Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Black African Soap, 100% natural cosmetics - REVIEW

Γειά σας Fairy Girls.....

Φαντάσου ότι βρίσκεσαι σε ένα λιβάδι γεμάτο λουλούδια, την εποχή που μόλις έχουν ανθίσει και μοσχοβολάνε! Φαντάσου ότι κάπου εκεί κάτω από ένα δέντρο, χάνεσαι στις μυρωδιές τις φύσης!
Αυτό ακριβώς μου συνέβη μόλις άνοιξα το βαζάκι από την Cuticle Cream* by Serenity soapworks μία αγγλική εταιρεία φυτικών καλλυντικών, που μου έστειλε η blackafricansoap.gr για να δοκιμάσω! 
Κυκλοφορεί σε 13 απίθανες μυρωδιές, όπως βροχή, άνθη κερασιάς, ροζ ζάχαρη, παραλία, alien και πολλά άλλα! Εγώ επέλεξα να δοκιμάσω τα άνθη λωτού και έκανα πραγματικά πολύ καλή επιλογή! 
Πρόκειται για ένα βάλσαμο με 100% φυσικά συστατικά, που προορίζεται για όλες τις σκληρές περιοχές και για τα πετσάκια γύρω από τα νύχια! Η υφή του είναι σαν απαλό βουτυράκι αλλά παίρνοντας το στα χέρια μου, λιώνει και απλώνεται σαν λαδάκι, χωρίς όμως ιδιαίτερη λιπαρότητα! Το χρησιμοποιώ εδώ και τρείς περίπου εβδομάδες κάθε βράδυ, στα πετσάκια αλλά και στις φτέρνες και έχω να πώ ότι έχω πραγματικά ενθουσιαστεί με τα αποτελέσματα
Η περιοχή γύρω απο τα νύχια, και των χεριών αλλά και των ποδιών, είναι πλήρως ενυδατωμένη και ζηλευτή θα έλεγα! Επίσης μπορώ να πώ ότι θρέφει και τα νύχια παράλληλα, γιατί έχουν σταματήσει να ξεφλουδίζουν και δεν είναι "στεγνά", αντιθέτως γυαλίζουν! 
Στα πατουσάκια μου, κάνει εξίσου εξαιρετική δουλειά, αφού μειώθηκε ήδη η ανάγκη για συχνή χρήση ελαφρόπετρας, και με έσωσε!!!Πιστεύω ότι για τον επερχόμενο χειμώνα, είναι ένα προιόν που δεν θα λείψει από την καθημερινότητα μου.
Κοστίζει 5,50€ για 30 ml προιόντος. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα το παραγγείλετε θα βρείτε εδώ.
Συστατικά:΄Ελαιο Μακαντέμια, Βούτυρο Κοκούμ, Καστορέλαιο, Έλαιο Φοίνικα, Έλαιο Αβοκάντο, Έλαιο Καρύδας, Εκχυλίσματα Αλόης, Φυσικό κερί, Λεβάντα και Βανίλια.
Μεταξύ των πολλών ακόμα φυσικών προιόντων που διαθέτει η Black African Soap, είναι και τα χειροποίητα βάλσαμα χειλιών*. 
Tα οποία περιέχουν, και αυτά, 100% φυσικά συστατικά και υπερενυδατώνουν και προστατεύουν την περιοχή των χειλιών! Εγώ επέλεξα την καρύδα, αλλά υπάρχουν ακόμα 10 αρώματα που μπορείς να επιλέξεις. 
Μπορείς να το αποκτήσεις στην απίστευτα προσιτή τιμή των 2,80€ για 1 βάλσαμο χειλιών και στην τιμή των 7,50€ για 3 τεμάχια! 
Η Black African Soap ξεκίνησε την πορεία της στην Ελλάδα φέρνοντας αρχικά το ομόνυμο μαύρο σαπούνι Αφρικής!
 Ένα μοναδικό προιόν που δεν είχα ξαναδοκιμάσει παρόμοιο του!
Περιέχει μεταξύ άλλων, γνήσιο βούτυρο Καριτέ, aloe Vera, lime και μέλι! Το έχω πολύ καιρό στην κατοχή μου, αλλά δεν είχα καταφέρει να γράψω για αυτό!


 Μυρίζει φρεσκάδα από λεμονόδεντρα και είναι μαύρο και εντελώς ακατέργαστο! Ναι, ναι, καλά διάβασες μαύρο σαπούνι! 
Το χρησιμοποίησα στο πρόσωπο, αλλά και στα μαλλιά! Αφαιρεί λιπαρότητα στην στιγμή, χωρίς να αφυδατώνει το δέρμα. Τα δε μαλλιά, μπορεί να μπερδεύονται λίγο, αλλά αποκτούν φρεσκάδα και  λάμψη, αξιοζήλευτη!
Η τιμή του είναι 6,80€ για 2 σαπούνια των 100gr. 
Τα προιόντα της Black African Soap είναι πολύ ιδιαίτερα και υπάρχουν πολλά ακόμη που θα ήθελα να δοκιμάσω, όπως η νέα χειροποίητη κρέμα προσώπου με βούτυρο καριτέ που υπόσχεται ενυδάτωση και μείωση των ρυτίδων και των ατελειών!
Έχετε ακούσει για τα προιόντα της Black African Soap Fairy Girls? Ποιό από τα παραπάνω σας έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση και θα θέλατε να δοκιμάσετε?
Many coconut scented kisses from Fairy {oo} Mary! 
*PR Samples

22 σχόλια:

  1. You cannot go wrong with natural product on your skin.
    http://tifi11.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ax ti uperoxa proionta!!thelw sigoura tin aloifi..paw na dw leptomereies!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορεσα να ξεχωρισω καποιο.Θα ηθελα να τα δοκιμασω ολα.Back to nature...Mats

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού έχει άρωμα βροχή θα το δοκιμάσω. Ωραία προϊόντα φαίνονται όλα γενικά.
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρωτιέμαι εαν θα θυμίζει όντως το άρωμα της βροχής!!! Αν και σε λίγο θα αρχίσουν οι βροχούλες και θα τις μυρίζουμε live, μήπως να διαλέξεις άρωμα καλοκαίρι?

      Διαγραφή
  5. I have written about this and their products are totally amazing and great too because they are 100%natural!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sound great products n yummy though.

    my recent one :http://www.indianbeautyzone.com/2013/09/nyx-blush-pb-14-spice-review-swatches.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Great review dear! Thanks for sharing. You have a great blog, mind to follow each other? :)

    Join Live, Love, Laugh! x Firmoo Giveaway, win two pairs of eyeglasses/sunglasses for two winners. Click here! Open worldwide
    Cheers,
    Karina Dinda R. ♥
    BLOG | TWITTER | INSTAGRAM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις απόλυτο δίκιο, με αυτά τα συστατικά στη σύνθεση της, είναι όντως βάλσαμο!
    Διαπιστώνω πως η Black African Soap φέρνει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, που σίγουρα θα συστήνω για αγορά απο δώ και πέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...