Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Μπισκότα Παπαδοπούλου....Yummi review!

Hey Fairies.......

Πολύ γλυκιά η σημερινή μας ανάρτηση!! Θα μιλήσουμε για τα αγαπημένα σε όλους μας μπισκότα Παπαδοπούλου!
Μέσα στις γιορτές έφτασε ένα κουτί σπίτι μου γεμάτο με γλυκά καλούδια της εταιρείας Παπαδοπούλου. Ρίξτε μια ματιά τι περιείχε!  




 Συνηθίζω έτσι και αλλιώς να τρώω απο μία μπάρα δημητριακών στο γραφείο, αλλά ομολογώ ότι δεν είχα δοκιμάσει ποτέ πριν με μπισκότο digestive και είναι πραγματικά πολύ νόστιμα! Και σε 4 γεύσεις που κυκλοφορούν καλύπτουν όλα τα γούστα, δικιά μου αγαπημένη, κοκκινα φρούτα με σοκολάτα γάλακτος! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ



Αγαπημένα Caprice, old time classic. Εδώ  δοκίμασα την έκδοση με μαύρη σοκολάτα, όμως ειλικρινά θα συνεχίσω να είμαι κολλημένη με την σοκολάτα γάλακτος!! Αναντικατάσταστη!!  



Choco Shock, με σοκολάτα και με σοκολάτα και καραμελωμένα φουντούκια!! Πολύ νόστιμα μπισκότα, με ιδιαίτερα έντονη γεύση και μεγάλα κομμάτια σοκολάτας, συνόδεψαν τον καφέ μας πολλά πρωινά και απογεύματα!!


 Τα digestive με σοκολάτα τα αγαπούσα έτσι και αλλιώς...οπότε απλά τα απόλαυσα (άσε που σου δίνουν την δικαιολογία του υγιεινού σνακ,  λόγω της μεγάλης ποσότητας φυτικών ινών που περιέχουν!)
Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ 


Για το τέλος, πάλι μπισκότα αλλά αυτή τη φορά, ιδανικά για πρωινό, αφού πρόκειται για πολυδημητριακά μπισκότα (με δημητριακά ολικής αλέσεως), με ή χωρίς ζάχαρη, με κακάο, με μούσλι, ή απλά με γάλα. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ!





Εσάς ποιά είναι τα αγαπημένα σας μπισκότα Παπαδοπούλου Fairy - Girls??? 

Many Kisses from chocolate-sweet Fairy{oo}Mary !!

4 σχόλια:

  1. τι τέλεια...και εγώ θέλω ενα πακέτο εκπληξη....μήπως πήρες και άλλο πακέτο με λιχουδιές..? έτσι μου είπε ένα πουλάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι έλαβες και εσυ πακέτο έκπληξη, αλλα η αλήθεια ειναι ότι έλαβα και εγω χτες...και ήταν γεμάτο λιχουδιες και νοσταλγιες!!Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  2. Μιαμ μιαμ!!!
    Μου τρεχουν τα σαλια και οχι τιποτα αλλο θα χαλασει και ο υπολογιστης!!χιχιχι!!!!
    www.trelokoritsa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Περιμένω τα σχόλια σας.....και δεσμεύομαι να απαντάω σε τυχόν ερωτήσεις σας !!!!
Σας ευχαριστώ.....

Top Hair Products by ING!!

 Hello Fairies... Ανοιξιάτικη ανάρτηση με θέμα την περιποίηση μαλλιών με προϊόντα από την αγαπημένη IΝG Professional .  Κάποια τα γνωρίζω κα...