Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Human + Kind Shampoo & Conditioner with Grapefruit for all Hair Types!!


Hi Fairies....

Το να έχεις λιπαρά μαλλιά είναι βάσανο, ειδικά κατά την διάρκεια του χειμώνα, αν και, δε μπορώ να πώ, η κατάσταση μου έχει βελτιωθεί κατά πολύ με την θεραπεία που σας είχα δείξει εδώ! Λατρεύω τα φρεσκολουσμένα μαλλιά και γι' αυτό το λόγο τα λούζω κάθε δεύτερη-τρίτη μέρα! 


Σήμερα θα σας μιλήσω για το Human+Kind Shampoo and BodyWash με άρωμα Grapefruit! Μιλάμε για ένα προϊόν που αποτελείται από 99% φυσικά συστατικά, 100% natural , χωρίς χημικά, No Animal Testing,  Paraben Free and SLS Free. Το SLS Free σημαίνει ότι είναι απαλλαγμένο από αυτές τις βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες, που ξηραίνουν και ταλαιπωρούν την επιδερμίδα! 


Αρχικά να πω ότι λατρεύω τις συσκευασίες Human+Kind για τα χρώματα τους και την Vintage αισθητική τους!
Εδώ μιλάμε για ένα σαμπουάν που είναι κατάλληλο και για το σώμα, που περιέχει εκχυλίσματα από λάδι Grapefruit τα οποία είναι εξαιρετικά αντιοξειδωτικά και κάνουν τα μαλλιά ιδιαιτέρως γυαλιστερά! 
Το συγκεκριμένο σαμπουάν απευθύνεται σε όλους τους τύπους μαλλιών και το πρώτο που θα προσέξεις είναι η εξαιρετική μυρωδιά του! Είναι τόσο αναζωογονητική, ένα προϊόν για τα μαλλιά και το σώμα με μυρωδιά απίθανη! Τι καλύτερο?

Στο δέρμα αφήνει μία πολύ απαλή αίσθηση και δεν το ξηραίνει καθόλου! Η μυρωδιά του κρατάει σε μαλλιά και σώμα για καμία ώρα το πολύ, στην συνέχεια εξαφανίζεται, αλλά αυτό υποθέτω οφείλεται στην φυσικότητα των συστατικών του. 

Στην συνέχεια χρησιμοποιώ το αντίστοιχο Hair Conditioner, με Grapefruit! Συνήθως τα φυτικά μαλακτικά μαλλιών δεν είναι και πολύ ενυδατικά, όμως αυτό είναι διαφορετικό! Χρησιμοποιώ την ποσότητα ενός φουντουκιού σε όλο το μήκος των μαλλιών μου (εκτός από ρίζες) και μέσα σε 2 λεπτά τα έχει μαλακώσει και ξεμπερδέψει επαρκώς! 

Στα συν(+), ότι με την χρήση του μαλακτικού Grapefruit, επεκτείνουμε την διάρκεια της μυρωδιάς στα μαλλιά!
Αρα λοιπόν με τα Human+Kind έχουμε δύο σε ένα , και ένα αναζωογητικό άρωμα σε σώμα και μαλλιά!
Τα Human+Kind Shampoo+BodyWash Grapefruit και Conditioner θα τα βρείς διαθέσιμα στο αγαπημένο eyewish.gr εδώ και εδώ, στην τιμή των 7,95€ το καθένα για 250ml προϊόντος! 

Στο Eyewish.gr επίσης θα βρεις και τα απίθανα πετσετάκια ντεμακιγιάζ Human+Kind που σου έδειξα εδώ, και μου έκαναν την ζωή πιο εύκολη, και το πρόσωπο πιο απαλό!
Δεν είναι υπέροχες οι συσκευασίες των Human+Kind? Προτιμάς τα φυτικά shampoo and conditioners, Fairy Girls?

Many kisses from Fairy {oo} Mary!


Μερικά από αυτά τα προϊόντα ενδέχεται να μου έχουν σταλεί για review, αλλά η γνώμη και τα άρθρα μου είναι πάντα αντικειμενικά και ειλικρινή!

2 σχόλια:

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...