Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

MoroccanOil Extra Volume... Do u want "Big" Hair?

Hello Fairies...

Έχω άπειρες φορές ξεκινήσει μία ανάρτηση μου γκρινιάζοντας για το πόσο λιπαρά μαλλιά έχω και πόσο αδύνατο είναι για την λεπτή μου τρίχα να έχει έστω και ένα στοιχειώδη όγκο! Σε μία από τις αναζητήσεις μου για τον ιδανικό όγκο στα φρεσκολουσμένα μαλλιά μου, δοκίμασα μία σειρά από σαμπουάν και μαλακτική κρέμα για όγκο από την Moroccanoil. Η δοκιμή μου περιελάμβανε το σαμπουάν Extra Volume Shampoo, τo Extra Volume Conditioner και κάπου ενδιάμεσα  την Weightless Hydrating mask by Moroccanoil!



H σειρά Volume περιέχει λάδι argan, αβοκάντο, χαμομήλι, πρωτεΐνες και κερατίνη! Ας περάσουμε όμως στις εντυπώσεις.... 

Μία ποσότητα ίση με ένα κουταλάκι του γλυκού σαμπουάν είναι αρκετή για το λούσιμο. Η σύνθεση του είναι υπερ-παχύρρευστη, οπότε για να απλωθεί καλά χρειάζεται πολύ καλά βρεγμένο κεφάλι και αρκετό νερό! Σχεδόν κάθε φορά έκανα και ένα δεύτερο χέρι γιατί ένιωθα πως τα μαλλιά μου το είχαν ανάγκη. Στην συνέχεια άπλωνα την ενυδατική μάσκα (ποσότητα ίση με ένα κουταλάκι του γλυκού) και την άφηνα στα μαλλιά μου μέχρι να ολοκληρώσω το μπάνιο μου!
Έπειτα άπλωνα σε όλο το μήκος των μαλλιών την μαλακτική κρέμα και αμέσως τα μαλλιά μου ήταν στιλπνά και ξεμπερδεμένα. Το ζητούμενο όμως ήταν εκτός από αναδόμηση και απαλότητα, να δώσει και τον πολυπόθητο όγκο! Αφού στραγγίσουν τα πολλά νερά στην πετσέτα,  και αφού βάλω στις άκρες λίγο από το αγαπημένο μου λαδάκι moroccanoil light, στην συνέχεια έριχνα το κεφάλι κάτω και έκανα ένα απλό στέγνωμα με πιστολάκι, χωρίς επιτηδευμένο βούρτσισμα! Ω ναι, τα μαλλιά μου ως δια μαγείας είχαν όγκο στην ρίζα και λάμψη σε όλο το μήκος της τρίχας. Ήταν απαλά, ευκολοχτένιστα, και μοσχομύριζαν μέχρι την επόμενη μέρα!

Για να βοηθήσω λίγο αυτό τον όγκο στη ρίζα να κρατήσει, χρησιμοποιώ το βουρτσάκι κρεπαρίσματος με φυσική τρίχα. Πίστεψε με αν το δοκιμάσεις θα αναθεωρήσεις τα πάντα για το κρεπάρισμα των μαλλιών. Δεν ταλαιπωρεί την τρίχα και δίνει τον απαιτούμενο όγκο κάνοντας τις μισές κινήσεις απ'οτι  με μία κοινή χτένα!

In a nutshell: Τα Moroccanoil Extra Volume είναι προϊόντα που αξίζουν την προσοχή σου, χαρίζουν όγκο και υγεία στην τρίχα και υπέροχο άρωμα διαρκείας στα μαλλιά! Η μάσκα ενυδάτωσης,  αποκαθιστά σε βάθος την τρίχα και της χαρίζει απαλότητα. Το βουρτσάκι κρεπαρίσματος, είναι επένδυση και  το έχω αγαπήσει. Αν έπρεπε να αναφέρω κάτι που πιθανόν δεν μου άρεσε και τόσο, θα ήταν  η σύσταση του σαμπουάν, η οποία είναι τόσο πηχτή που θέλει μία σχετική προσπάθεια για να απλωθεί σωστά σε όλο το κεφάλι! Ο όγκος όμως μετά το στέγνωμα, με αποζημιώνει κάθε φορά! 
Στεγνώσαμε μαλλιά, τα φουντώσαμε και λίγο στη ρίζα.... λίγο λακ για κράτημα και λάμψη και...fsssssss..... έτοιμες!
Τα προϊόντα της MoroccanOil είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα κομμωτήρια και μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Βρεττάκο για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή με τα σημεία πώλησης τους!
Ο κος Τάκης Βρεττάκος είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της MoroccanOil και της TANGLE TEEZER Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων  και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του  στο 2610453742 και 6939301300.

Έσυ Fairy Girl, έχεις δοκιμάσει κάτι από MoroccanOil?? Μοιράσου μαζί μας τις εντυπώσεις σου...

Many kisses from Fairy {oo} Mary!

7 σχόλια:

  1. αν κρινω απο το λαδακι που το αγαπω, ειμαι σιγουρη οτι και αυτα θα ειναι τελεια..καιρο θελω να τα δοκιμασω..χαιρομαι που σου αρεσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I want την βουρτσούλα και όλα τα υπόλοιπα!!!moroccan μοσχοβολιστά!!!!πολύ ωραίο ποστ Mary Mary!!πολλά φιλάκια νεραιδούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λαδάκι είναι ό,τι καλύτερο έχω βάλει ποτέ στα μαλλιά μου @Vasiliki μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ για το σχολιάκι σου @Jazzy Jazzy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπώ τη Moroccanoil!! Εξαιρετικά προϊόντα και ακόμη πιο εξαιρετικά αποτελέσματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...