Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Let's loose some weight pounds!

Γεια σας Fairies....

Οι γιορτές τελείωσαν και μαζί με αυτές και η υπερκατανάλωση γλυκών! Οπότε εμείς ξεκινάμε να προσέχουμε λιγάκι την διατροφή μας γιατί εν όψη Άνοιξης, θα μας πιάσει πάλι πανικός! Σύμμαχος μας σε αυτή την προσπάθεια τα συμπληρώματα διατροφής της Nature Plus, Skinny mini!

Πρόκειται για κάψουλες που περιέχουν βιταμίνες, καφεΐνη, κακάο και πράσινο τσάι! Είναι super αντιοξειδωτικές, βοηθάνε στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και μειώνουν την όρεξη! 

Τις ξεκίνησα εδώ και περίπου 2 εβδομάδες, και αυτό που παρατήρησα σχεδόν αμέσως είναι ότι σίγουρα έχει μειωθεί το αίσθημα της πείνας, και ήδη ένα πρώτο "ξεφούσκωμα" στην περιοχή της κοιλιάς είναι ορατό.
Η συσκευασία περιέχει 90 κάψουλες και συνιστάται η κατανάλωση 2 ημερησίως! Οπότε όταν τελειώσει η συσκευασία θα επανέλθω με update για τα αποτελέσματα! 
Τα Skinny Mini ήρθαν σε μένα από το Evitamins. Το Evitamins έχει την έδρα του στην Αμερική, αλλά διαθέτει ελληνικό τμήμα υποστήριξης και επικοινωνίας, γεγονός που το κάνει πιο φιλικό στον καταναλωτή! Τα Skinny Mini μπορείς να τα βρεις εδώ και θα έρθουν σπίτι σου σε περίπου 2 εβδομάδες από την μέρα της παραγγελίας σου!
Μαζί με τα Skinny Mini παρέλαβα και ένα προϊόν ιδανικό για το χειμώνα! Ένα 100% φυσικό βούτυρο από Shea της Now Foods. 

Στο παρελθόν σας έχω ξαναμιλήσει για το πόσο αγαπώ το Shea Butter, και ο λόγος είναι ότι μου δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα που μου δημιουργεί ο χειμώνας!

Ξερά χείλια, ξεροί αγκώνες, πατουσάκια ακόμα και εντατική περιποίηση για τα χέρια μου! Είναι στερεό αλλά σχετικά μαλακό οπότε είναι εύκολη η χρήση του! 
Το Shea Butter θα το βρεις διαθέσιμο εδώ στο eshop του evitamins, στην τιμή των 5€!

Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις το Evitamins Greece στον facebook από εδώ, ώστε να ενημερώνεσαι για νέα προϊόντα και προσφορές!

Εσύ επιλέγεις να χρησιμοποιείς συμπληρώματα διατροφής προκειμένου να σε βοηθήσουν στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού σου, Fairy Girl?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!
 Κάποια από τα παραπάνω  προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη  και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!  

8 σχόλια:

  1. η αληθεια ειναι οτι στις γιορτες παραεφαγα οποτε ενα τετοιο προιον θα μου ηταν χρησιμο. θα περιμενω εντυπωσεις δικες σου ωστε να αποφασισω να το αγορασω.εγω βαζω μια κρεμα για τοπικο αδυνατισμα στην κοιλια μονο, αλλα επειδη συνεχιζω και τρωω αρκετουτσικα, δεν νομιζω οτι θα κανω δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι ασφαλεις οι καψουλες αραγε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιέχουν 100% φυτικά συστατικά και είναι πιστοποιημένα οργανικά και ασφαλή από τον Διεθνή Οργανισμό Φαρμάκων!

      Διαγραφή
  3. Έχω την ιδια απορια,καθως στο παρελθον που πηγαινα εντατικα γυμναστηριο,ο γυμναστης μου ειχε πει,να μη παρω κανενα βοηθημα για να χασω κιλα.Γενικα μπορω να πω οτι δε τα εμπιστευομαι και πολυ,αλλα εφοσον πηρες την αποφαση να τα δοκιμασεις θα μας πεις τα αποτελεσματα και φυσικα ευχομαι να μη σε βλαψει ενοειται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα, αν μπορείς να δεις διαφορά με γυμναστική και διατροφή είναι ό,τι καλύτερο, αλλά αν ο οργανισμός θέλεις ένα "σπρώξιμο" για να ξεκινήσει χρειάζεσαι μία βοήθεια! Τα συγκεκριμένα χάπια Περιέχουν 100% φυτικά συστατικά και είναι πιστοποιημένα οργανικά και ασφαλή από τον Διεθνή Οργανισμό Φαρμάκων! Επίσης μέρα με τη μέρα διαπιστώνω αποβολή τοξινών (με τον γνωστό τρόπο χαχα)!

      Διαγραφή
  4. Με ξερεις, γενικα παιζω με συμπληρωματα και βιταμινες. Τωρα που μας τα χαλασε το i herb με τα μεταφορικα, θα τσεκαρω τη σελιδα που μας γραφεις. Φυσικα περιμενω να μας πεις και τα αποτελεσματα.Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den exw ksanaakousei gia to sugkekrimeno proion..! perimenw apotelesmata..pera apo to aisthima ths phnas xaneis kapoia kila? :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλο μου ακουγεται αλλα δεν νομιζω να κανει για θηλαζουσες μαμαδες, θα περιμενω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...