Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Revitalising Eye Contour Cream by Pure Philosophy!

Γειά σου Fairy Girl...

Ας μιλήσουμε για αισθήσεις, εικόνες και μυρωδιές. Όπως εκείνα τα προϊόντα που σε κάνουν να χάνεσαι στα αρώματα τους, στην απλότητα και την φυσικότητα τους, που σε μαγεύουν με τις υφές τους και χαρίζουν απλόχερα στο δέρμα σου, όλα τα μυστικά της φύσης! Ο λόγος για την κρέμα ματιών της Ελληνικής εταιρείας Pure Philosophy - Agnotis


Μία εταιρεία με βάση στην Κρήτη, ως βάση εννοώ και το που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις τους αλλά κυρίως εννοώ ότι στην Κρητική Γη μεγαλώνουν όλα τα αγνά συστατικά που έχουν ως βάση οι κρέμες τους. 
Μία εταιρεία με σήμα το σπάνιο λουλούδι του λωτού! Το οποίο ανθίζει και καρποφορεί την ίδια στιγμή. Σκέφτεσαι ότι είναι μαγικό? Περίμενε μέχρι να δοκιμάσεις την κρέμα ματιών τους! Ανήκει στην σειρά Youth and Nature της  AGNOTIS και περιέχει μόνο φυσικά αναζωογονητικά συστατικά! 
Πιο συγκεκριμένα τα εκχυλίσματα από Αλθαία, πράσινο τσάι, τzίντζερ και χαμομήλι προέρχονται από ελεγμένες βιολογικές καλλιέργειες. Η υφή της κρέμας ματιών είναι κανονική, ούτε υδαρή, ούτε λιπαρή, αλλά ούτε και παχύρρευστη! Μειώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια αλλά μειώνει και τις ρυτίδες που ήδη υπάρχουν.. 
Μετά από 3 εβδομάδες χρήσης παρατήρησα πιο τονωμένη, σφριγηλή αλλά και λαμπερή την περιοχή γύρω από τα μάτια μου. Η εταιρεία Pure Philosophy - Agnotis, διαθέτει πολλά αξιόλογα προϊόντα όπως η κρέμα νύχτας που είχα χαρίσει στο Giveaway σε μία από εσάς, και η αναζωογονητική μάσκα προσώπου για την οποία σύντομα θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου!
Αν σου αρέσουν τα φυτικά προϊόντα, και διάβασες όλη την ανάρτηση.... μείνε εδώ γύρω και θα επιστρέψω με δωράκια!!! 
Αξίζει να σου πω ότι μπορείς να παραγγείλεις ότι επιθυμείς από την ιστοσελίδα τους εδώ και να έρθει σπίτι σου με δωρεάν μεταφορικά! Την κρέμα ματιών μπορείς να την προμηθευτείς από εδώ.

Έχεις ακούσει ξανά για την εταιρεία Pure Philosophy, Fairy Girl? Μήπως έχεις ήδη δοκιμάσει κάτι δικό τους?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

4 σχόλια:

  1. Xθες είδα πρώτη φορά τα Agnotis σε φαρμακείο.Τα είχαν μέσα σε ψυγείο και μου έκαναν εντύπωση!!Δεν ήξερα ότι έχουν προέλευση από το εδώ.Ενδιαφέρον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμ...πάντα μας εκπλήσεις ευχάριστα με ανακάλυψη προιοντων π δν γνωριζαμε...ειδικα οταν ειναι κ φυτικά! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...