Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Stay Young with Plant Origin Stem Cells!

Γεια σας Fairies....

Τους τελευταίους μήνες σου έχω μιλήσει αρκετές φορές για την  Individual Cosmetics και τα C-Power που τόσο αγάπησα... Όμως η Individual Cosmetics έχει κάποιες πολύ ξεχωριστές σειρές ομορφιάς που απευθύνονται σε μεγαλύτερες (σε ανάγκη) επιδερμίδες. Αφού εγώ, ήμουν τόσο ευχαριστημένη, σκέφτηκα, γιατί να μην δώσω την ευκαιρία και στην μαμά μου να δοκιμάσει μία εξειδικευμένη σειρά ομορφιάς που θα ανταποκρίνεται άψογα στις  ανάγκες της δικής της επιδερμίδας? Έτσι λοιπόν ξεκίνησε η γνωριμία με μία μοναδικά σειρά την Individual Cosmetics Stem Cell. 

Αυτή η πολυτελέστατη σειρά απευθύνεται σε γυναίκες άνω των 50 και περιέχει ένα σύμπλεγμα βλαστοκυττάρων, πολύτιμα φυτικά έλαια, Υαλουρονικό Οξύ και έναν συνδυασμό αμινοξέων που ονομάζεται  ARGIRELINE και συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της πίεσης που ασκούν οι συσπάσεις των μυών, με αποτέλεσμα την απάλυνση των ρυτίδων, την απαλότητα του δέρματος και τη λάμψη.   


Η μαμά μου λοιπόν είχε την χαρά να δοκιμάσει έναν συνδυασμό 3 προϊόντων από την σειρά Stem Cell

Ξεκινάμε την περιποίηση με Individual Cosmetics Ampoules Power Stem Cell. Αμπούλες ομορφιάς πλούσιες σε αμινοξέα και λιπίδια καθώς και συμπυκνωμένα  φυτικά βλαστοκύτταρα που βοηθούν στην διέγερση παραγωγής κολλαγόνου.
Η χρήση τους είναι ίδια με τις αμπούλες που σου έχω δείξει εδώ, 4-5 σταγόνες σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο είναι αρκετές.
Συνεχίζουμε την φροντίδα του προσώπου με την 24ωρη κρέμα Individual Cosmetics Stem Cell Exclusive.
Η Stem Cell Εxclusive είναι ένας ορός σε μορφή αντιγηραντικής κρέμας με φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού, τα οποία σε συνδυασμό με τα επιπλέον συστατικά που ανέφερα πιο πάνω ενισχύουν τα κύτταρα της επιδερμίδας, απαλύνουν τις  ρυτίδες, προστατεύουν και επανορθώνουν τα σημάδια φωτογήρανσης, βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και την ανανεώνουν. 

Και φυσικά, δεν γίνεται να μιλάμε για αντιγηραντική φροντίδα και να αφήνουμε στην άκρη την φροντίδα των ματιών! Οπότε τρίτο προϊόν δε θα μπορούσε να είναι άλλο από την Individual Cosmetics Stem Cell Eye Care. 

Πρόκειται για μία πολυτελής αντιγηραντική κρέμα ματιών, βασισμένη σε ένα σύμπλεγμα τριών φυτικών βλαστοκυττάρων (από μήλο, κόκκινο σταφύλι και τριαντάφυλλο των Άλπεων), πολύτιμα φυτικά έλαια και Υαλουρονικό οξύ.
Προσφέρει ανόρθωση, αναδόμηση και αναζωογόνηση της περιοχής των ματιών. Η Stem Cell Eye Care εκτός από την αντιγηραντική της δράση βελτιώνει το πρήξιμο στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Με την συστηματική χρήση των παραπάνω "μαγικών" προϊόντων ομορφιάς, η μαμά μου αλλά και εμείς οι γύρω της, διαπιστώσαμε:
Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, πιο λαμπερή επιδερμίδα, τονωμένη και με λιγότερη εμφανή τα σημάδια αφυδάτωσης και κούρασης!

Από την δεύτερη εβδομάδα, και εφαρμόζοντας την κρέμα ματιών και στις ρυτίδες γύρω από τα χείλια, διαπιστώσαμε απάλυνση των ρυτίδων και πιο σφριγηλή όψη του προσώπου!
Μετά από 1 μήνα χρήσης της σειράς Stem Cell, οι ρυτίδες "γέμισαν", το πρόσωπο τονώθηκε, βελτιώθηκε το οβάλ του προσώπου και έγινε πιο ελαστικό το δέρμα του, η περιοχή γύρω από τα μάτια έλαμψε, και χάθηκαν τα σημάδια κούρασης,καθώς και οι μαύροι κύκλοι, το μακιγιάζ εφαρμόζεται υπέροχα αφού το δέρμα είναι πλήρως ενυδατωμένο σε βάθος.

Σίγουρα η μαμά μου είδε μεγάλη διαφορά στο πρόσωπο της, και τώρα, δηλώνει και αυτή ερωτευμένη με την Individual Cosmetics! Να μην ξεχάσω να σου πω ότι όλα τα προϊόντα της εταιρείας δεν περιέχουν παραφινέλαια, έλαια σιλικόνης, PEGs, χρωστικές ουσίες και parabens.

Αν και εσύ είσαι άνω των 50 ή απλά θέλεις να κάνεις τη μανούλα σου χαρούμενη (και πιο νέα) δοκίμασε τα Individual Stem Cell και θα με ευγνωμονείς!
Όσο για σένα που είσαι πιο μικρή, μην ξεχνάς το Orange Giveaway που τρέχει εδώ, για 2 προϊόντα Individual Cosmetics C-power που θα κάνουν ένα τυχερό Fairy Girl πολύ χαρούμενο!

Τα Individual Cosmetics Stem Cell μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και να διαβάσεις περισσότερα γι' αυτά στην σελίδα της Neobeauty.gr εδώ!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ Μαιρούλα μου που μου έκανες αυτό το καταπληκτικό δώρο.Πραγμστικά η διαφορά είναι εμφανές και κατά πολύ έχουν γίνει αόρατες οι ρυτίδες,και πολύ πιό φωτεινό το πρόσωπο μου.Την λάτρεψα αυτην την σειρά.Συνεχίζω την εφαρμογή για να δούμε εάν θα έχω και πιό εμφανή αποτελέσματα/Εντάξει δεν θα γίνω 40 χρονών αλλά ας κάνουμε ότι καλύτερο για τον εαυτόν μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε υιοθετώ χαχαχα Ωραία ποστ και δελεαστικά προϊόντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...