Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Deep Face Hydration from Apivita!

Γεια σας Fairies...

Πριν λίγο καιρό είχα την τιμή να λάβω ένα υπέροχο πακετάκι από την Apivita με πρωταγωνιστή  την νέα, ανανεωμένη Aqua Vita για μεικτές επιδερμίδες!

Η νέα Aqua Vita περιέχει φυτικές ενδορφίνες από λυγαριά που βοηθάνε το δέρμα  να συγκρατεί περισσότερο την φυσική υγρασία του. Περιέχει εκχύλισμα πρόπολης και έχει αντικαταστήσει το νερό με οργανικό πράσινο τσάι! Όπως καταλαβαίνεις μία κρέμα με τέτοια συστατικά μόνο καλό θα μπορούσε να κάνει στην επιδερμίδα μου! 

Μετά το καλοκαίρι το δέρμα μου είναι πάντα κάπως ταλαιπωρημένο, όχι απαραίτητα από τον ήλιο, αλλά από την ζέστη, τα αντηλιακά και τον ιδρώτα!  Η μεικτή μου επιδερμίδα το φθινόπωρο χρειάζεται εντατική περιποίηση για να οχυρωθεί σωστά πριν μπει ο χειμώνας! Η Aqua Vita μέσα σε 30 μέρες χρήσης ενυδάτωσε πλήρως το δέρμα μου, το έκανε πιο ελαστικό και η εφαρμογή της ήταν απόλαυση!
Ιδανική για μεικτές επιδερμίδες, η υφή της είναι σαν κρέμα-gel και απορροφάται πολύ γρήγορα, αφού μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα "λιώνει" και απλώνεται σχεδόν από μόνη της! Μυρίζει δροσερά, και την χρησιμοποιώ κάθε πρωί ανελλιπώς, και μερικά βράδια της εβδομάδας που δεν χρησιμοποιώ τα λαδάκια μου! Δεν μου βγάζει καθόλου λιπαρότητα στην διάρκεια του 8ωρου και δεν την νιώθω βαριά στο πρόσωπο μου! Το γυάλινο της βάζο, και το όμορφο μπλε-μωβ καπάκι της ομορφαίνουν το μπάνιο μου και δίνουν στην εφαρμογή κρέμας μία πολυτέλεια! 
Την χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με τον επίσης μπλε ορό της Apivita, που περιέχει Aloe Vera και υαλουρονικό οξύ αλλά για αυτόν θα σου μιλήσω στην συνέχεια σε ξεχωριστή ανάρτηση!

Το πανέμορφο βραχιόλι Aqua Vita το τίμησα και το τιμώ δεόντως αφού το έχω λατρέψει και το φοράω συνέχεια!....

Μείνε συντονισμένη για να μάθεις περισσότερα για την Apivita, προσεχώς...... Αλήθεια, εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν από την Apivita,  Fairy Girl?

Μany kisses from Fairy {oo} Mary!
*PR Samples 

23 σχόλια:

  1. Αγαπημένα προϊόντα !!! Πάντα λατρεμενη και πολύ προσεγμένη εταιρεία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Δεσποινάκι!! Ευχαριστώ που σχολιάζεις πάντα πρώτη τις αναρτήσεις μου!

      Διαγραφή
  2. Καλημερα!!
    Εξαιρετικο προιον η κρεμα της σειρας αυτης!!Την δοκιμασα σε δειγμα και εμεινα απολυτα ικανοποιημενη σε σχεση με την πιο παλαια εκδοση της.Ειναι σουπερ ενυδατικη χωρις να αφηνει ιχνος λιπαροτητας.Θα την αγορασω σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά χωρίς λιπαρότητα!! Ευχαριστώ για το σχόλιο κορίτσι!

      Διαγραφή
  3. θελω πολυ να δοκιμασω την κρεμα..η παλια δεν ειχε ταιριαξει καθολου στο δερμα μου..ο ορος επισης δε με ενθουσιασε αλλα υποθετω οτι φταει το δερμα μου που ειναι λιπαρο γιατι ολες λετε τα καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ μεικτό δέρμα έχω αλλά τον φόρεσα και πρωινά, απλά μικρή ποσότητα, αυτό ειναι το μυστικό!!

      Διαγραφή
  4. Ένα εξαιρετικό προϊόν από μια πολύ αγαπημένη εταιρία!! Η Apivita δεν σταματά να εξελίσσεται και να με εκπλήσσει συνεχώς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να είναι φοβερή και μιας και είναι για μεικτές επιδερμίδες σίγουρα θα ταιριάξει και σε μένα! Τον ορό το χρησιμοποιώ αυτές τις μέρες! Έχω 10 δειγματάκια, τα οποία μου έδωσε ο φαρμακοποιός μου (ναι, είμαι τυχερή, το ξέρω!) και έχω χρησιμοποιήσει ήδη τα 2, αλλά δεν έχω σχηματίσει άποψη ακόμα... Πες μου και εσύ την γνώμη σου όταν θα έχεις νεότερα!! Φιλάκια Fairy!! :-) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ πολύ ενυδατικός ο ορός, και η κρέμα ιδανική για μεικτές επιδερμίδες! Να θυμάσαι στον ορό το πρωί μικρές ποσότητες το βράδυ κανα δυο περισσότερες σταγόνες!!
      xoxoxoxo

      Διαγραφή
  6. Ξέχασα να στο γράψω πριν! Το βραχιολάκι... γλυκύτατο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενδιαφέρον προϊόν φαίνεται! Γενικά αγαπώ Apivita, εδικά τα scrub της είναι τα αγαπημένα μου. Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. The packaging is cool glad is a product suitable for combination skin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την αγαπώ αυτή τη σειρά! τα έχω όλα!
    και πόσο υπέροχο το βραχιολάκι!!!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολύ αγαπημένη εταιρία η Apivita!
    την συγκεκριμένη την έκανα δώρο στην μητέρα μου και πραγματικά την έχει λατρέψει! περιμένω να τελειώσει και η δικιά μου για να την αγοράσω!

    φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ενυδάτωση είναι μυστικό για όμορφη επιδερμίδα. Το προϊόν φαίνεται υπέροχο. Θα το δοκιμάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Interesting agapimeni, sigoura tha tin dokimasw tin krema twra gt opws 3ereis pername ta idia vasana me tin meikti/lipari epidermida.
    Thanks for the review babe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αγαπημένη κ μενα η aqua vita. μου τελειώνει όμως...
    δεν θέλω να ξαναπάρω την ίδια.. μου προτεινεις καποια άλλη ανεξαρτήτου εταιρίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα είναι πολύ καλή κρέμα αλλά αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο έχω να προτείνω δύο! Η μία είναι η Nandina No1 της Arcaya (neobeauty site) με βιταμίνη C και ποσότητα 100ml για περίπου 20+€! Αλλη είναι αυτές της Naobay που παρουσίασα πρόσφατα που είναι εξαιρετικές (femmefatale site)...Ελπίζω να βοήθησα!

      Διαγραφή
    2. σε φαρμακείο τις βρίσκεις ?

      Διαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...