Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Drops of Youth for Eyes by The Body Shop!!

Hi Fairy Girls...

Με αφορμή το νέο λανσάρισμα της Sleeping Mask, από την σειρά Drops of Youth της The Body Shop,  αποφάσισα να σας μιλήσω για το Drops of Youth Eye Concetrate

Πρόκειται για ένα serum για την περιοχή των ματιών που έχει την ιδιότητα να απομακρύνει  το πρήξιμο και να αφαιρεί σταδιακά τους μαύρους κύκλους με την δύναμη των βλαστοκυττάρων από το φυτό Έντελβάις.
Εγώ δεν έχω συστηματικά μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια μου, παρά μόνο εάν κάποια μέρα δεν κοιμηθώ καλά! Παρ'ολα αυτά  όμως,  το συγκεκριμένο προΐόν με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό με το πρωινό πρήξιμο της περιοχής των ματιών !
Το στόμιο της συσκευασίας του αποτελείται από μία μεταλική μπίλια ή οποία κάνει ελαφρύ και αναζωογονητικό μασαζ στην περιοχή των ματιών, γεγονός που ξεκουράζει και τονώνει την περιοχή! Η σύσταση του είναι ελαφριά, σαν gel και απλώνεται πανεύκολα!
Χρειάζεται 2-3 λεπτά να απορροφηθεί και να στεγνώσει εντελώς ώστε να συνεχίσεις με κρέμα ματιών, εφόσον το επιθυμείς! Ένα πάτημα της αντλίας είναι αρκετό και για τα 2 μάτια, εφαρμόζεται  σχηματίζοντας ένα 8, γύρω από τα δύο μάτια! 
In a nutshell: Είναι ένα πολύ καλό προϊόν για τα μάτια, και αν υποφέρεις από πρήξιμο, κούραση και μαύρους κύκλους θα σε βοηθήσει αρκετά! Δεν νομίζω να το ξανά αγοράσω αφότου τελειώσει γιατί έχω βρει ανάλογη κρέμα ματιού που κάνει τα ίδια, και επιπλέον είναι ενυδατική και αντιγυραντική! Οπότε ποιος ο λόγος να έχω δύο προϊόντα? Δίνω όμως ένα μεγάλο plus+ στην μεταλλική μπίλια που πραγματικά κάνει την διαφορά στην εφαρμογή! 
Κοστίζει περίπου 17€ στα κατάστηματα The Body Shop!

Έχεις δοκιμάσει κάτι από την σειρά drops of youth, Fairy Girl?? Πές μου την γνώμη σου!!

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

Κάποια από τα παραπάνω προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

7 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από τη σειρά αλλά μου άρεσε πολύ το μασαζάκι με τη μπίλια. Συν του ότι εγώ έχω μόνιμα πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Υ.Γ. να μου πεις και για το προϊόν που χρησιμοποιείς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευω για νεαρες ηληκιες να ειναι πολυ καλο...εγω θελω να δοκιμασω την μασκα υπνου απο ααυτην την σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. emena den marese katholou..nomizw oti oi kremes tou body shop den mou kanoun tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ειμαι μεγαλη φαν του body shop ειναι η αληθεια, αλλα ομολογω πως μια μπιλια θα την ηθελα και εγω για μασαζ στην κρεμα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και η λίστα μου για προϊόντα που πρέπει να πάρω από Body Shop όλο και μεγαλώνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το έχω και εγώ, αλλά φοβόμουν να το χρησιμοποιήσω μην τυχόν δεν απορροφάται πλήρως και μου μπει στα μάτια (παθαίνω επιπεφυκίτιδες), αλλά τώρα που διάβασα το review σου θα το βάλω σε εφαρμογή! Σ'ευχαριστώ Μαίρη μου, φιλιά! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον!! Θέλω να το δοκιμάσω!! Φιλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...