Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Memories of Kyoto... "Because it's impossible know Japan without knowing Kyoto"...

Καλό μήνα Fairy Girls...

Η σημερινή ανάρτηση θα σας ταξιδέψει στα βάθη της Ανατολή. Σήμερα θα σας δείξω ένα προϊόν που όσο απλό και αν σας φαίνεται, μπορεί έτσι απλά, να μεταμορφώσει το μπάνιο σας στην απόλυτη πολυτέλεια, όπως έκανε και στο δικό μου!

Θα μιλήσουμε για μία Ιαπωνική πόλη, της οποίας οι αναμνήσεις οδήγησαν στην δημιουργία ενός φανταστικού αφρόλουτρου που θα κάνει το μπάνιο μία ξεχωριστή εμπειρία! Το όνομα του είναι Memories of Kyoto από την Get Fresh!


"Καθώς το τραίνο φτάνει στην πόλη Kyoto, οι καρδιές μας σπαρταράνε, έξω από το παράθυρο αχνοφαίνονται υποψίες λευκού και ροζ φωτός από τα άνθη κερασιάς (Sakura) σε πλήρη άνθιση που υπάρχουν παντού τριγύρω. Περάσαμε όλη την Άνοιξη, προσπαθώντας να μυηθούμε στην Ιαπωνική κουλτούρα, επισκεφτήκαμε αρχαίους ναούς, ξεκουραστήκαμε ατελείωτες ώρες μέσα σε ολάνθιστους κήπους και αιχμαλωτίσαμε την ηρεμία που έχουν οι μαγευτικοί καταρράκτες.

Ένα απόγευμα έτσι όπως τριγυρίζαμε στον αρχαίο ναό To-Ji, θυμηθήκαμε τα λόγια  του Ιάπωνα βουδιστή μοναχού, που συναντήσαμε στο τραίνο, "Είναι αδύνατον να γνωρίσεις την αληθινή Ιαπωνία, αν δεν επισκεφτείς το Kyoto", είπε. Όσο οι μέρες περνούσαν, αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τι εννοούσε - αυτή η θαυμαστή πόλη είναι η απόλυτη αίσθηση του yin και του yang. Η αρχαία αλλά και η μοντέρνα φύση του Kyoto, αναμειγνύονται αποτελεσματικά σε μία απόλυτη αρμονία."
Κάπως έτσι γεννήθηκε το Memories of Kyoto,  έτσι απλά και μαγευτικά αναμειγνύεται η ώριμη μαύρη σταφίδα, με το δαμάσκηνο και το μαύρο μούρο, αγκαλιάζοντας απαλά την μυρωδιά από το grapefruit και το μανταρίνι!

Οι χαρές της ζωής είναι τόσο απλές, όσο ένα μπάνιο με το Memories οf Kyoto. Και η πολυτέλεια δεν σταματάει εδώ, το μπουκάλι που στεγάζει το πολύτιμο αυτό αφρόλουτρο είναι γυάλινο, υπέροχο, αρχοντικό και χωράει 710ml, μαγευτικού Kyoto!

Θα το βρεις διαθέσιμο σε περιορισμένα κομμάτια στο Eyewish.gr εδώ, και μπορείς να δεις εδώ το άλλο άρωμα της σειράς, το Memories of NewYork της Get Fresh!

Εσύ Fairy Girl θα το δοκιμάσεις? Σε εξιτάρουν τα μακρινά, εξωτικά αρώματα του?

Many kisses from Fairy {oo} Mary

3 σχόλια:

  1. Υπέροχο post!!Μας ταξίδεψες για τα καλά!!!φενεται τόσο υπέροχο και πολυτελέστατο,κιόλας,και απο τα συστατικά του,πρέπει να μυρίζει υπέροχααααααα!!!Υπέροχες και οι φωτογραφιες,για ακόμη μια φορά,εγραψες σε ένα ακόμη review,και δεν υπερβάλλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι φανταστική συσκευασία σίγουρα μυρίζει μαγευτικά .. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Twra thelw na fugw!!
    Wraio post!!!

    http://www.distinguisheddiva.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...