Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Figs and Rouge, Cherry Blossom and Coco Rose!

Γεια σας Fairies...

Σήμερα σας έχω πολύχρωμη και άκρως ανοιξιάτικη ανάρτηση με το όνομα Figs and Rouge! Η εταιρεία είναι αγγλική και εξειδικεύεται στην ενυδάτωση και την προστασία χειλιών και χεριών με φυσικά συστατικά και υπέροχα αρώματα! Φυσικά πρώτα απ' όλα θα σου μιλήσω για τις πολύχρωμες συσκευασίες τους. Πολύχρωμα σωληνάρια, έντονα χρώματα και vintage μεταλλικά κουτάκια που κρύβουν μέσα τους balms για κάθε στιγμή!


Έπρεπε να τα δοκιμάσω, με καταλαβαίνεις έτσι δεν είναι? Η Nourishing and Soothing Hands Cream σε άρωμα Cherry Blossom, μου έκλεψε την καρδιά! 

Δεν μπορώ να φανταστώ τα πρωινά μου, χωρίς το άρωμα της και την απαλότητα της στα χέρια μου! Είναι από εκείνες τις κρέμες χεριών που απλώνονται βελούδινα στα χέρια και εξαφανίζονται άμεσα, θρέφουν και ενυδατώνουν αλλά δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας, σε όλα αυτά πρόσθεσε και την υπέροχη μυρωδιά από άνθη κερασιάς και θα καταλάβεις γιατί ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!

Κοστίζει 8,70€ και μπορείς να δεις όλα τα αρώματα εδώ!
Το lip Balm Coco Rose, με τα 100% φυτικά και αγνά συστατικά του, περιποιείται να χείλη ενώ αφήνει την μυρωδιά των τριαντάφυλλων πάνω τους!

Έχει ένα απαλό ροζ χρώμα με ελαφρούς ιριδισμούς και κάνει τα χείλια απαλά και..." για φίλημα"...Θα το βρεις σε διάφορα αρώματα εδώ και κοστίζει 6,50€.

Τέλος δεν θα μπορούσα να μη σου δείξω το Balm Tin σε άρωμα Pomegranate (ρόδι)  το οποίο είναι ένα άχρωμο, ενυδατικό balm για τα χείλη, το πρόσωπο, τα χέρια αλλά και το σώμα.
Καταπραΰνει και προστατεύει τα ερεθισμένα χείλη, ξηρά χείλη αλλά και κάθε τραχύ σημείο του σώματος! Με αυτό στην τσάντα σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!!  Κοστίζει μόνο 6,50€ και μπορείς να το δείς εδώ!


Όλα τα Figs and Rouge θα τα βρεις διαθέσιμα στο πλήρως ενημερωμένο eshop του CherryBoxεδώ
Μην ξεχνάς ότι οι συνδρομές για το εποχιακό SpringBox είναι ακόμα ανοιχτές. Μπορείς να δεις το δικό μου εδώ, και ποιά ήταν η τυχερή του CherryBοx Giveaway που κληρώθηκε χθες εδώ

Πώς σου φάνηκαν τα Figs and Rοuge, Fairy Girl? Τα έχεις δοκιμάσει?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

7 σχόλια:

  1. Μα πόοοοοσο όμορφες συσκευασίες;; Έχω δοκιμάσει το ενυδατικό balm και θέλω οπωσδήποτε μια κρέμα χεριών!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα πρωτοτυπήσω, οι συσκευασίες είναι φανταστικές! Θα θελα πολύ να τα δοκιμάσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο post!Φαντάστικα τα χρώματα απο τις συσκευασίες και τα αρώματα απο τα προιόντα που αναφέρεις!(λατρευω το ρόδι σε lip balp και σε κρέμες απίστευτα!!!).Για ακόμη μια φορά έφερες την άνοιξη στη καρδιά μας,ευχαριστούμε για τις όμορφες,επιλογές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Olla einai polli omorfa kai to Figs and Rouge einai ena brand pou exei polli kala prointa!!! :)

    Hope you're well and having a lovely weekend!

    Filakia!

    Layla xx

    www.sprinklesofstyle.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχω κι εγώ την κρεμα χεριων αλλά με αρωμα μανγκο το οποιο δεν βλέπω να υπαρχει στο cherrybox, και είναι πολύ καλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...