Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

C Power Fluid, the end of the dark spots!

Γεια σας Fairy Girls....

Σας έχω πει πολλές φορές για τις μικρές πανάδες-δυσχρωμίες που έχω στο πρόσωπο μου και πόσο πολύ θέλω και προσπαθώ να απαλλαγώ από αυτές! Στα τόσα χρόνια που τις πολεμάω, ένα έχω καταλάβει, επειδή είναι μικρές και λίγες είναι σχεδόν αδύνατο να εξαφανιστούν εντελώς. Επιτυχία θεωρείται ένα ικανοποιητικό ξεθώριασμα και νίκη στον πόλεμο θεωρείται το να μην βγάλω νέες! Έτσι λοιπόν σήμερα θα σου μιλήσω για μία ενυδατική 24ωρη κρέμα που με βοηθάει σε αυτόν μου τον αγώνα, και μυρίζει και δροσερά πορτοκάλια! Ο λόγος για την C Power Fluid από την Individual cosmetics!



Μπορεί να μην έχεις ξανά ακούσει την εταιρεία αλλά διαθέτει καλλυντικά Ιατρικής Αισθητικής  που προορίζονται για την βελτίωση της όψης και προστασία του δέρματος από την γήρανση ή τη φωτογήρανσηδεν περιέχουν parabens, mineral oils και σιλικονούχα έλαια! Είναι Γερμανικά προϊόντα και είναι ένα project της ομάδας που διαθέτει τα προϊόντα της Arcaya που έχουμε ήδη αγαπήσει!
Η C Power Fluid λοιπόν είναι μία ενυδατική κρέμα προσώπου που περιέχει σταθερή μορφή Βιταμίνης C, Aloe Vera, Υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη! Έχει 24ωρη ενυδατική δράση και υπόσχεται λάμψη και βαθιά ενυδάτωση. Η βιταμίνη C είναι το κατεξοχήν συστατικό που δρα αποτελεσματικά ενάντια στον αποχρωματισμό της επιδερμίδας και των αντιαισθητικών πανάδων, όμως συνήθως την φοβόμαστε τις εποχές που η ηλιοφάνεια είναι έντονη!

Η C power fluid διαθέτει, όπως σου ανέφερα πιο πάνω, σταθερή μορφή βιταμίνης c, αυτό σημαίνει ότι δεν κάνει καμία αντίδραση με τον ήλιο και μπορείς να την χρησιμοποιείς κανονικά όλο το χρόνο! Πριν την χρήση χρειάζεται μία ελαφριά ανακίνηση διότι περιέχει  μία μικρή ποσότητα serum, και θα πρέπει να ομογενοποιηθεί με την υπόλοιπη (πορτοκαλί) κρέμα!
Η υφή της είναι κανονική, ούτε παχύρρευστη, ούτε ελαφριά! Χρειάζομαι σχεδόν μισή αντλία για να καλύψω πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ! Απορροφάται σχεδόν αμέσως, δεν βαραίνει καθόλου την μεικτή μου επιδερμίδα και μυρίζει υπέροχα!   Την χρησιμοποιώ σχεδόν 2 μήνες και δηλώνω ερωτευμένη μαζί της. Μου δίνει ενυδάτωση για όλη την ημέρα, και μου αποχρωματίζει τις πανάδες! Ναι, ναι, τις έχει ξεθωριάσει αρκετά και φυσικά δεν έχω βγάλει νέες. (αν βγάλω καινούργιες άλλωστε, θα το μάθεις από τα social media, κάπου θα με δεις να ουρλιάζω). 
Η C power είναι ιδανική για εσένα που ζητάς βαθιά ενυδάτωση, λάμψη, ομοιογενή όψη αλλά και περιποίηση με ξεχωριστά, επαγγελματικά προϊόντα! Η συσκευασία της είναι από τις αγαπημένες μου, αφού διαθέτει αντλία αέρα με ελεγχόμενη ποσότητα! Έτσι δεν ανησυχώ για τα μικρόβια, αλλά και η κρέμα κρατάει αναλλοίωτα όλα τα δραστικά συστατικά της!
Θα την βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία, στην τιμή των 24-30€ για 50ml προϊόντος! Εδώ να σου πω, ότι εδώ και 2 μήνες, την χρησιμοποιώ αποκλειστικά σαν κρέμα ημέρας και η ποσότητα της είναι περίπου στην μέση. Tα Individual Cosmetics τα φέρνει στην Ελλάδα η Neobeauty.gr, η ίδια εταιρεία που διαθέτει και τα αγαπημένα μου Arcaya. Επίσης να αναφέρω ότι σε συνδυασμό με την C Power Fluid χρησιμοποιώ και το Acai serum της Αrcaya που είναι επίσης αντιοξειδωτικό και ιδανικό για πανάδες και δυσχρωμίες... αλλά γι' αυτό θα μιλήσουμε στο άμεσο μέλλον!

Δείτε όλα τα Individual Cosmetics εδώ και μην ξεχάσετε να κάνετε like στην σελίδα τους το FB από εδώ! Σύντομα θα επανέλθω με review για το C power Foam!!
Εσύ Fairy Girl, επιθυμείς να απαλλαγείς από τυχόν πανάδες στο πρόσωπο σου? Έχεις δοκιμάσει προϊόντα με Βιταμίνη C?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

6 σχόλια:

  1. Σίγουρα ειναι ενα πολυ καλό προίον .. Πολυ ομορφο post Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ενδιαφερον προιον εχω κι εγω λιγες παναδες!! θα το τσεκαρω σιγουρα! φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρον προϊόν, αγαπώ βιταμίνη C! Πολύ γέλασα με την παρένθεση ότι αν βγάλεις καινούριες πανάδες θα βγεις στα social media και θα ουρλιάζεις χαχαχαχα! Φιλάκια Μαίρη μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω αρκετες παναδες μετα την τελευταια μου εγκυμοσυνη θα ηθελα να το δοκιμασω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχο post για ακόμη μία φορά!Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες!Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προιον με βιταμίνη C,(τουλάχιστον όχι κάποιο που να αναγραφει ως κύριο συστατικό του τη βιταμίνη C),αλλά έχω πάρει συμπληρώματα σε αναβράζουσες ταμπλέτες,και ακόμα παίρνω.Δεν είχα ποτέ μεγάλο πρόβλημα με πανάδες,μόνο μία φορά απ'ότι θυμάμαι το καλοκαίρι που δουλευα σε beach bar και δε προσεζα να βάζω συχνα αντηλιακη κρέμα προσωπου με αποτέλεσμα να βγάλω μερικες κάτω απο τα μάτια,αλλά έφυγαν με τον καιρό τον χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...