Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Something Hot Pink by UBU !

Hello Fairy Girl....

Σήμερα η ανάρτηση μας έχει έντονο χρώμα και συγκεκριμένα ροζ χρώμα! Ο λόγος για μία βρετανική εταιρεία που κάνει την εμφάνιση της στην Ελλάδα μέσα από την AROMCA! Ήρθαν λοιπόν στην Ελλάδα τα παιχνιδιάρικα πινέλα UBU, Urban Beauty United.


Θα σας δείξω το Complexion Tool Kit by UBU. Πρόκειται για ένα σετ που αποτελείται από 3 πινέλα σε Travel μέγεθος και ένα make up sponge.

Ένα πινέλο πούδρας από φυσική τρίχα, σε υπέροχο φούξια χρώμα, το οποίο είναι πολύ απαλό και πολύ εύχρηστο!  

Το δεύτερο πινέλο είναι για υγρά foundation, και είναι με συνθετική τρίχα. Αυτό το πινέλο δεν μπορώ να πω ότι το χρησιμοποίησα πολύ μιας και αδυνατώ να το χρησιμοποιήσω σωστά, και πάντα προτιμώ τα stippling και buffing πινέλα μου για την εφαρμογή του foundation.
Το τρίτο πινέλο του set είναι για την εφαρμογή του concealer και κάνει πολύ καλή δουλειά, ειδικά αν χρησιμοποιείς concealer σε κρέμα. Και αυτό το πινέλο έχει συνθετική τρίχα, πολύ καλής ποιότητας!

Το τέταρτο κομμάτι του set ήταν ένα σφουγγαράκι Latex free πολύ χρήσιμο για την χρήση compact πούδρας, ή compact make up!

Και τα τρία πινέλα έχουν λαβή από καλής ποιότητας πλαστικό και οι τρίχες αντέχουν τις "κακουχίες" του πλυσίματος.

To σετ είναι πολύ καλό ποιοτικά και νομίζω πώς ειναι και πολύ οικονομικό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να πώ τιμή αφού δεν πήγα στα καταστήματα να το ψάξω!
Αν χρειάζεσαι ένα girly, set πινέλων, οικονομικό και ιδανικό για ταξίδια, το Complexion Tool Kit είναι αυτό που χρειάζεσαι! Πές μου πώς σου φάνηκε η UBU, Fairy Girl....

Many kisses from Fairy {oo} Mary!
Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

9 σχόλια:

  1. Oh wow they sell it here in the states I have the big pink powder blush love it. Yes is very economical I paid around 3 dollars. Very honest review.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κοριτσίστικα πινέλα είναι αυτά? Μ' αρέσει ο συνδυασμός ροζ και rose gold :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oh I am in looooove with the pink colour and they look so so soft!!

    http://www.distinguisheddiva.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα δεν είναι γλύκα το σετ; Στα 12Ευρώ είναι αν δεν κάνω λάθος! Διάβασα από τη Natasha V ότι έχουν και ωραία blending brushes και με έβαλε σε πειρασμό! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο που μπορώ να τα αγοράσω;;είναι τέλεια!!!έχει και πινέλο για κοψίματα και για τα μάτια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Miss immortality από μεγάλα καταστήματα καλλυντικών μπορείς να τα προμηθευτείς! εχει και κάποια για μάτια αλλα πωλούνται ξεχωριστά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OMG its beautiful! I love it. lets follow! http://diaryofarockerheart.blogspot.com/2015/03/hazlo-tu-misma-desgarra-tus-jeans-diy.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...