Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Best & Worst Sample for April

Ηappy 1st May Fairies.....
Επειδή κατά καιρούς δοκιμάζω  πολλά προιόντα είτε από φαρμακεία είτε από αλλού σε μορφή δειγμάτων, αποφάσισα μία φορά το μήνα να σας δείχνω εκείνο το δείγμα που μου έκανε την καλύτερη εντύπωση και εκείνο που μου έκανε την χειρότερη.
Σε αυτήν την στήλη δεν θα συμπεριλαμβάνω δείγματα που μου έχουν αποστολή από εταιρίες, αλλά μόνο αυτά που προμηθεύομαι με δική μου επιλογή!

Many times I use some beauty products in samples, so I have decided to do a post once a month, for the best and for the worst sample I have tried.
In these posts will not be incuded samples that I have received for PR purposes, but only those I choose to try!

Θα ξεκινήσω με εκείνο το δείγμα που μου έκανε την χειρότερη εντύπωση τον μήνα Απρίλιο!                                                                                                       
Η BB cream Idealia by Vichy! Η χειρότερη που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα κατά την γνώμη μου. Μηδέν κάλυψη, πολύ λιπαρή για το μικτό μου πρόσωπο και πολύ γυαλιστερή! Την πρώτη φορά που την έβαλα σε μία ώρα εξαφανίστηκε από το πρόσωπο μου. Την δεύτερη προσπάθησα να την σετάρω με πούδρα και το αποτέλεσμα ήταν να μαζέψει κάτω από τα μάτια και γύρω από το στόμα. Το δείγμα ήταν αρκετό για αυτές τις δύο φορές που το χρησιμοποίησα, αλλά δεν θα του δώσω άλλη ευκαιρία! Υπάρχουν καλύτερες παρόμοιες BB εκεί έξω! I'm sorry Vichy...not this time!

Ι will start with the worst sample for
April! The BB cream Idealia by Vichy! The worst BB cream I have ever used. No cover at all, very oily for my combination skin and too much shiny! The first time I tried it,  within the first hour it just dissapeared from my face. In my second try, I set it up with some powder, but the result was awfull. Sample was enough for two tries, but I won't give BB Idealia another chance. Although there are much better similars BB cream out there! I'm sorry Vichy...not this time!


Και τώρα το καλύτερο 
δείγμα που δοκίμασα τον μήνα Απρίλιο!





Soint De Teint Foundation By Lierac, στο χρωματισμό sand! Η αγάπη μου για την Lierac είναι γνωστή, αλλά με εξέπληξε για ακόμα μια φορά με την ποιότητα της!  Υπέροχη υφή, βελούδινη, μέτρια κάλυψη και απίστευτη σταθερότητα! Έμεινε πάνω από 6 ώρες ματ το πρόσωπο μου, χωρίς το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας! Περιέχει έναν στοιχειώδη δείκτη προστασίας spf 15, το οποίο είναι καλύτερο από καθόλου! Η τιμή είνα περίπου στα 23€!


Soint De Teint Foundation By Lierac, in color "sand"! My love for Lierac is known, but for another time it surprised me with quality! Wonderful velvety texture, medium coverage and incredible stability! My face stayed matte, over six hours, without the slightest trace of greasiness! It contains a minimum SPF 15, which is better than none at all! Price 23€.

 

Πώς σας φάνηκε η ιδέα μου Fairy Girls για αυτή την μηνιαία ανάρτηση για το καλύτερο και το χειρότερο δείγμα που έχω δοκιμάσει του μήνα που μας πέρασε? 

What do you think Fairy Girls of my idea, posting every month the best and the worst sample I've tried the previous month?

Many Kisses from Fairy {oo} Mary! 
My opinion on the samples I try and write about is totaly based on my own needs and preferences!

16 σχόλια:

  1. cute



    http://newlifewithfashion.blogspot.com/2013/05/456-jak-wymarzona-tecza-po-burzy-nasz.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχει χάσει τώρα τελευταία η Vichy με τις κρεμες, κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω, σε κάποιες κοπέλες μπορεί να άρεσε η συγκεκριμένη BB αλλά εγώ δυστυχώς δεν είμαι μέσα σε αυτές! Ευχαριστώ για το σχόλιο σου!!

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση καί ότι αυτά τα μοιράζεσαι μαζί μας.Σύγουρα σε πολλούς από εμάς θα είναι χρήσιμες αυτές οι ακολαλύψεις.Σευχαριστούμε για άλλη μιά φορά,και ελπίζω αυτό να το συνεχίσεις και μην το σταματήσεις.Γιατί η ενημέρωση για όλους είναι χρήσιμη.Η ΆΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενδιαφέρον post! Την bb της vichy σκεφτόμουν να τη δοκιμάσω, αλλά αποθαρρύνω από τα τόσα αρνητικά σχόλια... μάλλον κάτι δεν πρόσεξε η εταιρία...

    https://twitter.com/Dream_Of_Beauty/status/329705066523131905

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε ενα δείγμα καλύτερα, μήπως σου ταιριάξει.....Ευχαριστώ για το σχόλιο σου! Καλό πάσχα!

      Διαγραφή
  5. πολυ ωραιο ποστ!χαιρομαι πολυ οταν διαβαζω αληθειες!εννοειται πως το θελουμε καθε μηνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ με τα καλά σου λόγια.... Θα το συνεχίσω λοιπόν...Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. I am in love with the Lierac foundation too but I can't find one in my skintone!
    Great post sweetie kai kalo pasxa !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you very much honey. I know, with only three shades it's difficult to suit!! Thanks for commenting...Καλό πάσχα κ σε σενα κ τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  7. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑΛΙΑ ΤΗΣ VICHY ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ ..ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ¨))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xαίρομαι που σου ταίριαξε...Βεβαια υπάρχουν πολύ οικονομικότερες στην αγορα!!!

      Διαγραφή
  8. Είναι τέλεια ιδέα. Συνέχισε!
    Best Regards
    Miss Margaret Cruzemark
    http://margaretcruzemark.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πράγματι πολύ καλή ιδέα!
    Πάντως εμένα η Idealia μου αρέσει, αν και βγάζει λίγη γυαλάδα μετά από κάποιες ώρες και χρειάζεται πούδρα.

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Enya Project! The Greek Skincare Project!

 Hello Fairies.... Σήμερα θα σου δείξω τα υπέροχα "διαμαντάκια" που είναι αποτελεσματικά, φυσικά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Το Enya Project αν...