου μας!
Είμαι σίγουρη ότι η Nuxe με την Daily Defense Crème Prodigieuse® θα γράψει και πάλι ιστορία! 
Θα την αγαπήσεις και εσύ, αμέσως μόλις την δοκιμάσεις! Άλλωστε τα πρωινά λεπτά μας είναι τόσο πολύτιμα, που όλες θέλουμε ένα πολύ καλό πολυχρηστικό προϊόν! Οπότε ξεχνάς ενυδατική, αντηλιακή και foundation... χρειάζεσαι μόνο το serum σου και την νέα DD Crème Prodigieuse by Nuxe!

Αγαπάς τα πολυχρηστικά προϊόντα Fairy Girl? Αν έχεις ήδη δοκιμάσει στο φαρμακείο σου την νέα DD Cream περιμένω να ακούσω τις εντυπώσεις σου, αν πάλι όχι, σπεύσε να το κάνεις! 

Many kisses from Fairy {oo} Mary! 

Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

8 σχόλια:

  1. Την εχω και γω ειναι πολυ καλη και αφηνει ματ αποτελεσμα στην επιδερμιδα χωρις να βγαζει καθολου λιπαροτητα ολη την ημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη δοκίμασα στο χέρι μου -εντελώς τυχαία- όσο περίμενα στο ταμείο ενός φαρμακείου και πραγματικά εντυπωσιάστηκα..Στην αρχή νόμιζα ότι θα είναι λιπαρή-προκατηλειμμένη- αλλά μόλις την άπλωσα λίγο ήταν απίστευτα βελούδινη και κάπως "πουδρένια"..Η απόχρωση της μου είναι λιγάκι σκούρα αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να την πάρω!!
    Πολύ ωραίο post!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η light απόχρωση εμένα μου ταίριαξε πολύ καλά, μην ξεχνάς ότι λίαν συντόμως θα πάρεις και λίγο χρώμα, ο χαρακτηρισμός πουδρένια νομίζω πως είναι απόλυτα σωστός! Αν την πάρεις θα περιμένω εντυπώσεις!
    xoxoox

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καινούρια dd βλέπω...με την πρώτη ευκαιρία θα τη δοκιμάσω!,Η αναζήτηση για την ιδανική bb-dd δεν σταματά ποτέ!Ευτυχώς μας ενημερώνεις για οτι νέο κ σ αυτή την κατηγορία! :-*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φαίνεται καταπληκτική!! θα τη δοκιμάσω σίγουρα.. αγαπημένη η nuxe πάντως .. τώρα ετοιμάζομαι για αντιλιακή και θέλω να την πάρω άμεσα γιατί τρέχει ένα διαγωνισμό το φαρμακείο πυο αγοράζω με δωράκι tablet! στο στέλνω αν σε ενδιαφέρει..!http://www.goadvance.gr/diagonismos-goadvance-me-doro-1-tamplet-cp24.html Από αντιλιακά τι προτείνεις για σχετικά λιπαρό δέρμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @antigoni διαχρονικο αντηλιακο είναι το velvet by frezyderm δες review απο δεξια στα δημοφιλη, κ φετος δοκιμαζω και το κοκκινο σταφυλι του κορρε και μου αρεσει αρκετα~αν πάρεις την dd περιμενω εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...