Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

It is a KYANA Review for Magic Hair!

Γειά σας Fairy Girls...

Πρίν αρκετό καιρό είχα γνωρίσει την ελληνική εταιρεία ΚΥΑΝΑ που διαθέτει μία μεγάλη ποιοκιλία επαγγελματικών προιόντων για τα μαλλιά, και ομολογώ πώς είχα ενθουσιαστεί από την ποιότητα!
Μπορείς να διαβάσεις σχετικό review εδώ!


Αυτή τη φορά λοιπόν είχα την τιμή να δοκιμάσω ακόμα κάποια προιόντα της, εξίσου αξιόλογα τολμώ να πώ..... Αλλά κάνουν όλα όσα υπόσχονται? Πάμε να δούμε αναλυτικά!

Προιόν της σειράς ΕvoZen! Ιδιαίτερα ενυδατικό σαμπουάν με υπέροχο άρωμα!  Το σαμπουάν αναδόμησης με οξέα φρούτων της ΚΥΑΝΑ, δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας κατά της επιβλαβούς επίδρασης των  εξωτερικών παραγόντων, αναζωογονεί και ενυδατώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Για αναδόμηση δεν ξέρω αν τελικά κάνει, αλλά σίγουρα προσφέρει ιδιαίτερη ενυδάτωση στις άκρες και τις κρατά ζωντανές και υγιής!
Είναι μία μαλακτική κρέμα που απευθύνεται σε μαλλιά κάθε τύπου.
Το σύμπλεγμα βιταμινών A, E, F και Η που περιέχει, προστατεύει την τρίχα από την ηλιακή ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική μόλυνση. Τα παραπάνω συστατικά  βοηθούν όλων των τύπων τα μαλλιά να επανακτήσουν την απαλότητα και τη λάμψη τους. Εγώ το χρησιμοποιώ σε κάθε λούσιμο και το λατρεύω! Χαρίζει ενυδάτωση στις άκρες και λατρεμένο άρωμα βατόμουρο με διάρκεια  στα μαλλιά!
Ας δούμε και μερικά προιόντα περιποίησης και styling......

Προιόν της σειράς Herboria. Το serum Herboria MAX, είναι εμπλουτισμένο με αποστάγματα κίτρου και πρωτεΐνη μεταξιού,  διεισδύει στα λέπια της τρίχας τρέφοντάς την, και χαρίζει λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά ενώ παράλληλα διατηρεί τον όγκο τους και αναδομεί την τρίχα. 
Αφήνει τα μαλλιά απίστευτα μαλακά και γυαλιστερά από την πρώτη χρήση! Το λάτρεψα ακόμα περισσότερο όταν το χρησιμοποίησα σε στεγνά μαλλιά! Έχει απαλή μυρωδιά κίτρου, αλλά εξαφανίζεται αμέσως μετά την εφαρμογή! Δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά, (ξέρεις ότι έχω ιδιαιτέρως λιπαρά μαλλιά) αλλά προσοχή στην ποσότητα! 2 σταγόνες και εφαρμογή μόνο στις άκρες και θα έχεις  απίστευτα λαμπερά μαλλιά!
Τιμή: 17,80€


Ίσως το αγαπημένο μου από αυτή τη σειρά προιόντων! Εξειδικευμένο προϊόν anti-frizz για μέγιστο όγκο στη ρίζα με εκχυλίσματα μπαμπού και ρητίνες, με σταθεροποιητικές ιδιότητες που βοηθούν στον καλύτερο έλεγχο και γρηγορότερο στέγνωμα τις τρίχας. Τα κάνει όλα αυτά που υπόσχεται και ακόμα περισσότερα! Το χρησιμοποιώ σε βρεγμένα μαλλιά και ακολουθεί ένα στέγνωμα με φυσούνα, και αμέσως αποκτώ σπαστά μαλλιά με όγκο και διάρκεια! Μυρίζει απίστευτα και δίνει όγκο σε όλο το μήκος της τρίχας. Προσωπικά αποφεύγω την εφαρμογή του στις ρίζες (είπαμε έχω λιπαρα μαλλιά), αλλά όταν το δοκίμασα σε συνδυασμό με το πιστολάκι, δίνει όντως όγκο που διαρκεί! Ίσως ένα από τα καλύτερα προιόντα styling και προστασίας που έχω δοκιμάσει!

Τιμή: 15,30€


Οικολογική λακ χωρίς προωθητικό αέριο. Περιέχει οδοντιατρικό οινόπνευμα που δίνει ελαστικό κράτημα χωρίς να κολλάει τα μαλλιά. Ιδανικό για χρήση μασιάς και σίδερου. Αυτό είναι το προιόν που χρησιμοποίησα λιγότερο απο όλα και αυτό γιατί δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου λακ. Βέβαια οφείλω να πώ ότι η συγκεκριμένη δεν κολάει καθόλου, μα καθόλου τα μαλλιά! Οπότε, είναι αυτή στην οποία  στρέφομαι όταν θέλω να κάνω το χτένισμα μου να κρατήσει!
Τιμή: 7,80€

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και το που μπορείτε να τα προμηθευτείτε θα βρείτε στην www.kyana.gr. Και είναι διαθέσιμα on-line  στο  www.yourcosmeticshop.gr FB Page- KYANA HELLAS A.E.
Δεν είναι υπέροχο, όταν ελληνικές εταιρείες βγάζουν τόσο αξιόλογα προιόντα και κάνουν πραγματικές προσπάθειες?
 
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από την KYANA, Fairy Girls? Τι από τα παραπάνω σας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση και θα θέλατε να το δοκιμάσετε?
Many berry-kisses from Fairy{oo}Mary!
 *PR Samples

5 σχόλια:

  1. δεν εχω δοκιμάσει κάποιο προιον της. θα ήθελα όμως το antifrizz γιατι εχω ενα θέμα με τα μαλλιά μου φριζάρουν πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ καλο Review. δεν εχω δοκιμασει ακομα καποιο προιον από την εταιρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Loved the products and ur review.. Thanks fr sharing xo Happy Friday!
    Do check out my latest post.. Thank u :)
    http://natashabhatt.blogspot.in/2014/03/eyetex-dazzler-face-powder-in-blush.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ένα σαμπουάν έχω μια σιλικόνη με έλαια...καλό είναι και μαλακώνει αρκετά τα μαλλιά και χωρίς conditioner...η σιλικόνη μοσχομυρίζει!!!πολλά φιλάκια mary...όπως πάντα fabulous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...