Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Honeybee Gardens.... Nothing more natural in make up!

Hi Fairies....

Μήπως έχεις υπέρ-ευαίσθητο δέρμα και βρίσκεις τα προϊόντα μακιγιάζ του εμπορίου, να σου πέφτουν βαριά και να σου προκαλούν ερεθισμούς?
Σου έχω προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης και αξεσουάρ, 100% φυσικά, υποαλλεργικά, πιστοποιημένα, μη δοκιμασμένα σε ζώα και από τα πρώτα σε πωλήσεις της κατηγορίας τους, στην Αμερική! 

Τα HoneyBee Gardens ξεκίνησαν μέσα στην κουζίνα της Melissa και έφτασαν στο σήμερα με μεγάλη επιτυχία και άνοδο της εταιρείας λόγω της ποιότητας και της προσεγμένης παραγωγής τους! Τα HoneyBee Gardens έχουν απίστευτα προϊόντα, που αγαπάς με την πρώτη ματιά και θέλεις να δοκιμάζεις, όλο και περισσότερα! Εγώ θα σας δείξω 3 προϊόντα HoneyBee Gardens που δοκίμασα!

Pressed Mineral Powder Foundation. 

Απίθανη πεπιεσμένη πούδρα, τόσο ελαφριά και παράλληλα τόσο καλυπτική όσο χρειάζεται! Γίνεται ένα με το πρόσωπο και δεν το βαραίνει! Αφού την εφαρμόσω, το πρόσωπο μου εξακολουθεί να αναπνέει και να είναι ανάλαφρο!

Δεν έχει ίχνος μυρωδιάς, και ξεχνάω ότι την φοράω! Εχει matte τελείωμα και την χρησιμοποιώ και μόνη της αλλά και πάνω από την DD μου!

Διάβασε τι γράφει η εταιρεία:
Talc free, paraben free, fragrance free, oil free
- Evens out skin tone leaving a natural, silky finish
- with soothing vitamin E and gentle botanical extracts to calm skin
- adjustable even coverage; never heavy or cakey
- can be worn over foundation or directly on bare skin for a radiant finish
- refines complexion and reduces shine
- use with our eco-friendly compact and help save the planet
- use with cotton puff or kabuki brush to customize your finish
Τίποτα πιο φυσικό σε πούδρα!

Η συγκεκριμένη συσκευασία που έχω, είναι ανταλλακτικό (refill) για την κανονική, η ασημένια θήκη πωλείται χωριστά για έναν χαρούμενο πλανήτη με λιγότερες άχρηστες συσκευασίες!

Περισσότερες πληροφορίες για την πούδρα, θα βρεις εδώ, στην ιστοσελίδα HoneyBee Gardens
Το επόμενο που δοκίμασα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το WaterColor Nail Enamel στην απόχρωση Oasis!
Ένα μπλε electric, έντονο και χαρούμενο, με ιριδισμούς! Αυτό το βερνίκι πραγματικά μοιάζει σαν νερομπογιά μέσα στην συσκευασία του! Δεν μυρίζει καθόλου, φαίνεται αραιό, έχει σαν βάση το νερό, και με 2 στρώσεις, σου χαρίζει το επιθυμητό χρώμα!
Το λάτρεψα στα νύχια μου, και υπάρχει σε αμέτρητες αποχρώσεις, για όλα τα γούστα. Κρατάει περίπου 3-4 μέρες αλλά είναι 100% φυσικό! Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα aceton για την αφαίρεση του, αφαιρείτε και με μπλε οινόπνευμα ή vodka(!!!!). Μπορείς να δεις λεπτομέρειες και χρωματολόγιο, εδώ!

Για το τέλος άφησα το μολύβι χειλιών HoneyBee Gardens στην απόχρωση Zen

Ένα ωραίο χρώμα, σαν σάπιο μήλο, που εύκολα συνδυάζεται με τα περισσότερα κραγιόν! 

Είναι πολύ σταθερό, αλλά όχι τόσο μαλακό όσο θα το ήθελα! Βέβαια, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τελειώνει και τόσο εύκολα, απλώνεται όμορφα χωρίς ιδιαίτερη πίεση ή προσπάθεια και κάνει το κραγιόν να κρατάει πολλές ώρες αναλλοίωτο! Μπορείς να δεις πληροφορίες και χρώματα, σχετικά με το μολύβι, εδώ!

Τα μεταφορικά είναι περίπου 6$ για παραγγελίες μέχρι 25$, νομίζω, πολύ καλά για Αμερική! 
Μεταξύ άλλων πάρα πολλών που θέλω ακόμα να δοκιμάσω, ρίξε μια ματιά στα Things we Love (link), ξεχωρίζω αυτούς του αποσμητικούς πάτους παπουτσιών αρωματοθεραπείας, που τους τοποθετείς το βράδυ στα παπούτσια σου, και το πρωί απλά μοσχοβολάνε, και τα παπούτσια (μπότες) είναι απαλλαγμένα από μικρόβια! 

Επισκεφθείτε τα HoneyBee Gardens on Facebook από εδώ! 

Πώς σου φαίνεται η ιδέα των φυτικών προιόντων μακιγιάζ, Fairy Girl? Θα το επεδίωκες?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!
Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

5 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο post , η απόχρωση του βερνίκιου ειναι υπέροχη .. Φιλακια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο ποστ!!! Και ενδιαφέροντα προϊόντα!!! Καλημέρα και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ ενδιαφερον!Ειδικά η πούδρα...δελεαστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το βερνίκι νυχιών φαίνεται υπέροχο!

    Φιλιά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα το επεδίωκα σίγουρα. Βάφομαι λίγο αλλά μ αρέσει οτιδήποτε φυσικό. By the way αυτούς τους πάτους τους θέλω σίγουρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...