Κυριακή 21 Απριλίου 2013

BLOGGER XPERIENCE AFTER 100th POST ATTAINED

Hi Fairy Girls,
  
Αυτή η ανάρτηση που διαβάζετε είναι η 100η και χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω καταφέρει να γράψω για αυτά που κέντρισαν το ενδιαφέρον μου. Με την ευκαιρία όμως αυτή θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία που απέκτησα δημιουργώντας και διατηρώντας ενεργό το blog μου γνωστό σε όλους σας ως Fairy make-up tales . . . καθώς και τις σελίδες μου:
                                                    
                                                    στο Facebook.... Fairy Make up Tales
                                                    
                                                    στο Twitter        @fairymakeuptale

                                          
                                                    στο Bloglovin      Fairy make-up tales



Αρχικά σας παραθέτω κάποια στατιστικά στοιχεία που δεν έχουν τόση σημασία αλλά θα βοηθήσουν στην συνέχεια της ανάρτησης αυτής:

1.  Το Fairy make-up tales δημιουργήθηκε στις 9 Οκτωβρίου το 2012 (6 μήνες και 12 ημέρες).

2.   Οι Followers, μέλη, fans ή όπως αλλιώς ονομάζονται φαίνονται παρακάτω:

                       Fairy make-up tales     546 μέλη
                       Facebook                   633 fans
                       Twitter                      284 followers
                       Bloglovin                   367  followers

3.    Οι συνολικές προβολές του blog ξεπέρασαν τις 35000 ενώ τα σχόλια σας στις αναρτήσεις μου ξεπέρασαν τα 1300.

4. Η δημοφιλέστερη ανάρτηση είναι ο τελευταίος διαγωνισμός Happy Birthday Fairy Mary Giveaway (1η) με συνολικές προβολές 3705 ενώ σε μια ημέρα έφτασε τις 853 προβολές. Στις 10 καλύτερες αναρτήσεις οι 8 είναι διαγωνισμοί και δυο αναρτήσεις  Χριστούγεννα στο Παρίσι; (3η) και  Παστίλιες για τον πόνο του άλλου  (8η) είναι οι μοναδικές που δεν αποσκοπούσαν σε κάποιο συγκεκριμένο όφελος και επιπρόσθετα είχαν περισσότερες προβολές εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα από τις ΗΠΑ.

5. To Fairy make-up tales κατάφερε να διοργανώσει 9 διαγωνισμούς και να μοιράσει 35 δώρα στους τυχερούς νικητές.

6. Οι 10 καλύτερες χώρες σε προβολές φαίνονται παρακάτω:


Ελλάδα
25920
Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής
4399
Ρωσία
801
Ηνωμένο Βασίλειο
612
Γερμανία
407
Τσεχία
263
Κύπρος
128
Γαλλία
93
Ουκρανία
82
Πορτογαλία
78

Όλα αυτά τα στατιστικά δίνουν την εικόνα του Fairy make-up tales και τον τρόπο που κινήθηκε όλους αυτούς τους 6 μήνες.
Αν άρεσε, αν αγαπήθηκε, αν εντυπωσίασε, αν κέντρισε το ενδιαφέρον ή αν πρόσφερε τη γνώση σε κάποια θέματα δεν μπορω να το γνωρίζω πολύ καλά διότι τα περισσότερα σχόλια που αφήνατε είναι για τους διαγωνισμούς και τα δώρα. 
Επιπρόσθετα κάθε φορά μετά απο κάποιο διαγωνισμό μικρό ή μεγάλο έβλεπα ότι αποχωρούσαν τουλάχιστον 10-20 μέλη που σημαίνει ότι μόνο τα δώρα ενδιέφεραν. Παρά την απογοήτευση που ένιωθα κάποιες φορές και παρά την επιμονή και πολλές φορές αγένεια κάποιων νικητών για το πότε θα λάβουν τα δώρα από τις εταιρίες με πολύ κακόβουλα σχόλια, εγώ συνέχισα με αγάπη και αφοσίωση να γράφω για τα προιόντα και τις ιδέες που είχα καθώς και να διεξάγω τους διαγωνισμούς που πίστευα οτι θα αρέσουν στο κοινό.

Προσωπικά καταναλώνω αρκετό χρόνο για να διαβάζω, ψάχνω, φωτογραφίζω, δοκιμάζω και γράφω για συμβουλές και προιόντα ομορφιάς και επίσης αρκετά χρήματα για να αγοράζω πράματα που κληρώνω σε κάποιους διαγωνισμούς.

Όλα τα δώρα ήταν πραγματικά και όχι κάποια φανταστικά που κληρώνουν κάποια blogs σε δικό τους λογαριασμό ή σε συγγενικό-φιλικό πρόσωπο.

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι οι κόντρες μεταξύ bloggers με αφήνουν παγερά αδιάφορη διότι η γνώση και η ομορφιά είναι για όλους και το αποδεικνύω καθημερινά με το να δημοσιεύω στο blog μου αναρτήσεις άλλων αγαπημένων μου blogs που είναι 207 για την ακρίβεια. 

Όσο για τις εταιρίες που παρέχουν κάποια δείγματα για REVIEW, ποτέ δεν δέχθηκα να μου υποδείξουν τι να γράψω για το προιόν τους και πάντα γράφω μετά από δοκιμή την προσωπική μου άποψη.

Αυτή λοιπόν είναι η εμπειρία που απέκτησα από το blogging μέχρι τώρα και συνεχίζω ακάθεκτη και απτόητη να γράφω δυναμικές αναρτήσεις και θέματα που θα με απασχολήσουν στο μέλλον.

Θα ήθελα στο μέλλον να διαβάζω περισσότερα σχόλια για τα θέματα που αναρτώ και όχι μόνο για τους διαγωνισμούς.



Να ευχαριστήσω θερμά εσάς που με στηρίζετε και μου φτιάχνετε την διάθεση με τα σχόλια σας (ξέρετε εσείς!) και εύχομαι γενικότερα σε όλες τις γυναίκες να είναι υγιείς, να περιποιούνται τον εαυτό τους γιατί η ομορφιά κερδίζει και χαρίζει χαμόγελα.!!!

Αγαπημένες μου Fairies μας εύχομαι καλή συνέχεια.....Fairy {oo} Mary
 

13 σχόλια:

  1. Goodluck in your blog! :)
    I gained a lot of friends when I started blogging:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EIXA POLY KAIRO MPO K TORA DIAVASA MPRAVO SOY K NA SYNEXISEIS AMA THES THA ITHELA NA SE ROTISO KATI SE EMAIL SOY DINO TO DIKO MOU K AN THES MOU APANTAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo sou!!!!!!!! min se ptoei tpt synexise sou apantao kathisterimena alla eixa trexamata k oute melos tou blog sou dn ekana alla simera tha itela na se rotiso kati meso email an tha itheles k esy Xara mou sou dino to email mou eirini64fm@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι θέλεις μπορεις να με ρωτήσεις! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

      Διαγραφή
  4. Αγαπημένη Fairy oo Mary να τις χιλιάσεις! Keep blogging ακάθεκτη και μη σε νοιάζει τίποτα! Το blog σου το αγαπάμε και περιμένουμε ανυπόμονα κάθε σου ανάρτηση γιατί ξέρουμε ότι πάλι κάτι διαφορετικό θα έχεις ξετρυπώσει από το χώρο της ομορφιάς για να μας παρουσιάσεις!Μπράβο σου που ασχολείσαι τόσο ενεργά! Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά σε κάποιες από συναντήσεις μας, οπότε αν κατέβεις Αθήνα - στείλε mail!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Μου χάρισε πολλά χαμόγελα το σχόλιο σου κ χαίρομαι που σου αρέσουν τα θέματα κ οι ανακαλύψεις μου! Εύχομαι κ σε σένα τα καλύτερα στο δικό σου blog!
      Φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Ναα τις χιλιάσεις!Είσαι αγαπημένη blogger και πολύ αξιόπιστη για μένα,ειλικρινά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τιμάς με αυτά σου τα λόγια γλυκιά μου J και σε ευχαριστώ πολύ για αυτο! :)

      Διαγραφή
  6. Κλαπ κλαπ για την μουσικη που εβαλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...