Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Exctracts of vanilla, rose, oat and marshmallow in Dione!

Γεια σου Fairy Girl....

Η σημερινή ανάρτηση είναι γραμμένη και αφιερωμένη σε σένα που έχεις ευαίσθητο δερματάκι και αγαπάς το άρωμα της βανίλιας και του τριαντάφυλλου!
Βάλε την μουσική της αρεσκείας σου, κάτι απαλό κατά προτίμηση! Άνοιξε το ζεστό νερό στην μπανιέρα σου να τρέξει... Πάρε στα χέρια σου το απαλό Cream Wash Διώνη της Fresh Line στα χέρια σου και ρίξε λίγο μέσα στο μπάνιο σου! 

 Άναψε και το αντίστοιχο κερί Διώνη και ετοιμάσου να ταξιδέψεις. Τα αρώματα από βανίλια και τριαντάφυλλο θα σου "σπάσουν" την μύτη και θα γαληνέψουν το σώμα και το πνεύμα σου αμέσως. 

Τα φυτικά ενυδατικά έλαια, όπως  το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, το λάδι αβοκάντο και το αμυγδαλέλαιο, τα οποία είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα θα σου χαρίσουν την πιο απαλή και λεία επιδερμίδα. Το αιθέριο έλαιο χαμομηλιού και το εκχύλισμα καλέντουλας θα ηρεμήσει το δέρμα σου και θα καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς. Η λεβάντα εξισορροπεί το σώμα και το πνεύμα.  

Αφού βγεις από το μπάνιο, τύλιξε το σώμα σου με το υπέροχο και υπέρ ενυδατικό Body Milk Διώνη. Θα απορροφηθεί πολύ-πολύ γρήγορα από το δέρμα σου, θα το αφήσει απαλό και δεν θα ταράξει την υπέροχη μυρωδιά που άφησε το μπάνιο στο σώμα σου! 

Πριν ντυθείς, ψέκασε το σώμα σου και το λαιμό σου με το Body Splash και άφησε τον εαυτό σου να κακομάθει σε αυτή την πολυτέλεια που λέγεται Διώνη! Είναι φτιαγμένη για σένα και για μένα που έχουμε πολύ ευαίσθητο δέρμα και αγαπάμε τα γλυκά, μεθυστικά αρώματα! Σου υπόσχομαι ότι θα μυρίζεις βανίλια-τριαντάφυλλο για όλη την επόμενη μέρα! Και όταν γυρίσεις σπίτι, είμαι σίγουρη ότι και πάλι την σειρά Διώνη θα ζητήσεις να μπει μαζί σου στο μπάνιο, εγώ αυτό έπαθα και τώρα κάθε βράδυ αφήνομαι στην μαγεία της! 

Σήμερα όμως μαζί με το Cream Wash, άσε και την μπάλα αρωματοθεραπείας να σε περιποιηθεί! Θα απελευθερώσει τα αρώματα, τα έλαια και τα αποξηραμένα τριαντάφυλλα της, στο μπάνιο σου, και εσύ θα ονειρεύεσαι ότι βρίσκεσαι στα ακριβότερα spa!
Η Fresh Line μας κακομαθαίνει για ακόμη μία φορά, με μία από τις καλύτερες σειρές που έχει κυκλοφορήσει! Τα προϊόντα της σειράς Διώνη, αποτελούνται εώς και 96.5% από φυσικά συστατικά και ήρθαν για να βοηθήσουν το ευαίσθητο δέρμα να οχυρωθεί απέναντι στους εξωτερικούς βλαβερούς παράγοντες!
Η μυθολογία  έχει πολλές εκδοχές για την Διώνη, όσον αφορά στην καταγωγή και την ύπαρξη της, σε μία από αυτές τις εκδοχές, η Διώνη φαίνεται ώς η μητέρα της θεάς Αφροδίτης! Οπότε, αν ισχύει αυτή η εκδοχή, καταλαβαίνεις ότι η Διώνη ξέρει πολύ καλά το θέμα "ομορφιά".
Η σειρά Διώνη είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Fresh Line. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Fresh Line για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, καθώς και στην σελίδα τους στο Facebook!  

Λοιπόν, τι λες Fairy Girl? Θα αφεθείς στην μαγεία της "θεάς"?

Many kisses from Fairy {oo} Mary! 

Κάποια από τα παραπάνω προϊόντα, ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

4 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...